Belépés

Inspira: Cosmetics

Értékelés:
(3 szavazat)

Az Inspira: Cosmetics termékek gyártása során, különleges gonddal választották ki, a természetes alapanyagokból előállított hatóanyagokat.

TERMÉSZETESEN HATÉKONY, TERMÉSZETESEN SZÉP

Az Inspira: Cosmetics termékei megfelelnek az innovatív kozmetikai kezelések legújabb elvárásainak, ezt a legmodernebb kutatási eredmények folyamatos felhasználásával, az állandó minőség-ellenőrzéssel és a természetes növényi hatóanyag tartalmával érik el.

Az Inspira: Cosmetics négy termékcsaládból épül fel.

 • Inspira: Absolue
 • Beautéactive
 • Inspira MED
 • SKINACCENT

Az Inspira: Absolue kidolgozott egy speciális-holisztikus cosmeto-terápiát, a termékek olyan speciális hatóanyagokat tartalmaznak, amelyeket a legújabb kutatási eredmények alapján fejlesztettek ki. A bőr táplálása és hidratálása mellett, átfogó védelmet nyújtanak a káros környezeti hatások okozta irritációk, az UV A és UV B sugárzás, a levegő szennyeződés, a pollenek, valamint a mindennapos stressz okozta bőr problémák kialakulásában.

 

A Beautéactive termékeket, az aktuális szakmai-, és fogyasztói igények, illetve a legújabb tudományos kutatások alapján, Európa vezető kozmetikai laboratóriumában állították össze. A nyersanyagok kiválasztásánál elsődleges cél volt, hogy csak természetes összetevőket és hatóanyagokat használjanak. Olyan biológiailag tiszta alapanyagokat és technológiát alkalmaztak, melyek a maximális hatást biztosítják a termékek felhasználói számára. 

 

Inspira: med olyan speciális kezelési módszert dolgozott ki, mely egyedülálló lehetőségeket ad, a szép és fiatalos bőrre vágyódóak számára. A minőségi munka elérése érdekében, csak magasan képzett szakemberek számára elérhető a termékcsalád professzionális használata. Olyan szakemberek használhatják csak az Inspira: med termékcsaládod, akik részt vettek egy teljes körű dermatológiai és bőrdiagnosztikai felkészítésen és ebből eredményesen levizsgáztak. (Certified Master of Dermtherapeuta)

Együttműködés az orvostudomány és a kozmetikai kezelések között.

SKINACCENT speciális kezelésekhez- professzionális használatra. Magas hatóanyag tartalommal rendelkező kozmetikai termékcsalád, exkluzív kezelésekhez. Matrigél lapok, kollagénlapok, szérumok, ampullák, algapakolások – csak a képzelet és a tudás szabhat határt.

 

További információk

 • Képviselet:

  Telefonszám: +36 30 311-7007

  Telefon/fax: +36 1 705-6788

  E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Nyitvatartás: H-P 10-18

 • Mióta van a magyar piacon?: 2017.
 • Szakterület: Kozmetika
 • Kategória: Felső
 • Származási ország: Svájc
Megjelent: 177 alkalommal Utoljára frissítve: 2017. szeptember 15., péntek 08:26
Tovább a kategóriában: « Biola Bioline-Jato »

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / A NYÁR LEGTRENDIBB RÖVID FRIZURÁI
Attól hogy a pasid ragaszkodik az általános iskola óta növesztett tincseidhez, ideje, hogy...
Rendezvénytudósítás / BEAUTY TREND SHOW 2014
Kiállítással, vásárral, szakmai bemutatókkal, a szépségszakma meghatározó...
Sikerkulcs / Gazdálkodj okosan, azaz üzletvezetési tanácsok szépészeti szakembereknek 1. rész
A magyar szépészeti szakemberek híresek a szakmai tudásukról, felkészültségükről. A...