Belépés

Bioline-Jato

Értékelés:
(2 szavazat)

 

Bőrápolás felsőfokon – a Bioline-Jato sztori

Bioline-Jato, egy ígéretes felfedezés: a biológiailag aktív, természetes hatóanyagok deklarálása mellett nevében ott a génekkel átörökített elköteleződés, az alapító, Marco Corradinifiainak nevével megpecsételve – Jacopo és Tommaso, azaz Jató. Ismerjük meg közelebbről ezt a kis családi vállalkozásból kinövő, mára nemzetközileg elismert professzionális márkát, amely 1979 óta dolgozik a szépségért. Amely mélyen ismeri a bőrt, tudja, hogyan fokozza, táplálja és védje szépségét minden megnyilvánulásában.

Hagyományok tisztelete

A családi vállalatot azoknak a személyisége határozza meg, akik működtetik. Az ő szemléletük itatja át az összes gyártási folyamatot. A Corradini családnak a Bioline-ra gyakorolt hatása több tényező eredménye: a család eredete, földrajzi- és kulturális közege, a testi-lelki jóllét iránti fogékonysága teszi egyedivé és megismételhetetlenné. A Bioline-Jato olyan kincset képvisel, amelyet meg kell őrizni és tovább kell fejleszteni. A hagyományok és értékek folytonosságának ígéretét hordozza és lehetővé teszi a nemzetközi szakmai szépségszektor csúcsainak meghódítását a Trento régióban található kisvállalkozás számára.

Misztikus kék

Saját maga meghatározására a Bioline mindig a kék színt használta: a kék az ég és a tenger színe és kifejezi a tisztaságot, a biztonságot valamint a nyugalmat, amit a Bioline minden használójának szeretne továbbadni.

 • Tisztaság, mivel a Bioline mindig a tiszta, természetes eredetű aktív hatóanyagokkal dolgozik.
 • Biztonság, mivel ez az egész előállítási folyamatalapelve; a 100%-ban olasz laboratóriumokban végzett kutatási és fejlesztési tevékenységtől a vállalatnál elvégzett biztonságossági és hatékonysági vizsgálatokig, a gyártási folyamatokat vezető olasz és nemzetközi intézmények tanúsítják. Mindegyik termék több mint egy éves tesztelésen megy keresztül, mielőtt gyártásra bocsátják, biztosítva a hatékony ellenőrzést és az eredmények átláthatóságát.
 • Nyugalom, belső béke, amit a Bioline sokrétű, csaknem négy évtizedestapasztalatára épülő kezelések adnak. Az exkluzív Bioline metódus látványos és hosszú távú eredményei, a hatékony kezelések és speciális masszázsok rendkívüli kombinációjának köszönhetőek.

Mitől más?

A vállalat megkülönböztető értékét képviseli a szépségszakértő kozmetikusok egyedülálló érintése, akiket közvetlenül a cég képez exkluzív képzési akadémiáján, az államilag elismert Superior Expert Beauty Academy-n, amelyből a márka anno kinőtt. A Bioline egyaránt ideális választás az üzleti partnereknek a kozmetikai szalonokba és az igényes közönségnek otthoni bőrápolásra. A tréningre, a kutatásra, a fejlett technológiák biztonságos és hatékony kozmetikumok kifejlesztésére fordított figyelem valamint a szakemberekkel - kozmetológusokkal, bőrgyógyászokkal, fizioterapeutákkal és biológusokkal - való folyamatos együttműködés csaknem negyven éve határozza meg a Bioline sikerét. A termék és a kezelési metódus ugyanannak az éremnek két oldala, mivel a kezelés sikere elválaszthatatlanul kapcsolódik a kezek készségéhez. Erre a két erős pillérre épített a Bioline: a professszionális kezelések, speciális masszázsmódszerek széles skáláját nyújtja kiváló kozmetikusok közvetítésével és több, mint 150 terméket kínál otthoni bőrápolásra, lefedve minden felmerülő igényt és bőrproblémát, a világ több mint 45 országának szépségszalonjait meghódítva.

Termékcsaládok – a szépség meghódítása Bioline-nal –

 DE-OX Tripla C-vitaminos kozmetikumok

Lifting Code feltöltő kozmetikumok

 

PRIMALUCE növényi őssejtes kozmetikumok

AGE Beauty Secrets antiaging kezelőszett

DOLCE+ kozmetikumok érzékeny bőrre

AQUA+ hidratáló kezelőszett

VITA+ tápláló kozmetikumok

 

PURA+ kozmetikumok érzékeny bőrre


Kapcsolat:

BioTrend Beauty Kft.

1141 Budapest, Örs vezér útja 24., fszt. 2.

Mobil: +36-30/900-9914

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.bioline-jato.hu

 


A márkaforgalmazó BioTrend Beauty Kft. "Fogyasztói Vélemény" tanúsítvánnyal rendelkezik, melyet csak olyan vállalkozások érdemelhetnek ki, melyek az ügyfelek visszajelzései alapján kifogástalan véleménnyel rendelkeznek a világhálón.


 

További információk

 • Képviselet:

  1141 Budapest, Örs vezér útja 24., fszt. 2.

  Mobil: +36-30/900-9914

  E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 • Mióta van a magyar piacon?: 2010.
 • Származási ország: Olaszország
Megjelent: 7023 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. december 03., hétfő 11:28
Tovább a kategóriában: « Orenna fitoC kozmetikai »

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Erzsébet Napok 2014.
2014. november 18-20. között rendezte meg az Erzsébet Királyné Szépészeti iskola az...
Trend / Körömdivat a hűvös napokra
Megnéztük az egyik közösségi felületünkön, melyik körmök tetszettek legjobban az...
Szépipari Hírek: Rendezvény / Magyar szakmai sikerek: Euroskills 2014., Lille
2014. október elején Lille-ben, az EuroSkills versenyen a magyar csapat tagjai közül az...