Belépés

fitoC fodrászat

Értékelés:
(1 szavazat)

“A gyümölcsök és gyógynövények évszázadok óta segítségünkre vannak bőrünk egészségének megőrzésében.
A készítmények alkalmazása közben gondoljunk arra,hogy az igazi szépség a test és a lélek egyensúlyából ered és ne feledjük azt sem, hogy a természet mindig igaz barátunk marad.”

Petre László, európai hírű kozmetikai vegyész, társ-alapító

 

A fitoC márka története 1996-ban kezdődött. Petre László úr, a német ROSA GRAF kozmetikai márka európai hírű, magyar származású, de Németországban élő kozmetikai vegyésze vetette fel az ötletet, hogy szívesen alkotna cégünknek egy olyan professzionális kozmetikai és fodrász termékcsaládot, amely elérhető áron, jó minőségben és gazdaságos kiszerelésben kerülne a szakmai, kozmetikus és fodrász partnerekhez. Az ötletet hamarosan a megvalósítás követte és egy magyarországi gyártónál megkezdődött a gyógynövény- és gyümölcs  kivonatokon alapuló márka élete. A legtöbb termék már bio minősítésű kivonatokkal készül és mindegyik natur összetételű (parabent, ásványi olajokat, BHT-t nem tartalmaz.)

Annak érdekében, hogy a fitoC továbbra is az egyik legkedveltebb, elérhető árú hazai termékcsalád maradjon, a márka vegyészei, kozmetikusai, fodrászai és kreatív csapata szüntelenül azon dolgoznak, hogy állandóan megújuló versenyképes külsővel, a már megszokott magas színvonalú minőséggel, folyamatosan frissülő és bővülő választékkal szolgálhassák ki kozmetikus és fodrász partnereinket.

A termékek megismertetése érdekében rendszeresen szervezünk fitoC bemutatókat és oktatásokat (iskolákban is), ahol az érdeklődők a termék- és kezelés ismertetések mellett egyes gyártási folyamatot is tanulmányozhatnak.

 

Márkatulajdonos: ST Beauty Kft.

További információk

Megjelent: 14844 alkalommal Utoljára frissítve: 2019. március 11., hétfő 10:55

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari Hírek: Rendezvény / Euroskills Budapest 2018.
A „szakmák olimpiájának” európai változata, a EuroSkills, vagyis a fiatal szakemberek...
Trend / Sassoon British Hairdressing Awards Collection 2013
Egy lecsupaszított, minimalista megközelítés. A kollekció többek között magában foglalja a...
Körmös szemmel / Mennyi idő alatt készül el egy szett köröm?
    Leginkább kezdő körmösök keserednek el a “szintidejükön", és rendszeresen...