Belépés

Nouveau Contour sminktetoválás

Értékelés:
(136 szavazat)

A Nouveau Contour cég több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik tetoválógépek gyártása területén.

Magyarországon 2001 óta forgalmazzák a prémium kategóriás termékeket. A Nouveau Contour cég élenjáró technológiájának köszönhető a digitális, computer vezérelt, intelligens sminktetoválógép. A legmagasabb műszaki, minőségi (ISO 9001) és egészségügyi (ISO 13485) követelményeknek felel meg.

A Nouveau Contour iQ tetoválógép érintőképernyőjén, a gyárilag beprogramozott munkafolyamatok közül tetszés szerint kiválaszthatjuk, hogy szemöldök, szem, vagy száj területen kívánunk tetoválni. Ez azért  nagyon előnyös, mert a bőr szerkezete eltérő vastagságú, sűrűségű a különböző területeken, így a pigment bevitel is eltérő a sminktetováló gép beállításai szerint. A Nouveau Contour tetoválógép paneljén választhatjuk a derma (medical) funkciót is, mely kifejezetten orvosi tetoválásokra fejlesztett program. 2017-ben az Év Szépészeti Újdonságának választották a remeka.hu olvasói. (Interjú ITT!)

A Nouveau Contour cég termékpalettáján természetesen megtalálható az összes tetováláshoz szükséges eszköz, kellék is, így 66-féle különböző pigment közül választhatunk.

Kizárólag egyszer használatos higiéniai tűmodulokat használunk, a különböző munkafolyamatokhoz számos tűmodul áll rendelkezésre a Nano tűktől kezdve az 1-es, outline és ferde soros tűkön kívül az orvosi tetováláshoz használt 5-ös, 7-es és 9-es modul is.

Nouveau Contour Akadémia:


Az esztétikus sminktetoválás elsődleges és legfontosabb feltétele a jól képzett szakember. A szép munka elsősorban a tetováló munkájának, precizitásának köszönhető A kozmetikusok tisztában vannak azzal, hogy a tetoválás készítése komoly felelősséggel jár, tehát világosan kiderül az is, hogy a sminktetoválás oktatás milyen fontos szereppel bír. Ha Ön csak a tökéletes sminktetoválás munkával elégedett, ha Ön arra törekszik, hogy vendégeinek a legjobbat nyújtsa és mindig elégedett vendégeket szeretne, akkor válassza a Nouveau Contour Akadémia oktatási rendszerét sminktetováló tanfolyam segítségével, ahol maximum 2 fő vesz részt egyszerre 1 tanfolyamon! A Permanent Makeup Oktatás vezető instruktor Császár Zsuzsanna kozmetikus mester, szakoktató.

Márkát képviselő oktató/bemutató szakemberek: Császár Zsuzsanna, Chris Nay

www.nouveaucontour.hu

További információk

  • Képviselet:

    1023 Budapest, Frankel Leó út 21.

    Nyitvatartás: Hétfő–Péntek 8:30–16:30

  • Mióta van a magyar piacon?: 2001.
  • Származási ország: Hollandia
Megjelent: 93979 alkalommal Utoljára frissítve: 2019. március 04., hétfő 08:08

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Kozmetikus szemmel / Dr. Jutassy József! Szeretlek!
Az éles eszű, felvilágosult gondolkodású Tandler Sándor talán sejtette, hogy zsidó...
Trend / Sassoon Academy- AW13 Kollekció
    The Dandies azaz „A Piperkőcök” elnevezéssel a Sassoon Academy bemutatta legújabb...
Szépipari hírek / 3 nap a szépségről: BEAUTY & Style 2019.
Idén október 18–20. között másodszor kerül megrendezésre hazánk legnagyobb szépségipari...