Belépés

Adatkezelés

REMEKA adatkezelés

A www.remeka.hu oldalon a REMEKA Contact Kft., mint üzemeltető az érvényben lévő kötelező adatkezelési szabályozásnak megfelelően kezeli a működése során tudomására jutott adatokat. Az üzemeltető adatkezelőnek minősül a www.remeka.hu weboldalon elérhető szolgáltatásokat igénybevevők által rendelkezésre bocsátott személyes adatok tekintetében.

NAIH adatkezelés nyilvántartási szám: 58675/2012 és 58676/2012.

Adatkezelő elérhetőségei: l. Impresszum.

A www.remeka.hu oldal adatkezelési információi:

1. Az adatkezelés jellege és jogszabályi alapja:

A www.remeka.hu oldalon regisztrált felhasználók és hírlevél szolgáltatásra jelentkezők (továbbiakban ADATKÖZLŐ) adatainak kezelése az érintettek önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5. § (1) bekezdés a) pontja szerint.

2. A kezelt adatok:

a. Az adatközlő saját döntése alapján térítéses szolgáltatásaink igénybevételéhez bizonyos esetekben szükség lehet regisztrációs formanyomtatványok kitöltésére. Ilyen esetekben a kapcsolatfelvételhez szükséges személyes adatokat (nevet, postacímet, e-mail címet) kérjük el, és a www.remeka.hu működésének megfelelően speciális adatokat (pl. demográfiai adatok, szakképesítésre vonatkozó információk), amelyek alapján az adatközlő azonosítójához egy adatlapot/profilt kreálunk, mely a nyilvánosság számára hozzáférhető: a weboldal összes felhasználója (értsd: látogatója és regisztrált tagjai is) hozzáfér.
Ezen kívül az adatközlő által publikusnak megjelölt, a www.remeka.hu témájához illeszkedő (pl. szakmai versenyeken való részvétel és annak eredménye), az adatközlő által önként közölt adatok kerülnek még a REMEKA Contact Kft.-hez (a továbbiakban: ADATKEZELŐ). Ezen adatok is hozzáférhetőek a weboldal összes felhasználója (értsd: látogatója és regisztrált tagjai is) számára.
b. Az adatközlő által a hírlevélre való önkéntes feliratkozáshoz kötelezően megadott adatok: azonosító név és e-mail cím. Ezekhez kizárólag az adatkezelő fér hozzá.
c. A www.remeka.hu oldal működése során rögzítésre kerül az oldalra látogató számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve a böngésző és az operációs rendszer típusa is. Az adatokat a rendszer automatikusan naplózza.


3. A REMEKA adatkezelésének céljai:

Regisztráció esetén a személyes adatok a regisztrált személy valódiságát, mástól való megkülönböztetését és a szépségipari tevékenységének hitelességét igazolják a szakmai adatai (név, szakterület, születési év, szakma megszerzésének éve, szakma megszerzésének helye/iskola, mester neve).
A regisztrációval járó számlázási, könyvelési és kapcsolattartási tevékenységet szolgálja az elérhetőségek megadása.
A www.remeka.hu oldalon feliratkozhat Hírlevelünkre (tájékoztató célú körlevél, melyben működésünkkel kapcsolatos információkról, pl. oldalunk új szolgáltatásairól adunk hírt), mely rendszertelen időközönként érkezik el a megadott e-mail címére. Ebben az esetben nevét és e-mail címét kérjük a kért kapcsolattartás fenntartása céljából.
A 2/c. pont szerint rögzítésre kerülő adatok esetében az adatok tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál. Ezen adatokhoz harmadik személy nem férhet hozzá. Ezen adatokat az adatkezelő nem kapcsolja össze egyéb személyes adatokkal, illetve azokat kizárólag statisztikai célokra használja, azzal, hogy a felhasználó azonosítására alkalmatlan minőségüket megőrzi.
Az adatokat a www.remeka.hu webtárhelye tárolja.

4. A REMEKA adatkezelés jogalapja:

az érintettek önkéntes hozzájárulása.

5. A REMEKA adatkezelés érintetteinek köre:

a www.remeka.hu oldalon regisztrálók, és/vagy a REMEKA hírlevelére feliratkozók folyamatosan változó állománya.

6. A REMEKA adatainak forrása:

az érintett személy.

7. Az adatok kezelésének időtartama:

az érintett hozzájárulásának visszavonásáig.

8. A személyes adatok törlése

Amennyiben a regisztrált adatközlő adatainak törlését igényli, az erre irányuló kérelmet a www.remeka.hu oldalon a megfelelő felületre kattintással bármikor eljuttathatja a honlap üzemeltetőjéhez, aki a törlési igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli azokat. Törlés esetén a 2/a. pont alatt meghatározott adatok nem állíthatók helyre.

9. A www.remeka.hu oldalon megadott adatok továbbítása:

Az önkéntes regisztráció során megadott, publikusnak jelölt adatok a regisztrált tag REMEKA-adatlapján a nyilvánosság számára elérhető.

10. Egyéb információk

Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja, illetve az adatközlő nem publikusnak jelölt személyes adatait harmadik személyeknek csak az adatközlő előzetes, megfelelő tájékoztatás után adott hozzájárulása esetén ad át. Ez nem vonatkozik a törvény alapján kötelező adattovábbításokra.

Regisztrációhoz, előfizetéshez kötött szolgáltatásaink területén az új partnereinknek egy első üdvözlő üzenetet küldünk, melyben olykor a szolgáltatáshoz fontos információkat is közlünk (pl. felhasználói név és jelszó megerősítése). Ügyfeleink számára - hozzájárulásuktól függően - bizonyos időközönként tájékoztató célú körleveleket küldünk a műsorszolgáltatásunkkal összefüggő információkról, illetve a honlapon nyújtott új szolgáltatásainkról stb. Amennyiben ügyfeleink nem akarják az ilyen promóciós leveleket a továbbiakban fogadni, bár korábban e szándékukat nem jelezték, lemondhatják azokat ugyanolyan módon és csatornán keresztül, ahogy a szolgáltatást igénybevételét kezdeményezték.

11. A szabályzat módosítása

Az adatkezelő fenntartja magának a jogot, hogy jelen szabályzatot az adatközlők a www.remeka.hu weboldalon közzétett előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosított adatkezelési szabályzatot felhasználó a módosításról való értesítést követő használattal automatikusan elfogadja.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen észrevétele van, kérjük, forduljon bizalommal hozzánk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Megjelent: 26845 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. február 24., szerda 09:51
Tovább a kategóriában: « Szépségipari mindentudó

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Fodrász step by step / Elrontott balayage melír javítása
A balayage melír elkészítése az egyik kedvelt fodrászati szolgáltatás. Ám van olyan, amikor...
Trend / Múlt ihlette jövő: TIGI Retrospective frizurakollekció
  Az elmúlt évek TIGI kollekcióiból, azok legjobb formáiból, technikáiból és színeiből...
Trend / Dimenzió – Nagy Bozsoky Judit kollekciója
Nagy Bozsoky Judit több mint 20 éve dolgozik fodrászként, több nemzetközi fodrászmárka...

VIDEÓK - technikák, tippek, trendek