Belépés

Divatirányzatok 2011-12. 5. rész

 

 

Divatirányzatok 2011-12.

 

Csömör Boglárka divatszerkesztőnk segítségével megmutatjuk, mi várható 2011/12 nemzetközi divattrendjeiben.

 

SENSE OF COMFORT

 

Anteprima

 

Wellness, jóga, pilates és távol keleti relaxációs technikák. Válaszok a mindennapok kihívásaira. Az élet, pontosabban az életvitel stílusok egy új és széles körben elfogadott ruha kultúrát inspirált, mely nincs túlbonyolítva, könnyed és egyszerű - a kényelemmel a központjában.

A kényelem mára a magas minőségű városú öltözékek alapvető követelménye lett, ezért a tervezők olyan sziluetteket, anyagokat keresnek, melyek megfelelnek ezeknek a követelményeknek. Olyan ruhákat hoznak létre, mely egyszerre segíti elő és prezentálja is azt a nyugodt életvitelt; mely egészség centrikus, stresszmentes. Ennek jegyében ez a stílus elhagyja a fölösleges cirádákat, kiegészítőket, és a tökéletes harmóniát keresi ember és ruha között.

Egyszerű, monokróm színeket használ az irányzat: tört fehér, krémszín, bézs, homokszín, világos barna, szürke árnyalatok, kék. A kontrasztok tudatosan hiányoznak, hogy a trend által kívánt belső harmóniát ne törje meg.

A legjobb minőségű, könnyű, fényes anyagokat egyszerű vonalvezetéssel és a klasszikus formákból való merítéssel formálják. Nincsenek túlzások: minimalista tervezés, minimális struktúra, egyszerű végek.

Az anyag jellemzőivel párhuzamban a kiegészítők sem terelhetik el a figyelmet a belső nyugalom és a külső kényelem keresésétől, ezért nem jellemző rájuk a hivalkodás, a fölösleges funkciók hada. Hiszen elsődleges szándék ebben a divatirányzatban, hogy segítsék mindennapjainkat, hogy azokra a célokra fókuszálhassunk, melyek igazán fontosak. Csak a komfort és a design házassága számít, melyben azért a kényelem a fő iránymutató. Ezek a ruhák nem hozzák izgalomba az ember látóidegeit, nem kavarják fel rikító, feltűnő árnyalataikkal, anyagmintáikkal, csak egyszerű megnyugvást vált ki az emberből: Tökéletes.


Kép: Anteprima

 

 


NEW TRADITION

NEO 60s

RETRO SPECTIVE

FREESTYLE UNIFORMS

RUSTIC REVIVAL

 

 

 

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / Adem and Lilith Collection - Robert Kirby, London
"... A bűn születése, az ALMA előtt ők csukott szemmel és elmével a sötétben voltak. Most...
Trend / TOP 5+1 meghökkentő őszi trend
Megmutatjuk, hogy tudod olcsón követni az őszi divatot!        
Trend / A fehér, a zöld és a Garami Funky Staff
A fehér, a zöld és a Garami Funky Staff Avagy a 21. század diszkóérzete a Garami Funky Staff...