Belépés

Sminkes szemmel: nyár, napfény, fesztivál...

 

 

 

 

Galgóczy Vandát, a Trendteremtő versenyekről is ismert sminkes-stylistot megihlette a nyár, napfény, vízpart, fesztiválok! Fotóanyagában nagy figyelmet fordított a smink mellett arra is, hogy a ruha, a haj és a kiegészítők is teljes összhangban legyenek egymással.

 

 

 

Az arcot, strobing technikával formáztam, ami egyre jobban kiszorítja a hagyományos arcformázási technikát. Ennek lényege, hogy fényekkel és árnyékokkal "játszunk". Alapozás után, a fénypontokra (homlok, orrnyereg, áll, felső ajkak közepe, arccsont, belső szemzug és szemöldökcsont) krémes highlighter kerül, majd por alapú highlighterrel fixálunk. Photofinish-sel alapoztam, amit a fénypontokon kívül, Paese rizs porpúderrel fixáltam! Strobing technikánál nincs pirosító, csak a bronzosító és a highlighter egyvelege formázza az arcot.

A szemeket gél technikával készítettem el. Nagyon szeretek géllel dolgozni, mert gyors, és nagyon intenzívek a színek! Külföldről rendelem a szebbnél szebb színű géleket. A gélekre szemhéjpúdert tettem, majd az egészet selyemporokkal bolondítottam meg. A türkiz és kék árnyalatok az Arctic, az arany és bronz színek pedig, az Orient torony részei.

Képgaléria:

A fotósorozatot a férjem, Galgóczy Zoltán készítette, aki mindig remek munkát vegez, nem csak a fotózáson, de az utómunkálatok során is. A modellem, Ludman Emese egy vérbeli profi, akivel az idei MOSZI-n ezüstérmesek lettünk, alkalmi smink kategóriában, és akivel úgy gondolom, sok közös projektünk lesz még!

Smink: Galgóczy Vanda
Fotó: Galgóczy Zoltán
Modell: Ludman Emese
Felhasznált termékek: Colourpop, Glazel, HEAN, Karaja
 
Olvasóink értékelése:  / 4
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / Hooker &Young: Graffiti
    A 2016. évi Salon International egyik újdonsága, a Hooker&Young legújabb...
Trend / Ünnepi Körmök
Ünnepi Körmök   Mivel lehet megszépíteni a vendégeket az ünnepre? Elsők között Kovács...
Trend / Új kollekció a Hair by JFK-től - Mamak Warrior
A tónusok, textúrák és hosszúságok játéka az összemosódó színek kontrasztjával,...