Belépés

Körömtrend 2016/17. ősz-tél

 Összeválogattunk néhány olyan alkotást műkörmösök munkáiból, ami tükrözi a nagy divatházak által meghatározó legújabb őszi divattrendnek megfelelő színeket.  Idén is nagyon nagy divat lesz mind a ruházatban, mind a kiegészítőkben és a körömdivatban a rozsdás avarszínek használata.

 

Ilyenek pl. az élénk, de harmonikus aranyló barna, a telt meleg sárga és a tompa homok árnyalatok.

 Képek:

 

Izgágább hatás eléréséhez ajánlják még a smaragdzöldet és a narancsvöröset. A türkiz, az olajzöld, az indigókék kissé ridegebb színhatása is érvényesülni látszik, de közkedvelt lehet az ún. vízárnyalatok használata is mint pl. a szürke és a kobaltkék. Mivel utóbb említett színek hűvös, vibráló hatásúak, tanácsos ezeket meleg színblokkokkal izgalmasabbá tenni a kiegészítők, illetve a körmök színének kiválasztásakor akár.  Ilyenek lehetnek a mustár árnyalatok, a sárgás narancsos színek, a bézs, törtfehér árnyalatok, homoksárga, vagy a bronz homokszínek is.

Képek: 


 

De természetesen a körmök készítői használhatják az örökké divatnak számító fehér és fekete színeket, készíthetnek francia körmöket, vagy akár a most hódító baby bommer technikát is.

Képek: 

 

Úgy gondolom, a hideg hónapokban is mindenki megtalálja az egyéniségéhez illő, mégis a legújabb trendnek megfelelő színeket a körömdivatban is.

 

 
Összeállította: Mikó Krisztina
Olvasóink értékelése:  / 5
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / Herczeg Zoltán 2012/Nyár
Herzceg Zoltán ismét egy jó hangulatú show-vá avanzsált divatbemutatót hozott össze...
Trend / The Barock Collection by Joanne O’Neill
The Barock Collection by Joanne O’Neill A "Barock" kollekció az ihletet a punk és etnikai...
Trend / COURBE by Mazella&Palmer
A COURBE kollekció Zaha Hadid építész és a francia Chanel divatház stílusjegyeiből...