Belépés

Körömtrend 2016/17. ősz-tél

 Összeválogattunk néhány olyan alkotást műkörmösök munkáiból, ami tükrözi a nagy divatházak által meghatározó legújabb őszi divattrendnek megfelelő színeket.  Idén is nagyon nagy divat lesz mind a ruházatban, mind a kiegészítőkben és a körömdivatban a rozsdás avarszínek használata.

 

Ilyenek pl. az élénk, de harmonikus aranyló barna, a telt meleg sárga és a tompa homok árnyalatok.

 Képek:

 

Izgágább hatás eléréséhez ajánlják még a smaragdzöldet és a narancsvöröset. A türkiz, az olajzöld, az indigókék kissé ridegebb színhatása is érvényesülni látszik, de közkedvelt lehet az ún. vízárnyalatok használata is mint pl. a szürke és a kobaltkék. Mivel utóbb említett színek hűvös, vibráló hatásúak, tanácsos ezeket meleg színblokkokkal izgalmasabbá tenni a kiegészítők, illetve a körmök színének kiválasztásakor akár.  Ilyenek lehetnek a mustár árnyalatok, a sárgás narancsos színek, a bézs, törtfehér árnyalatok, homoksárga, vagy a bronz homokszínek is.

Képek: 


 

De természetesen a körmök készítői használhatják az örökké divatnak számító fehér és fekete színeket, készíthetnek francia körmöket, vagy akár a most hódító baby bommer technikát is.

Képek: 

 

Úgy gondolom, a hideg hónapokban is mindenki megtalálja az egyéniségéhez illő, mégis a legújabb trendnek megfelelő színeket a körömdivatban is.

 

 
Összeállította: Mikó Krisztina
Olvasóink értékelése:  / 5
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / Damien Carney Professional Collection
A 2012-es Mirror Awards ‘Az Év Nemzetközi Fodrásza’ díját nemrég hazavivő Damien Carney...
Trend / Magyar Győzelem a Berlini Divathéten
 Magyar Győzelem a Berlini Divathéten     Bódis Boglárka nyerte a Triumph által negyedszer...
Trend / Batik Collection by Sanrizz
Egy lehelletnyi szín fényesíti meg a jeges szőke tetejét, a gyengéd pasztell kék és pink...