Belépés

A nőiesség szépsége - Nemes-Meggyes Zsuzsanna frizurái

Élénk színek és gyönyörű fonások, feltűzések


A www.frizuraszepseg.hu magazin és Nemes-Meggyes Zsuzsanna mesterfodrász nyári közös kollekciójában idén a fesztiválok élénk színei és merész formái is megjelentek. Természetesen maradtak a Zsuzsannára jellemző nőies fonások és feltűzések is – kicsit másképp megfűszerezve.

„Frizuráimat a nyár és a nőiesség szépségének kiemelése inspirálta. A színek és a hullámok a nyarat idézik. A tudatosan rendezetlen hullámok romantikus hatást keltenek. Dús hajkoronát kölcsönözve illik a feltűzött frizurához, illetve a kiengedett verzióhoz is. Az arcformát figyelembe véve igyekeztem a modell személyiségéhez igazítani a frizuráimat – az örök nőiességet előtérbe helyezve és kiemelve.” – Nemes-Meggyes Zsuzsanna


 

„Ebben az évben Békési Zita is csatlakozott a www.frizuraszepseg.hu csapatához vendégfodrászként. Az élénk színeket és a merész formákat neki köszönhetjük a kollekcióból” – mondta Molnár Gréta, a Frizura & Szépség magazin főszerkesztője.

A nyári frizura kollekciót Enihorn ruháiban és a The Naan Design ékszereivel ismét egy parti keretében mutatták be, amelyet Kelemen Ágnes táncművész produkciója színesített. A gyönyörű sminkeket Schlovicskó Kata sminkmester és tanítványa, Benkő Niki készítették. A vendégek a testi-lelki feltöltődés jegyében számos egészséges és szépítkezős programot is kipróbálhattak. Többek között volt füllyukasztás, sminkelés, masszázs, lakkozás és sok finomság is várta a vendégeket.

Képek:Fotókredit: www.frizuraszepseg.hu, Polónyi István
Frizurák: Nemes-Meggyes Zsuzsanna, Békési Zita, Sárkány Beáta
Smink: Schlovicskó Katalin és Benkő Niki
Ruha: Enihorn
Ékszer: The Naan Design
Modellek: The Perfect Modells

 

Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / L'Oréal Professionnel hajvágóvideó-kollekció
A modern kor digitalizációja hihetetlen lehetőségeket ad a kreativitás kibontakoztatásának,...
Trend / Körömtrend 2016/17. ősz-tél
    Összeválogattunk néhány olyan alkotást műkörmösök munkáiból, ami tükrözi a nagy...
Trend / Neon lakkok idén is - ezúttal színváltó változatban
  A nagy nyári forróságban üdítően hatnak a neon színek. A feltűnő körömlakkok ideális...