Belépés

Színjátszó hajszínek trendje

 Dancsó Erika inspirációja 2016-ra

Szeretném megmutatni, hogy minden nő gyönyörű, hogy a szakmánk Művészet és hogy mennyire fontos a frizurakészítésnél a megfelelő professzionális termékek használata. Így drasztikus hajszínváltás után is lehet gyönyörű egészséges és fényes a haj. A frizurakialakításnál a nálunk „francia” stílusként ismert hajvágást alkalmaztam, mert az egyik célom a szakmánkban, hogy sok-sok kollégám ismerje meg és
élje át ezt a szerelmet, amit számomra a Francia hajvágás és feltűzések alkalmazása adott.


Inspirációmat is a francia divatvilágból merítettem. Munkám során a legjobbat szeretném kihozni mindenki hajából, legjobb minőséget szeretném megadni. A fotón látható frizura elkészítésénél is erre törekedtem. Sikkességet, eleganciát, letisztultságot beleszőve egy kis magyaros érzéssel szerettem volna a képeken viszontlátni. Tervezek, folyamatosan figyelem az embereket. Érzéseket festek, majd volumeneket helyezek úgy, hogy az archoz, stílushoz, testalkathoz igazodjon. Műalkotásként tekintek minden munkámra. Gondolataimat, érzéseimet, munkám minőségét Laetitia és csapatának, a Le Monde-nak köszönhetem. Szakmailag és emberileg a legnagyobb példaképem. Szerencsés vagyok, 3-4 éve személyesen Laetitia Guenaou-tól tanulhatom a Francia hajvágás és feltűzések technikáját.

A frizura elkészítése:

A LUO COLOR 10.21 hajfestéket használtam 20 perc hatóidővel. A végeredmény: színjátszó színek, háromdimenziós fény, különleges eredmény. Nutrishine Technológiával.

Szárítás, majd HairChalk lila színt alkalmaztam.

Frizuraképek még:

 

Frizura: Tonomárné Dancsó Erika, Smink: Dioszegi Orsolya, Divattervező: Domján Ilona, Fotó: Barna Péter, Termékek: L'Oreal Professionnel
Külön köszönet: Zsiga Renátának, Elene Couture-nek, a csapatomnak és munkatársaimnak, Laetitia Guenaou-nak (Le Monde).

 


 

Dancsó Erika Szentesen dolgozik csapatával, és itt él családjával. 17 éves kora óta dolgozik fodrászként, mely igazi szerelem számára. „A változás szelét hozom az ollómmal, igazi alkotásként élem meg minden munkám. Szeretem személyre szabni alkotásaimat, ami minden mű után rengeteg pozitív erőt ad. Boldoggá tesz, hogy szépséget alkothatok és adhatok. Sugárzóvá tehetem vendégeimet. Legszebb és legcsodálatosabb a szakmám. Hálás vagyok, hogy ha akkor még nem is tudatosan, de 14 évesen fodrászatot választottam. Másokért teszem, de mégis magamért, az érzésért a segítségért a változásért.”

Az Év Szalonja 2014. versenyen szépségszalonjával 3. helyezést ért el.

 


 

 

Olvasóink értékelése:  / 2
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / TRENDTEREMTŐ versenymunkák 2013. S/S
A Trendteremtő verseny előzsűrizésen átjutott versenymunkái láthatóak ...
Trend / Dívák a kifutón: Marie Claire Fashion Days nyitónap
Klasszikus balett és a finom erotika egyaránt jelen volt a 8. Marie Claire Fasion Days...
Trend / TRENDTEREMTŐ 2016 TAVASZ/NYÁR - pályamunkák
    A Trendteremtő 2016. tavaszi-nyári verseny zsűrizésen átjutott versenymunkái...