Belépés

Sassoon Academy: The Group


The Group


1951: a kívülállónak számító író, J.D Salinger megírja a Zabhegyezőt, amelyben a lázadó tini Holden Caulfield hányattatásait követhetjük végig a kiváltságos elit Ivy League csoportjával szemben. Caulfield reprezentálja a háború utáni évtized új hangulatát, egy lázadó, aki nem fogadja el az idejétmúlt amerikai kultúra konvencióit.

2015: A Sassoon Academy új kollekciója, a The Group Salinger ikonikus regényéből inspirálódva létrehozott egy helyet, ahol az Ivy League közössége összetalálkozik a beat különcgyerekeivel. A jövő üdvöskéi (Wholesome jocks) és eminens tanulói (Vassar girls) beleillenek egy Hyannisport-i jachtba, kiközösítve a lázadó "Karma Bums"-t. A szőke színskálája magában foglalja a napbarnította és tengerszívta színtől egészen a piszkos szőkéig; a vágások irányváltozásai a clean-cut borbély eleganciájától kezdve a textúrált borzas hatással bezárólag megtalálhatóak.

Ez a Sassoon. Ez a frizura dizájn.

 VASSAR

A Vassar girl szabászati ikonja a kifinomult offszet alakzatok sorozatának próbaköve, amely hullámok formájában omlik szét az arc körül a soignee mézszőke, borostyán és arany színárnyalataiban.

IVY LEAGUE

A letisztult áramvonalas "Kennedy-inspirálta" kinézet klasszikus borbély-technikákat használ a göndör szőke alapon kínos részekkel.

KARMA BUMS

Az Ivy style fel lett forgatva a beat Zen földalatti kulturája által, amint Kerouac lázadó kívülállói kidolgoztak egy matt szőrme-szerű textúrát természetes hajszálvonalakkal. A belső vágás hozza létre a formát a lila és szürke lupine színeivel együtt. 

 

          

     

 

 

Hair: The International Creative Team led by Mark Hayes
Colour: The International Creative Team led by Peter Dawson
Make-up: Daniel Koleric
Styling: Lucie Perrier
Photographer: Colin Roy
 

 

 

 

 

 

 

 

Olvasóink értékelése:  / 3
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / Divatirányzatok 2011-12. 2. rész
Divatirányzatok 2011-12.   Csömör Boglárka divatszerkesztőnk segítségével megmutatjuk, mi...
Trend / Anna Wade - Ethereal kollekciója
  A kollekciót az arisztokrációa ihlette, a történet középpontjába a határok kerültek,...
Trend / Hooker &Young: Graffiti
    A 2016. évi Salon International egyik újdonsága, a Hooker&Young legújabb...