Belépés

Sassoon Academy: The Group


The Group


1951: a kívülállónak számító író, J.D Salinger megírja a Zabhegyezőt, amelyben a lázadó tini Holden Caulfield hányattatásait követhetjük végig a kiváltságos elit Ivy League csoportjával szemben. Caulfield reprezentálja a háború utáni évtized új hangulatát, egy lázadó, aki nem fogadja el az idejétmúlt amerikai kultúra konvencióit.

2015: A Sassoon Academy új kollekciója, a The Group Salinger ikonikus regényéből inspirálódva létrehozott egy helyet, ahol az Ivy League közössége összetalálkozik a beat különcgyerekeivel. A jövő üdvöskéi (Wholesome jocks) és eminens tanulói (Vassar girls) beleillenek egy Hyannisport-i jachtba, kiközösítve a lázadó "Karma Bums"-t. A szőke színskálája magában foglalja a napbarnította és tengerszívta színtől egészen a piszkos szőkéig; a vágások irányváltozásai a clean-cut borbély eleganciájától kezdve a textúrált borzas hatással bezárólag megtalálhatóak.

Ez a Sassoon. Ez a frizura dizájn.

 VASSAR

A Vassar girl szabászati ikonja a kifinomult offszet alakzatok sorozatának próbaköve, amely hullámok formájában omlik szét az arc körül a soignee mézszőke, borostyán és arany színárnyalataiban.

IVY LEAGUE

A letisztult áramvonalas "Kennedy-inspirálta" kinézet klasszikus borbély-technikákat használ a göndör szőke alapon kínos részekkel.

KARMA BUMS

Az Ivy style fel lett forgatva a beat Zen földalatti kulturája által, amint Kerouac lázadó kívülállói kidolgoztak egy matt szőrme-szerű textúrát természetes hajszálvonalakkal. A belső vágás hozza létre a formát a lila és szürke lupine színeivel együtt. 

 

          

     

 

 

Hair: The International Creative Team led by Mark Hayes
Colour: The International Creative Team led by Peter Dawson
Make-up: Daniel Koleric
Styling: Lucie Perrier
Photographer: Colin Roy
 

 

 

 

 

 

 

 

Olvasóink értékelése:  / 3
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / Körömtrend 2016/17. ősz-tél
    Összeválogattunk néhány olyan alkotást műkörmösök munkáiból, ami tükrözi a nagy...
Trend / Patrick Cameron: Modern Vintage 2016.
A 2015. évi Salon International rendezvényen bemutatott Modern Vintage hosszú haj...
Trend / Színjátszó hajszínek trendje
Dancsó Erika inspirációja 2016-ra Szeretném megmutatni, hogy minden nő gyönyörű, hogy a...