Belépés

Francesco Group: ZOOM

Francesco Group: ZOOM

 

 


A Zoom kollekció az erőteljesség köré épül, melyet a vidámság, a vadság, az élénkség és a három dimenzió inspirál.

 

 

 

Ez a haj stílus erős, rövid, feltűnő, vastag, színeiben merész jellemzőkkel rendelkezik. Ennek elérése érdekében első lépésként használjuk a Schwarzkopf BlondMe 3%-os szőkítőjét és samponját. Miután elértünk egy meleg világosszőke színárnyalatot, alaposan megmossuk a hajat, a szőkítőt teljes mértékben eltávolítva, majd ezt követi a kondicionálás. Ezután a merész ametiszt árnyalatot a teljes hajra felvisszük, amit a Schwarzkopf Igora Royal 100-99 + 0-22 + 0-99 + 6% elegyével érünk el. Az elkészült frizura egyszerű, de mégis gyönyörű, mely mágnesként vonzza a tekinteteket.
Végezetül ennél az elegáns stílusnál Sebastian Professional Trilliant and Sebastian Professional Halo Mist-et használunk, hogy fokozzuk a haj fényének ragyogását.

 

 

 

 


Hogy fokozzuk és életet adjunk ennek a frizurának, egy hűvös, hideg árnyalatot használtunk, mely ellentétes a modell bőrszínének meleg tónusával. Először a hajtövet szőkítjük a Schwarzkopf BlondMe Premium Lift 9 + 6% termékével. Miután a hajtőnél elértünk egy meleg világos szőke árnyalatot, megmossuk és kondicionáljuk a hajat, előkészítve a tonizáló technikára.  A hajat három részre osztjuk. A jég szőke pasztell árnyalatának eléréséhez Schwarzkopf BlondeMe-t használunk, 1 rész homok és három rész jég¬ + 2% színeket vegyítve. Az acélszürke árnyalat eléréséhez Schwarzkopf Igora Royal 20g 10-2 + 1g 1-0 és 0-11 1/2g + 3% vittünk fel, mélységet és árnyékolást adva a hajnak. Ez a szín technika frissességet és izgalmat kölcsönöz a frizurának.
Marokkói olajat használtunk annak érdekében, hogy erősítsük és kondicionáljuk a hajat, illetve növeljük a fényét, Sebastian Shaper Fierce-el pedig, erős tartást adtunk ennek az egyedi megjelenéssel bíró frizurának.Hűvös, hideg árnyalatot alkalmaztunk, hogy fokozzuk a modell megjelenését. A hajvágás erős és precíz ezért döntöttem úgy, hogy egyszerű színeket használok, a hajat két részre osztva a frufru területét hangsúlyossá téve. A nagyobb területre holló fekete árnyalatot viszünk fel, Schwarzkopf Igora Vibrance-t használunk, egyenlő arányban 1–0 + 1–1 + 4%. A megjelenés erőteljes, és a sötét árnyalat növeli a mélységet. A kisebb területet a Schwarzkopf BlondMe Premium Lift 9 + 6%-val világosítjuk, meleg szőke árnyalatot elérve. Az adott területet kondicionáljuk, hogy a porozitás kiegyenlítődjön. Meleg rózsaszín árnyalatot viszünk fel, Schwarzkopf Igora Royal 9-998 + 3% használunk, hogy a frufru rész úgy nézzen ki, ahogy annak kell. A fenti színezési technika, habár egyszerű, mégis kiemeli a hajvágást, extra fényt biztosítva, mely a modell bőrtónusát is gyönyörűvé varázsolja. A hajat egyenesre szárítjuk, Marokkói olajat használunk a nedvesség megtartásához, Sebastian Professional Trilliant-al védjük a hajat a hőtől, ragyogást és tartást biztosítva.

 


A modell hideg bőrtónusával és erőteljes barna szemeivel ellentétben, élénk színeket használunk, hogy három dimenziós hatást érjünk el. Tűzpiros (Schwarzkopf Igora Royal: 2 rész 9 ½-777, 1 rész 0-88 + 3%) és arany  ( Schwarzkopf Igora Royal 0-55 + 3%) árnyalatokat alkalmazunk váltakozva, mozgalmasságot kölcsönözve a hajnak. Egy szeder tónussal (Schwarzkopf Igora Royal: 2 rész 5-99, 1 rész 5-80 + 6%) fejezzük be a festést, a frizurának így egy vibráló élt, a szerkezetének pedig egyedi megjelenést biztosítva. Végezetül a hajat simára szárítjuk, Marokkói olajat és Sebastian Professional Trilliant-ot használunk, hogy a haj fényes maradjon.
Azért, hogy hangsúlyozzuk a modell meleg bőrtónusát és barna szemeit, gazdag, mély eper árnyalatot használunk (Avlon Moistur Color 2 rész 6rr + 1 rész 5rvrv + 13vol). A felső részre réz árnyalatot viszünk fel (Avlon Moistur Color egyenlő arányban 6gcgc + 7rcrc + 30 vol), így növeljük a haj tömegét és életet adunk neki. A hajat egyenesre szárítjuk a Kera Care Blow Dry Lotion segítségével, a Kera Care Silken használatával fokozzuk a haj testességét és fényét, végül a wax-al kiemeljük a haj textúráját.

 

 

 

 

 

 Ehhez a színátmenethez három színtónust alkalmazunk. Ennek elérése érdekében a hajat három részre osztjuk. A középső és a felső részt megtisztítjuk és eltávolítjuk a már meglévő színt, Schwarzkopf Igora Vario Blond Plus + 3% segítségével. Mély ametiszt árnyalatot, rubint és borostyán színeket használunk. A mély ametiszt szín eléréséhez Schwarzkopf Igora Royal 5-99 + 5-89 + 0-99 + 6 szükséges, a rubint árnyalathoz Schwarzkopf Igora royal 2g 6-888 + 5g 0-88 + egyenlő arányban 6% + 9% alkalmazunk, a borostyán színt a hajtöveknél, pedig a Schwarzkopf Igora Royal 100-77 + 9% érjük el. A hajat diffúzorral szárítjuk és formázzuk, Sebastian Professional Mousse Forte hab segít a fürtök kialakításában, Sebastian Professional Re-Shaper pedig, megemeli a hajtöveket és tartást biztosít.

A hajtöveket a Schwarzkopf BlondeMe Premium Lift 9 + 6% segítségével kivilágosítjuk. Meleg nagyon világos szőke árnyalatot érünk el, megmossuk és kondicionáljuk a hajat, felkészítve így a tonizáló technikára. A hajat két részre osztjuk, a nagyobb részen Jég szőke árnyalatot alkalmazunk (Schwarzkopf BlondMe Ice + BlondMe 2%) a kisebb háromszögnyi területre a Schwarzkopf BlondMe Eper + BlondMe 2% elegyét visszük fel, egy babarózsaszín árnyalatot elérve. Ennek a színezési technikának köszönhetően a frizura egy merész élt kap, kiemelve a modell gyönyörű kék szemeit. Sebastian Professional Volupt Spray-t és Sebastian Professional Shaper Fierce-t használunk a tökéletes volumenért és tartásért.

 

 

 

 A Balayage technikát alkalmaztuk ennek a megjelenésnek az eléréséhez, ahol egy sötétebb tónust használtunk a hajtöveknél, még középen és a hajvégeken egy világosabb árnyalatot. A vibráló rubint színt a hajtöveknél a Schwarzkopf Igora Royal 6-888 + 6%-val értük el, a hajvégekre pedig borostyán árnyalatot vittünk fel (Schwarzkopf Igora Royal 10g 12-54 + 1g 0-77 + 12%).  Ez a technika ennek az egyszerű, klasszikus frizurának egyedi élt kölcsönzött. Sebastian Professional Potion 9 Lite-val helyreállítottuk a haj nedvességtartalmát, a Sebastian Professional Trilliant-al megvédtük a hajat a hő károsító hatásaitól tartós ragyogást biztosítva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COLOUR WORK: CLAIRE CHELL
SALON:  FRANCESCO GROUP
STYLIST: HUMA HUMAYUN
PHOTOGRAPHER: ALESSANDRO CECCHINI
MAKE-UP ARTIST: NICOLA HAMILTON
COLOUR BRAND: SCHWARZKOPF / AVLON MOISTURCOLOUR
COLLECTION: ZOOM
Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / Embrace by Francesco Group Team
"Szerettünk volna létrehozni egy olyan kollekciót, amely vendégeink széles körét vonzza be...
Trend / TRENDTEREMTŐ 2014. S/S - fotók
    A Trendteremtő verseny előzsűrizésen átjutott versenymunkái láthatóak ...        
Trend / Sassoon Academy: The Group
1951: a kívülállónak számító író, J.D Salinger megírja a Zabhegyezőt, amelyben a...