Belépés

Trendi ősz


Itt a nyár utolsó hónapja, úgyhogy ideje gondolnunk a közeledő hűvösebb időkre, az őszre és a télre. A ruhatervezők idén is gondoskodtak a változatos őszi/téli viseletekről, így mindenki találhat kedvére való darabokat. Figyelembe véve az idei trendeket, összeválogattunk néhány irányadó viseletet különböző stílusokból.

 

 


 

 

 

 

 

 

Szabályosan


Ezen a Balmain kreáción látható, hogy a geometriai minták tovább hódítanak, és a lila szín is trendi lesz ősszel és télen. A szabályos geometriai minták nem mindenkinek állnak jól, viszont kifejezhetjük vele pontosságunkat és precizitásunkat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hagyomány-varázs


Tóth Bori új márkájának a Maison Marquise kollekciójának egyik darabját választottuk az estélyi kategóriánkba. Ragyogóan jeleníti meg a hagyományos vonalakat, motívumokat. A kis boleró bár emlékeztet a népi viseletben "szabados kacó"-nak nevezett felsőre, a részletekben mégis ott van a XXI. század is, és az egész alkotást magas szintre emeli az idén nagyon divatos arany szín.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mindenesetre


Dior legújabb darabjait a letisztult vonalvezetés jellemzi. Ezt a csodás kék ruhát szinte bárhová felvehetjük a kiegészítők variálásával. Könnyed, elegáns és mégis kényelmes. Viselőjét titokzatosságba burkolja, mert egyszerre komoly és lezser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vadóc


Versace most egy igazán vadóc kollekcióval kápráztatott el minket. Darabjai jó része fényes lakkból készült és a színeket is az élénkebbekből választotta. Ez a sárga összeállítás is abszolút kihívó, így magabiztos, bátor hölgyeknek ajánljuk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kortalanul


A férfi viseletekben is egyre több színt láthatunk. A korosabb férfiak is magukra ölthetnek élénkebb színeket, például lilát és a fiataloknak is trendi lehet egy-egy retro-s darab, ahogy ezt Iceberg egyik kreációja is igazolja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyengédség


Természetesen nem hagyhatjuk ki a menyasszonyi ruha  trendet sem. Idén is sok irányvonal szakít a hagyományokkal, vagyis nem leszel megbotránkoztató, ha az esküvői ruhád nem takarja a térded, és akkor sem, ha a színe monokróm, vagy piros. Mi most mégis maradtunk a hagyományosabbnál, ennél az angyali Blumarine darabnál, mely ragyogóan kifejezheti a menyasszony nőiességét, egyéniségét felemelve őt az esemény színvonalához.

 

 

 

 

 
 Szöveg: Abellache Anett

 

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / Herczeg Zoltán 2012/Nyár
Herzceg Zoltán ismét egy jó hangulatú show-vá avanzsált divatbemutatót hozott össze...
Trend / Új kollekció az Ishoka Hair and Beauty-tól
      Tavaszi érintés az Ishoka-tól        
Trend / FEHÉR - Kucsera-kollekció
FEHÉR Kucsera Zsolt és munkatársai ismét gyönyörűt alkottak. 2011-ben a FEHÉR ihlette meg...