Belépés

Trendi Tavasz 2013

Trendi Tavasz 2013
Leskelődtünk a kifutókon, hogy megtudjuk, milyen ruhadarabokkal töltsük meg szekrényünket, hogy lépést tarthassunk a 2013-as tavaszi trendekkel. A megannyi tervező által megálmodott tavaszi kollekciók alkotásaiból kiválasztottuk a legjellegzetesebbeket, melyek útbaigazítanak bennünket a színes kavalkádban.


Sokféle minta és nagy kontraszt jellemzi az idei divatot. A színek közül a legdivatosabbak a mustársárga, a kávébarna, a kék, a narancs, vagy a lila.  Az anyagokkal a tervezők igen bőkezűen bántak, és alkotásaikat megannyi féle-fajta textíliából, organzából, pamutból, vászonból, horgolt anyagokból... készítették. Odafigyeltek azonban arra, hogy kényelmes, lágy és könnyű anyagokat válasszanak.Louis Vuitton
Geometriai alakzatokban


Ismét divatba jönnek a geometriai minták kicsi és nagy méretben is. A nagy minták már messziről felhívják a figyelmet, főleg ha az egész ruha óriás mintákkal tarkított, mert így még inkább érvényesül a kontraszt. Ahhoz, hogy az alakzatok igazán érvényesülni tudjanak, fontos, hogy a kiegészítők visszafogottak legyenek.DORA ABODI
"A" fazon


Nagy számban láttunk a kifutókon A-vonalú ruhákat, lenge blúzokat. Az "A" vonalú ruhadarabokat szinte bárki viselheti, kényelmesek és szolidak. Ezen a fantázia mintákkal kivitelezett darabon is kellemes sétát tehetnek szemeink.


Versace
Heveny elegancia


Az estélyi ruháknál a tervezők a legfinomabb anyagokkal dolgoztak. Előtérbe kerültek a szőtt minták és ahogy Versace mustársárga alkotásán látszik, jól kombinálható a nőies, lágy elegancia a szabályt6alan kivágásokkal és akár szegecsekkel is.


Elie Saab
Szegélyek és minták


A különböző minták keverése már pár éve divat, de most a dizájnerek élénk, erőteljes geometrikus szegélyekkel is tarkítják, melyekkel még jobban érvényesülnek az alakok és a formák.

Dolce and Gabbana
Tradíciók

Dolce és Gabbana kollekcióját a hagyományos szicíliai formák ihlették. Mi természetesen szívünknek legkedvesebbet választottuk, mert ez a darab bennünket bizony hazánk népi motívumaira emlékeztet. Viselhetjük tehát továbbra is magyaros kedvenceinket.

Maggie Sottero
Kristályok és csipkék

A Maggie Sottero manufaktúra menyasszonyi ruhái mára a legismertebb és legkeresettebb alkotásokká váltak. Az idei kollekcióban előtérbe került a csipke és a csillogó szatén gyöngyökkel, és Swarovszki kristályokkal díszítve, akár az egész ruhán, akár egy brossba ágyazva.
Képgaléria:
Szöveg: Abellache Anett
Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / Magyar Győzelem a Berlini Divathéten
 Magyar Győzelem a Berlini Divathéten     Bódis Boglárka nyerte a Triumph által negyedszer...
Trend / Anna Wade - Ethereal kollekciója
  A kollekciót az arisztokrációa ihlette, a történet középpontjába a határok kerültek,...
Trend / A 7 Fő Divat Bűn
A 7 Fő Divat Bűn   Találtunk egy blogot, melynek írója kiválóan kifejti a divattal,...