Belépés

Short Cut by ZSIDRÓ

 

Zsidró Tamás a L'Oréal Professionnel Akadémián tartotta meg májusban mesterkurzusát, melynek fókuszában a rövid haj vágása áll.

 

A hajviselet történelmi alakulása egészen a múlt század elejétől napjaink trendjeiig, pikáns kulisszatitkokkal fűszerezve került terítékre. Fodrászok között elkerülhetetlen téma, hogyan lehet kezelni a drasztikus változást kérő vendégeket. Ezt a sokáig rebellisnek számító női hajviseletet kiemelkedő személyiségek, különböző céllal, okkal vállalták, de mindenképp kitűntek koruk közegéből. Ahogy ma is figyelemfelkeltő a szokatlan változás. Kialakítása és viselése is másfajta figyelmet igényel, amire a fodrászoknak fel kell készülniük. Különösen ‒ Tamás szavaival élve – „a hirtelen felindulásból elkövetett frizuraváltoztatás vágya” alkalmával. A fodrász segít a vendég számára legmegfelelőbb forma megtalálásában. A cél, hogy a vendég boldog, és elégedett mosollyal távozzon. Az új haj pedig új szokásokat, új termékek használatát jelenti – jól eső figyelmesség a fodrász részéről ennek ismertetése!

A képzésen bemutatott két modell hajszínének kialakítása közben ismertetésre kerültek a szalonbarát technikák, amelyek megkönnyítik a fodrászok munkáját a mindennapokban. Az első modell egy „britishpop” hajat kapott, a mostani egyik vezető divattrendnek megfelelően. A második frizura aszimmetriája megmaradt, de az eredeti merevebb forma átalakult egy sokkal könnyedebb, szellősebb bohém viseletté.  

 

Frizurák:

 

 A képzésen készült videó ITT látható!

Az október 31-ei SHORT CUT képzésre még lehet jelentkezni!

Hajvágás: Zsidró Tamás L'Oréal Professionnel nagykövet
Hajszín: Dombi Imola
Szöveg: Rozsnyai Dorottya
Fotó és videó: Dala Gábor
Helyszín: L'Oréal Akadémia, Budapest

 


Máskor is szívesen olvasnál ilyen témáról nálunk?
Nyomj egy like-ot és oszd meg a linket!
Köszönjük! :)

 

Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / HOOKER & YOUNG COLOUR Inspiration
Minimal Chic A hajszíneket a 3.1 Phillip Lim divatbemutató inspirálta.Az összes hajszínnél...
Trend / Max Mara - Milánóból
Max Mara - Milánóból A Max Mara kollekciók a női identitások színes skáláját kínálja,...
Trend / Pop XG: ütős hajszínek
Az évszakok változásával egy időben a Paul Mitchell új színtrenddel és termékcsaláddal...