Belépés
2018. szeptember 20., csütörtök 11:41

Professionnel magazin - 2018. szeptember

Írta:

A Professionnel magazin új száma a L'Oréal Professionnel újdonságai, programjai, képzései mellett számos érdekes szakmai hírrel várja olvasóit.

Kiemelt témák:

Válasz a vegán igényekre: SOURCE essentielle termékújdonság

Látványos reklám: Motion Window

A kozmetikus iskola nyugodt, biztonságos környezetben, a budai hegyvidék egyik patinás utcájában, a MOM közelében található. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és gépkocsival is a kozmetikus oktatás helyszíne. A gépkocsival érkezőknek, 10 perc sétával  ingyenes parkolási lehetőség is található. Az InnoDerm Kft. felnőttképzési területe a szakképző és szakmai továbbképző tanfolyamok, bemutatók és tréningek.  A kozmetikus képzés, a szépségtanácsadó képzés, a sminktetováló tanfolyam, többféle speciális kozmetikus tanfolyam és kozmetikus továbbképzések tartozik a fő profiljába. Vezetője 30 éve dolgozik kozmetikusként, több mint 12 éve oktat, és részt vesz az országos kozmetikus képzés fejlesztésében. Naprakész szakmai elméleti-, és gyakorlati tudásával segíti az Ön felkészülését a kozmetikus hivatásra.

Az elméleti tantárgyakat oktató Tanárok mindegyike rendelkezik szakirányú diplomával. Meghatározó alakjai a hazai kozmetikus képzésnek, a központi írásbeli tételek kidolgozásában évek óta tevékenykednek.  Gyakorlati oktatóink, több, mint 20 éves szakmai gyakorlattal, diplomával és mester levéllel rendelkező szakemberek. A kozmetikus oktatás gyakorlati termének kialakításában belsőépítész segített, így minden képzésben résztvevő számára sikerült külön munkaállomást (kis kozmetikát) kialakítani. Ezért Ön egy mindent igényt kielégítő, exkluzív gyakorlati helyen tanulhatja meg a szakma alapjait. (Minden munkaállomáshoz saját eszköz és géppark tartozik.)

Az InnoDerm Kft. magas szakmai színvonalú Okj. képzések, tanúsítványt  vagy oklevelet adó továbbképzések és személyiségfejlesztő tanfolyamok széles körét kínálja, amelyek a felnőttképzés modern módszereivel a gyakorlatban alkalmazható tudást adnak. Így Ön, a gyakorlatban azonnal alkalmazható tudással fog rendelkezni és ez segíti, hogy sikeres szakember legyen.

Az Okj Szépségtanácsadó képzésen, az Okj Kozmetikus képzésen, illetve a kozmetikus továbbképzéseink során is mo­dern oktatási módszerekkel, speciális feladatlapokkal és munkalapokkal, tanulást segítő egyéb anyagokkal támogatjuk az Ön tanulását.

Számukra fontos, hogy kép­zé­si anya­gaik, modern  nap­ra­kész in­for­má­ci­ó­kat tar­tal­maz­zanak.

TANULJON NÁLUK!

A szakmai gyakorlat és az elméleti oktatás, egy helyen – az InnoDerm Kft. exkluzív oktató központjában zajlik. Az InnoDerm Kft. célja a képzései során, hogy a náluk megszerzett tudással Ön képzett és sikeres szakember legyen.

 

 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / Pop XG: ütős hajszínek
Az évszakok változásával egy időben a Paul Mitchell új színtrenddel és termékcsaláddal...
Rendezvénytudósítás / OMC világbajnokság és HAIRWORLD 2014 Frankfurt
2014 május első hétvégéjén a fodrász és sminkes szakma tekintete ismét Frankfurt felé...
Körmös szemmel / Sérült lábköröm és kezelése
Meglepően gyakori probléma a lábköröm sérülése, mely megfelelő kezelés nélkül...