Belépés
2019. április 15., hétfő 08:26

ZSZC Keszthelyi Asbóth SZSZK

Írta:

Teljes neve: Zalaegerszegi Szakképzési Centrum Keszthelyi Asbóth Sándor Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma

A ZSZC Keszthelyi Asbóth iskolája 2019-ben ünnepelte fennállásának 50. éves jubileumát. A megye egyik legnagyobb képzési kínálatával rendelkező iskolája – jelenleg 17 szakmát oktatnak –, közel 900 tanulóval és 100 pedagógussal. A kozmetikus- és fodrászképzés kiemelt területe az oktatási szegmensnek. Az intézmény mindig fogékony volt az újra, ezért  nagy hangsúlyt fektet a mai napig a minőségi munkavégzésre. Nevéhez kötődik a szakmaorientációs szakközépiskolai rendszer kidolgozása és bevezetése, a szintvizsgák tesztelése, a Skill-es versenyek lebonyolítása.

Tanulóinak kiváló szakmai hátteret biztosít.  Az asbóthos diákoknak lehetőségük van nem csak hazai, hanem külföldi partnereknél is (pályázati megvalósulások során) elsajátítani a legújabb szakmai fogásokat.

Nagyon sok versenyeredménnyel büszkélkedhetnek, hisz a nemzetközi porondon – Worldskills és Euroskills versenyeken – tanulói rendszeresen indulnak kiemelkedő eredménnyel. A hazai szakmai versenyeken is többször állnak diákjaik a dobogón, több esetben a legmagasabb fokán.

Az intézmény kozmetikus és fodrász területen közel 60 milliós eszközkészlettel rendelkezik, ami lehetővé teszi a teljes szakmai ismeretanyag legmodernebb körülmények közötti oktatását. Kiváló pedagógus kollégái pedig garanciát jelentenek a minőségi utánpótlás-nevelésnek.

Intézményakkreditáció: MSZ EN ISO 9001:2001 (2001 óta)

Aktuális esemény: 2019. szeptember EuroSkills Graz magyarországi válogató és döntő

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Fodrász szemmel / 10 tévhit a balayage melírtechnikáról
A hihetetlenül nagy népszerűségnek örvendő szabadkezes melírtechnika, a balayage...
Trend / TRENDTEREMTŐ 2013. F/W - fotók
    A Trendteremtő verseny előzsűrizésen átjutott versenymunkái láthatóak ...        
Szépipari hírek / Szakma Sztár Fesztivál 2019.
  2019. március 12-én elkezdődött az idei Szakma Sztár Fesztivál. A budapesti Hungexpo...