Belépés
2018. augusztus 22., szerda 20:08

InnoDerm Kft. Kozmetikusképző és -Továbbképző Központ

Értékelés:
(1 szavazat)

A kozmetikus iskola nyugodt, biztonságos környezetben, a budai hegyvidék egyik patinás utcájában, a MOM közelében található. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és gépkocsival is a kozmetikus oktatás helyszíne. A gépkocsival érkezőknek, 10 perc sétával  ingyenes parkolási lehetőség is található. Az InnoDerm Kft. felnőttképzési területe a szakképző és szakmai továbbképző tanfolyamok, bemutatók és tréningek.  A kozmetikus képzés, a szépségtanácsadó képzés, a sminktetováló tanfolyam, többféle speciális kozmetikus tanfolyam és kozmetikus továbbképzések tartozik a fő profiljába. Vezetője 30 éve dolgozik kozmetikusként, több mint 12 éve oktat, és részt vesz az országos kozmetikus képzés fejlesztésében. Naprakész szakmai elméleti-, és gyakorlati tudásával segíti az Ön felkészülését a kozmetikus hivatásra.

Az elméleti tantárgyakat oktató Tanárok mindegyike rendelkezik szakirányú diplomával. Meghatározó alakjai a hazai kozmetikus képzésnek, a központi írásbeli tételek kidolgozásában évek óta tevékenykednek.  Gyakorlati oktatóink, több, mint 20 éves szakmai gyakorlattal, diplomával és mester levéllel rendelkező szakemberek. A kozmetikus oktatás gyakorlati termének kialakításában belsőépítész segített, így minden képzésben résztvevő számára sikerült külön munkaállomást (kis kozmetikát) kialakítani. Ezért Ön egy mindent igényt kielégítő, exkluzív gyakorlati helyen tanulhatja meg a szakma alapjait. (Minden munkaállomáshoz saját eszköz és géppark tartozik.)

Az InnoDerm Kft. magas szakmai színvonalú Okj. képzések, tanúsítványt  vagy oklevelet adó továbbképzések és személyiségfejlesztő tanfolyamok széles körét kínálja, amelyek a felnőttképzés modern módszereivel a gyakorlatban alkalmazható tudást adnak. Így Ön, a gyakorlatban azonnal alkalmazható tudással fog rendelkezni és ez segíti, hogy sikeres szakember legyen.

Az Okj Szépségtanácsadó képzésen, az Okj Kozmetikus képzésen, illetve a kozmetikus továbbképzéseink során is mo­dern oktatási módszerekkel, speciális feladatlapokkal és munkalapokkal, tanulást segítő egyéb anyagokkal támogatjuk az Ön tanulását.

Számukra fontos, hogy kép­zé­si anya­gaik, modern  nap­ra­kész in­for­má­ci­ó­kat tar­tal­maz­zanak.

TANULJON NÁLUK!

A szakmai gyakorlat és az elméleti oktatás, egy helyen – az InnoDerm Kft. exkluzív oktató központjában zajlik. Az InnoDerm Kft. célja a képzései során, hogy a náluk megszerzett tudással Ön képzett és sikeres szakember legyen.

 

 

További információk

 • Irányítószám:  1123
 • Cím: Győri út 8. a
 • Település:  Budapest
 • Kapcsolattartó:  Tóthné Hajdu Gabriella
 • Telefonszám:  00 36 20 331-8598
 • E-mail cím:

  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 • Intézmény vezetője:  Tóthné Hajdu Gabriella
 • Magyar piacon: 2018 óta
 • Képzések:
  • OKJ KOZMETIKUS KÉPZÉS (délelőtti csoport)
  • OKJ KOZMETIKUS KÉPZÉS (hétvégi csoport)
  • SMINKTETOVÁLÓ TANFOLYAM
 • Oktató szakemberei:

  Tóthné Hajdu Gabriella

  Juhász Klára

  Kállai Krisztina

  Kusztos Mónika

  Kukovicza Tímea

  A Baalbek Stúdió munkatársai

   

Megjelent: 795 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. augusztus 22., szerda 20:22

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Év Szalonja 2014. eredményhirdetés
Az Év Szalonja díjat az kapta, aki a legmagasabb pontszámot érte el a zsűrizés során. Az...
Trend / The Gothic Punk Collection
Az extravagáns elnevezésű kollekciót Jamie Benny készítette a Rush Hair-től.          
Szépipari Hírek: Rendezvény / Szeptemberi Piknik kör
Szeptember végén a szemkörnyék ápolása volt a fő témája a Piknik körön találkozó...