Belépés

K.E.Hajdivat és Exkluzív Szépségápolás - Tata és Budapest

 

 

K.E.Hajdivat és Exkluzív Szépségápolás

2890 Tata, Boglárka u 3.

web: K.E.HAJDIVAT

web Budapest: https://www.facebook.com/pages/KE-Hajdivat-a-Bazilikanal

 

 

 

 

Kurucz Erika vagyok, több mint 20 éve a fodrász szakma szerelmese. Már gyermekkoromban eldöntöttem, hogy a fodrász leszek. 14 éves korom óta folyamatosan tanulok, az alapokat Marsi Réka mellett tanultam meg, majd a fodrásziskola elvégzése után 1996-ban nyitottam meg első üzletemet Tatabányán. 2005-től 2008-ig a Frizurás Csoport tagja, 2006-tól 2008-ig a Perényi Nemzetközi Fodrász Egyesület Vezetőségi tagja voltam. 2007-től 2008-ig a TIGI, majd 2008-tól 2010-ig a Müster & Dikson bemutató fodrásza voltam. Tudásomat itthon, Papasz Vasziliosz mellett tökéletesítettem, majd Londonban, Párizsban és Bolognában tanultam. Rendszeresen részt veszek az európai "egészséges hajdivat" vérkeringésében, a mai napig fontosnak tartom a folyamatos szakmai megújulást, tanulást, rendszeresen ellátogatok hazai és külföldi oktatásokra is. Az elmúlt 20 évben munkáim és a KE Team munkái is folyamatosan megjelentek a Haj és Stílus, Szépvilág Extra nyomtatott és online sajtójában. Számos fodrász bemutatón, szépségkirálynő választáson, portfólió fotózáson vettünk, és veszünk részt.

Szalonomat az elegancia, a kényelem és a diszkréció jellemzi. Fontos, hogy a vendégeim ne csak új hajat, hanem új életérzést is kapjanak, ha ellátogatnak hozzám. Több nemzetközileg ismert fotómodell és közéleti személyiség is az általam készített frizurákhoz ragaszkodik, mert mindenki számára fontos az egészségesen fénylő haj, amihez mi maximális segítséget nyújtunk külsőleg és belsőleg egyaránt.

Tatán dolgozom a KE team-el együtt, illetve egy hónapban egyszer Budapesten is dolgozunk egy napot a budapesti vendégek kedvéért. A lakópark a tatai tó partján van, nagyon kedves, nyugodt hely. Aki hozzánk jön, garantáltan ki tud kapcsolódni! A mostani üzlet letisztult, arany-fekete-fehér, minimál stílus, de orientális jegyek is felfedezhetőek benne. Az üzlet alapvetően két részre van osztva, van egy vendégfogadó rész, 3 tükrös állással, és egy másik, hajfestős rész. Itt található meg a körmösünk asztala is, aki akár egy hajfestés időtartama alatt meg tudja csinálni a vendégek körmét. Vendégeinknek nagyon fontos az idő, hiszen mindenkinek abból van a legkevesebb, így igyekszünk összehangolni a különböző munkafolyamatokat, hogy a lehető legjobb legyen az időkihasználás. A fodrászüzlettel szembeni helyiséget kozmetikának alakítottuk ki, amiből nyílik egy szolárium, és egy masszázshelyiség. Így lettünk K.E. Hajdivat és Exkluzív Szépségápolás.

Szerencsésnek vallom magunkat, mert egy-egy költözéssel a vendégek is jönnek utánunk. 20 éve dolgozom, a mai napig van olyan vendégem, aki azóta is hozzám jár. Vendégkörünk nem csak a megyéből, de Budapestről és környékéről is szívesen jár hozzánk. A mindig megújuló szakmai tudás mellett, nagyon fontos nekünk, hogy aki hozzánk ellátogat, mindig a lehető legkényelmesebben, otthonosan érezze magát. Ezt nem csak a belső kialakítással, hanem az alkalmazottak kedvességével, figyelmességével érjük el. A várakozó vendégeket ingyenes wifi várja és finomabbnál finomabb italokkal kínáljuk. Nyáron hűsítő különlegességeket készítünk, limonádét, szörpöket, jegeskávét, télen forró italokkal kedveskedünk.

Szalonunk férfi-, női-, gyermek fodrászat.
Férfiaknak szóló szolgáltatásaink közé tartozik a legújabb hajvágási technikák mellett L’oreal HOMME és American Crew tartós hajszínezés, hajfestés, szakáll igazítás, szakáll festés, tartós egyenesítés férfiaknak.
Hölgy vendégeink a legújabb hajfestési és hajvágási trendek közül választhatnak. JOICO és L’oreal Matrix festékek mellett, Kevin Murphy, INOA és Orofluido ammóniamentes hajfestékekkel állunk rendelkezésünkre. Colorist munkatársaink otthonosan mozognak a legújabb festési (Copacabana, Bayalage, Ombre) technikákban. Szalonunk újdonsága az Olaplex, melyet majdnem minden festésnél igénybe vesznek vendégeink. 2015-ben az Olaplex Hungary internetes versenyén megnyertük a „nevezd a fodrászod a legjobbak közé! versenyt.

Mióta dolgozom, minden vendégnek legalább 10 évre visszamenőleg fel van írva hajszíne. Az új vendégeknek kártyát regisztrálunk, és dátumozzuk, hogy a hajszínváltozásokat nyomon tudjuk követni. A hajszínkártyák folyamatosan digitalizálva vannak, amelyeket a telefonomról, vagy az üzletes ipadről bármikor ki lehet villámgyorsan keresni, módosítani.
Számos kényeztető mélyhidratáló pakolás mellett, különböző hajszerkezet megújító kezelés közül is választhatnak vendégeink: Olaplex kezelés, Joico négylépéses hajszerkezet megújító kezelés, Revlon EMK kezelés, Dikson Keratin Action tartós hajkiegyenesítés.

A fodrászatban szakmai vezetőként dolgozom, két alkalmazottam és két tanulóm mellett. Teamként dolgozunk, mindenkinek meg van a feladata. A szalonban a hajvágásokat minden esetben én csinálom, a hajfestéseket két alkalmazottam csinálja az irányításom alatt, a többi feladatot a tanulók végzik el. Külföldön ez nagyon elterjedt, a vendégek is szeretik ezt a stílust, hiszen mindenki egyformán jól dolgozik, így több vendéget tudunk elvállalni.

 

Képgaléria:

 

Kurucz Ágnes testvérem és jobb kezem az üzletes teendők ellátásában. 4 éve dolgozunk együtt. Az üzletvezetési teendők adminisztratív és online részét Ő látja el. Heti egy napot önállóan dolgozik a csapattal együtt. A különleges festések, legújabb anyagok és technikák szerelmese, a mindennapi szalonmunka mellett, ő csinálja a hosszabb időt igénybe vevő munkafolyamatokat, többek között a tartós hajkiegyenesítést is. Klenkné Molnár Gabi 11 éve a csapat tagja. Szintén üzletvezetési feladatokat lát el a mindennapos szalonmunka mellett. Mindketten igazgatják az üzlet működését, intézik a rendeléseket, a telefonokat, segítenek a tanulók betanításában. Nagyon fontos nálunk az egész napos telefonos rendelkezésre állás, a pontosság, a precizitás, a maximalizmus, azt gondolom csak így lehet hosszútávon fennmaradni, és megtartani a vendégeinket. Alkalmazottaimban megtaláltam ezeket a tulajdonságokat, mindenki magáénak érzi az üzletet, azon vannak, hogy minden a lehető legjobban működjön.

Professzionális fodrászati szolgáltatásaink mellett hajhosszabbítással is foglalkozunk. Az üzletben, már a kezdetektől Mayer Ildikó csinálja vendégeimnek a hajhosszabbítást, közel 20 éve, ő nemcsak hajhosszabbító szakember, hanem trichológus (hajgyógyász) szakvizsgával is rendelkezik. Elsősorban a hideg, vegyszermentes eljárások híve, az országban egyedülálló hajvarrási technikáját szeretik a legjobban a vendégek. Ezenkívül csomózással, hőillesztéssel dolgozik, de lehetőség van afrofonásra is.

Kozmetikánk szakmai vezetője Bálint Orsolya az ORPE Beauty megálmodója. Ő és Mucsi Vivienn kozmetikus várják a pihenni, megszépülni vágyó vendégeket a K.E. Hajdivat és Exkluzív Szépségápolás kozmetikai szalonrészében. Szolgáltatásaik a hagyományos kozmetikai kezeléseken túl: kollagén indukciós kezelés, luxus arckezelések, tű nélküli mezoterápia, DPC fénytechnológiás szőrtelenítés, rádiófrekvenciás zsírbontó és bőrfeszesítő gépi kezelések.
A hölgyek körmeinek szépségéről Tenk Gábor műkörömépítő gondoskodik. Szolgáltatási: manikűr, Gel-lac, Shellac, Műköröm építés, Lábzselé, lábshellac.
Masszázshelyiségünkben Kecskés Balázs General Thai, Yumeiho masszőr, Evminov terapeuta és Sportoktató várja a relaxálni, gyógyulni vágyókat.
A barnulni vágyóknak mélybarnító álló szoláriumunk és Tanity UV mentes barnítás áll rendelkezésére.

Szolgáltatásaink azonban még nem merülnek ki ennyiben, ugyanis rendszeresen portfólió fotózásokat szervezünk az átváltozni vágyó vendégeinknek. Egy-egy szülinap vagy ünnep közeledtével segítünk a lányoknak átváltozni egy sminkes és egy fotós segítségével. A hajat természetesen én csinálom, illetve a stylist feladatait is én látom el.

Divat iránti elkötelezettségem 4 évvel ezelőtt egy új területen mutatkozott meg, az esküvőszervező iskola elvégzése után végzett esküvői stylist lettem. Ekkor alapítottam a Weddings by KE esküvőszervező céget, melynek szolgáltatásai: esküvők teljes körű és részleges megszervezése és lebonyolítása, leány- és legénybúcsú szervezése, esküvői ügyintézés, esküvői stylist tanácsadás, esküvő design szolgáltatás. Így a hozzánk érkező menyasszonyoknak nem csak frizurában, hanem minden másban is tudunk segíteni.

Szalonunk állandó helyszíne tanfolyamoknak, továbbképzéseknek, szalontréningeknek is. Természetesen nem csak a szakmának szóló tréningek vannak az üzletben, hanem a vendégeket érintő témákban is szívesen szervezünk tanfolyamokat. A két legnépszerűbb volt az elmúlt évben a „Hogyan csináld meg otthon a hajad?” tanfolyam, melyen mindenkinek egyénre szabott szárítási és frizurakészítési tippeket adtunk, megtanítottuk a résztvevőket a helyes eszköz és anyaghasználatra. A másik népszerű tanfolyam a Vadász Mónika sminkiskola, mely a sminkelés rejtelmeibe vezeti be a vendégeket, egyénileg.

Nem csak a külső, hanem a belső szépség is fontos. Ennek jegyében Tasi Klára kineziológus, business coach, művészetterapeuta vendégünk és Ulveczki Ágnes szintén kineziológus vendégünk különböző nőiséggel kapcsolatos kreatív önismereti programokat szokott tartani az üzletben.

Nekem és a KE Teamnek is nagyon fontos a társadalmi felelősségvállalás. Évek óta felkarolunk egy-egy jó ügyet, segítettünk már a fóti és kömlődi gyerekotthonnak is, de beteg gyermekeknek is szerveztünk gyűjtést. Két éve találkoztunk először a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató vérszerinti családjuk nélkül nevelőszülőknél és lakásotthonokban élő gyermekeivel, fiataljaival. Tavaly novemberben 150 Komárom-Esztergom megyei Szent Ágotás gyermeknek tudtunk segíteni közel 50 kolléga csatlakozásával, idén márciusban Szegedre látogattunk a Csongrád megyei gyerekekhez, ők körülbelül 200-an voltak. Nagyon jó érzés segíteni, látni a gyerekek örömét és jó megtapasztalni az összefogást a szakmán belül. Nagyon örülünk, hogy évente több száz gyermek nem csak az új frizurával, hanem élményekkel és nem utolsó sorban ajándékokkal is gazdagodik. Szeretnénk a jövőben évente többször megrendezni a Jótékonysági Hajvágást az ország különböző pontjain. Már készülünk a III. Jótékonysági Hajvágásra is, amit novemberben Komárom-Esztergom megyében szervezünk meg.

Nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert vendégeink nagyon segítőkészek, egy-egy jótékonysági esemény kapcsán száz százalékosan mellénk állnak és támogatnak minket, gyűjtést szerveznek kisebb közösségekben is.
A szalonban nagyon családias a hangulat, sokszor köszöntjük fel vendégeinket névnap vagy születésnap alkalmából, és a vendégek is a csapat tagjait. Nem egyszer volt rá példa hogy közös üzletes szülinapot vagy bulit szerveztünk a 20 év alatt, ilyen volt például a Mamma mia film kapcsán szerveződött ABBA karaoke buli, vagy 2 éve a Duna Residence Hotelben szervezett üzletes Szilveszter a vendégekkel. A Csapat tagjainak a szülinapját, névnapját is közösen ünnepeljük a nap végén, az üzletdíszítés sosem hiányozhat! Decemberben minden vendégnek meglepetéssel készülünk Karácsony alkalmából, és nem egyszer minket is meglepnek a vendégek.

Vendégeinknek számos felületet tartunk fenn az egymással való kapcsolattartásra. Minden új vendégünket regisztráljuk online rendszerünkbe telefonszámmal, e-mail címmel. Minden héten kiküldünk a vendégeknek egy hírlevelet az üzletes e-mail címünkről, amiben az aktuális akciókról, új szolgáltatásokról, közérdekű információkról kapnak tájékoztatást. Hírleveleink alján láblécben megtekinthetők az üzletben igénybe vehető szolgáltatások és hozzá tartozó telefonszámok.

Az üzlet marketingjében figyelünk az egyes ünnepekre, eseményekre, próbálunk mindig aktuális dolgokkal foglalkozni, így építjük fel akcióinkat is. Például Karácsony közeledtével meghirdetjük ajándékutalványainkat, amelyek természetesen egész évben elérhetőek. Bérlet akciókkal is kedveskedünk vendégeinknek.
Online leginkább a facebookon vagyunk jelen. Három oldalunk is megtalálható, KE Hajdivat, mely a tatai üzlet dolgival foglalkozik, KE Hajdivat a Bazilikánál, ez a budapesti üzlet és Head Candy Európai Póthajak és hajhosszabbítás by Kurucz Erika. Az oldalakon próbálunk a lehető legnaprakészebb információkat közölni a termékekről, és a legújabb divatot megmutatni. A képek füleken több inspirációs mappát is csináltunk, így a legújabb férfi-, női- frizuratrendek, 2015-ös hajfestési trendek, menyasszonyi és alkalmi frizura ötletek elérhetőek a vendégek számára. Különösen nagy segítséget tud nyújtani egy–egy ilyen inspirációs mappa, amikor a vendég frizura vagy hajszínváltoztatás előtt áll.Weboldala: 

 

 

Megjelent: 33627 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. október 15., csütörtök 22:06

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / TRENDTEREMTŐ 2013. F/W - fotók
    A Trendteremtő verseny előzsűrizésen átjutott versenymunkái láthatóak ...        
Fodrász step by step / Sharon Blain menyasszonyi fonat
    Sharon Blain mesterfogásai lépésről lépésre egy fonott menyasszonyi frizura...
Kozmetikus szemmel / Tévhitek a kozmetikusképzésről
„A kozmetikus elegáns, kifinomult, jól keres, és a közösség megbecsült tagja” – 60-as...