Belépés

Hajas Szalonok és Pécs Hajas-Dudás szalon

 

 

 

 

 

 

Hajas Szalon

1052 Budapest, Nádor utca 20. és 1024 Budapest, Retek u. 12.

Hajas Stúdió

1051 Budapest, Erzsébet tér 2.

Pécs Hajas-Dudás szalon

7621 Pécs, Király u. 18.

www.hajas.hu

 

 

 

 

"Hajas kreatív Csapata várja a megújulásra vágyó vendégeit! "

 

Küldetésünk: Az emberiség átformálása, az utcai trend és a kifutó trend stílus megteremtése mindenkinek, tökéletes hajvágás. Legújabb hajfestési technikák alkalmazása.

Hajápolás: Szalonjainkban minden vendégnek, személyre szabottan készítjük el a fejbőr és hajdiagnózist. Tanácsot adunk az otthoni hajkészítésben illetve ápolásban.  Mindezt online bejelentkezéssel is elérhetik vendégeink.

 

Hajas - Szalon kronológia

Hajas László az utolsó versenyének évében, 1983-ban, amikor a göteborgi Európa-bajnokságon a 10. helyezést érte el, még ebben az évben megnyitotta első üzletét a Kiss József utca 17-ben. 1990 végén létrehozta a Hajas Kft.-t amelyet rögtön követett egy új szalon megnyitása az V. kerületben az Erzsébet tér 2 szám alatt. 

1991-ben kitalált egy versenyt a saját szalonjaiban dolgozó fodrászoknak, stílszerűen a Hajas Kupa nevet adva, ahol az általa képzett fodrászok mérik össze szakmai kreativitásukat, tudásukat, felkészültségüket, gyakorlatban és elméletben, a következő évben, 1992-ben  mestervizsgát tett.

1994-ben megnyílik az első vidéki szalon, Pécsett egy gyönyörű helyen a belvárosban a színház mellett a Király utca 18. alatt.

1995-ben megnyitja második V. kerületi szalonján a Nádor utca 20. szám alatt, melyet 2004-ben átalakított, létrehozza Magyarország első Kérastase rituálé kabinját.

 

A Hajas szalonok legfontosabb célja a vendégek maximális kiszolgálása és az egyéniségnek megfelelő frizura kialakítása. 

 

Azért, hogy ez ne csak egy jelmondat legyen, fodrászaink évek óta folyamatos továbbképzésen vesznek részt, hazai és külföldi rendezvényeken. A rendszeres tréningek és házi vizsgák alkalmával, szakmánk minden területét érintve foglalkozunk a hajvágás, hajfestés, tartóshullám, hosszú haj építés, hajápolási tanácsadás magas szinten való elsajátításával.

 

Munkáinkat vendégeink nem csak a szalonokban, hanem különböző modell versenyeken, divat és hajbemutatók színpadjain, filmforgatásokon, divatlapok hasábjain, televíziós műsorokban is viszontláthatják (A Királynő | Csillag Születik | Reggeli | Cool TV | Jóban-Rosszban). A Hajas szalonok fodrászai dolgoznak többek között Jakupcsek Gabi a Névsor és Friderikusz Sándor Szólás szabadsága elnevezésű műsoraiban, illetve Fásy Ádám Miss Hungary, Miss Universe szépségversenyein. 

 

Képgaléria:

 

HAJVÁGÁS

A Hajas szalonok egyik erőssége a tökéletes, precíz, pontos hajvágás. A tökéletes hajvágásokat Vendégeink egyéniségét, arckarakterét és természetesen a kívánságait figyelembe véve készítjük el, ezért a hajvágásra és frizurakészítésre Mi minimum egy órát szánunk!

 

SZÍNEK

A hagyományos hajfestéseken kívül, a különböző melírozási technikákat a legutolsó divat szerint a frizurával összhangban készítjük. Hajszínezésre és a tartós hajfestésre a L’Oréal professzionális termékei, a Diacolor richase, a Majirel absolut és Luo Color közel kétszáz színéből válogathatnak vendégeink. Az extrémebb színeket kedvelőknek az angol Crazy Color színeit ajánljuk.

 

HULLÁM

Különböző frizuráknak megfelelő tartóshullámoknál a L’Oréal Professional Dulcia Tonica gyümölcssavas hajkímélő termékét használjuk.

 

HAJÁPOLÁS

A szalonjainkban minden vendégünknek személyre szabottan készítjük el, a haj és fejbőr ápolását, és adunk tanácsot az otthoni hajápolásra. Hajápoláshoz a L’Oréal legmagasabb szintű ápoló termék családját, a Kérastase-t és a L’Oréal Professionnal termékeit használjuk. A Nádor utcai szalonban vendégközpontúságot, vendégkényeztetést szem előtt tartva a vendégek haját a Kérastase rituálé kabinban fekvő helyzetben mossuk-ápoljuk.

 

 

Weboldala: 

 

 

Megjelent: 34276 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. október 15., csütörtök 22:12

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari Hírek: Rendezvény / 5 perc
Amikor van egy momentum... Elindít egy gondolatot... Elindul a cselekvések sora... És...
Szépipari Hírek: Rendezvény / OMC Hairworld 2017., Párizs
2017. szeptember 17-18-án ismét Párizsban rendezi meg a világ legnagyobb professzionális...
Trend / Easy Classics hairstyles by Patrick Cameron
  A női fodrászvendégek több mint 60%-a hosszú (vállig érő vagy hosszabb) hajat visel, és...