Belépés

Essential Beauty Salon - Budapest

 

 

Essential Beauty Salon

1053 Budapest, Kecskeméti utca 5.

www.essentialbeauty.hu

 

 

 

 

Az Essential Beauty Szépségszalon 2014 májusában, a megújult budapesti belváros közepén, a Kecskeméti utcában nyitotta meg kapuit. Exkluzív szalonunkban a gyengéd, de hatékony kezelések új minőségét teremtettük meg. Egy helyet, ahol minden az eszményi szépségről szól.  

Ahol vendégeinket csend és kifinomult harmónia fogadja a város lármájától mentesen;
ahol baráti üdvözlettel köszöntik;
ahol tapasztalt terapeutáink a legjobbat hozzák ki magukból, mert minden munkával töltött percüket a szakma iránti szenvedély hatja át, amely nem ismer kompromisszumot;
ahol kizárólag professzionális termékeket és különleges minőségű, természetes alapanyagokat használunk;
ahol kezeléseinket személyre szabottan, vendégeink egyedi igényeinek megfelelően állítjuk össze;
ahol minden érzékszervét kényeztetjük;
ahol értéket, élményt adunk minden pillanatnak.

Ahová nem csak megérkezni, de visszatérni is öröm.

 

Képgaléria:Hollós Dóra kozmetikus, sminkes és aromaterapeuta hivatása és hitvallása középpontjában a szépség áll. A szalon alapító-tulajdonosaként célja nem is lehet más, mint hogy minden téren a csúcsminőséget képviselje. Itt minden és mindenki egy célt szolgál: hogy a kezeléseket követően vendégeink tökéletesen feltöltődve és ellazulva, testileg és lelkileg megújulva távozzanak.

Az Essential Beauty letisztult világában minden egyes tárgy és funkció a kényelmet szolgálja, legyen szó az érkezéskor kínált limonádéról és biosüteményekről, a friss vágott virágok igéző látványáról, a háttérben hallható zenei válogatás ellazító dallamairól vagy a minden vendégünket megillető külön kezelőhelyiségek adta intimitásról.  

Azt valljuk, hogy ami a bőrünkre kerül, az a testünkbe is bejut. Éppen ezért képviseli minden termékünk a lehető legmagasabb minőséget. Kezeléseink során kizárólag ellenőrzött, mindig a legtisztább forrásból származó, 100%-ban természetes olajokat, vitaminokat és gyógynövénykivonatokat használunk. Ugyanúgy igaz ez az Image és az Adrienne Feller professzionális kozmetikai termékeire, mint a kéz- és lábápoláshoz használt Sparitual termékcsalád tagjaira. Vendégeink iránti törődésünk szalonunk falain is túlmutat, hiszen a kezelések során használt termékek nagy része elvitelre is megvásárolható.  

Gondosan megválogatott csapatunk minden tagja professzionális szépségipari szakember, akik angolul is kiválóan beszélnek, így külföldi vendégeink is nyugodt szívvel rájuk bízhatják magukat.

Ismerve célcsoportunk médiafogyasztási szokásait, kommunikációnk során tudatosan az online felületekre helyezzük a hangsúlyt. Ennek alapja gondosan szerkesztett és minden elemében kidolgozott weboldalunk, illetve a legnagyobb közösségi oldalon való aktív jelenlét. Szalonunk több mint 1000 kedvelést számláló Facebook oldalán folyamatos tartalom-feltöltésekkel és az aktualitásoknak is helyet adó aktív kommunikációval tartjuk a kapcsolatot vendégeinkkel.

Az Essential Beauty vendégeit és a hozzánk betérő érdeklődőket egy – treatment menüt, bemutatkozó brossurát és névjegykártyát tartalmazó – csomag segítségével ismertetjük meg szalonunk filozófiájával és a nálunk elérhető szolgáltatásokkal.

Szolgáltatásaink a következők:
•    Aromaterápia
•    Image Skincare kezelések
•    Tartós sminktetoválás
•    3D tartós műszempilla
•    Bio fogfehérítés
•    Manikűr és pedikűr
•    Masszázsterápia
•    Menyasszony-kényeztető csomagok


Weboldala: 

 

 

Megjelent: 23482 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. október 04., csütörtök 12:25

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / Októberi kozmetikus klubnap
Hagyományteremtő szándékkal folytatódott az Ipartestület "batyus" tereferéinek jegyében a...
Szépipari hírek / Euroskills 2016.: magyar sikerek
  Hat érmet szereztek a magyar szakmunkások az Euroskills versenyen! 2016. december első...
Trend / Sassoon Academy: The Group
1951: a kívülállónak számító író, J.D Salinger megírja a Zabhegyezőt, amelyben a...