Belépés

Szabó Imre Szalonok

 

Szabó Imre Szalonok

Év Szalonja jelölt 2014.

 

 

 

 

 

Szabó Imre és csapata
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Szabó Imre szalonok 30 éves szakmai múltra visszatekintő szépségszalonok Szabó Imre mesterfodrász és Szabó Éva mesterkozmetikus jóvoltából. Szalonjaink megőrizték egy tradicionális szépségszalon értékeit, melyet ötvöztek a legújabb trendekkel. Kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokkal-gépekkel, és eljárásokkal dolgozunk. Nálunk a vendég elégedettsége a legfontosabb, és minden körülmények között garanciát vállalunk a munkánk minőségére. Szakembereink a legjobb iskolákból, a legmagasabb elvárásoknak megfelelve kerülnek a csapatunkban. 2011 óta óriási innováció történt szalonjainkban, mindkét szalonunkat felújítottuk, és Szabó Imre a hosszú együttműködés után elbúcsúzott a Wellától.  Jelenleg  kizárólag a  prémium minőségű L'Oréal Professionnel és Kérastase fodrászati termékekkel dolgozunk.

Fodrász szakembereink egytől egyig kizárólag saját iskolánkból kerülnek szalonjainkba, Szabó Imre mester saját tanítványaként. A világ minden pontján, a legnevesebb szalonokban dolgoznak Szabó Imre volt tanítványai, akik éves rendszerességgel látogatják mesterük szalonjait, és átadják a világ legújabb fodrászati trendjeit. Szabó Imre minden nagyobb fodrászati eseményen személyesen is részt vesz, így biztosítja, hogy fodrászai állandóan naprakészek a legújabb divat irányzatokban.

Deynique kozmetikai szalonjainkban gyönyörű, exkluzív környezetben, a maximális tisztaság, és higiénia mellett egyedülálló kozmetikai kezelésekkel várjuk vendégeinket. Kozmetikáinkat egyedülálló igényesség jellemzi, mely azt bizonyítja, hogy a prémium minőségű szolgáltatásokra Magyarországon is igény van, nem csak a nyugat-európai szomszédainknál. Kozmetikus szakembereink a legmagasabb szinten képzett elismert szakemberek, akik maguk is  folyamatos továbbképzéseken, és tanfolyamokon oktatnak. Szalonjainkban kizárólag a Deynique Cosmetics és toxSKINCARE kozmetikai családdal dolgozunk, és a legmodernebb IONTO- COMED elektrokozmetikai gépekkel tesszük hatékonyabbá kezeléseinket.

Fontos számunkra, hogy szalonjainkban vendégeinket a környezetet védő és egészségtudatos légkörben fogadjuk. A szelektív hulladékgyűjtés, a környezetbarát mosószer, és tisztítószerek használata, a szűrt-tisztított víz fogyasztása hozzátartozik szalonjaink környezetvédő törekvéseihez. Igényes és tiszta környezetben fogadjuk vendégeinket, ahol friss virággal, gyümölcsökkel, egészséges italokkal és snackekkel kedveskedünk  a nálunk szépülő és pihenő vendégek számára.

Budai Kéz- és lábápoló stúdiónk egyedülálló bio és organikus kezeléseket kínál. Kizárólag természetes kozmetikumok segítségével végzünk exkluzív kéz és lábápoló, ill. méregtelenítő kezeléseket.

Nálunk minden gyermek VIP vendég. A gyermekek számára minden hajvágás alkalmával egy új játékkal, és rengeteg más meglepetéssel készülünk. Szeptembertől szombatonként játszósarokkal és animátorral várjuk a kisgyermekeket és a szépülő anyukákat.

Szalonjainkban vége a Nő uralomnak!

Fontos számunkra, hogy ne érezzék magukat kényelmetlenül a férfiak, ha szépségszalonunkba látogatnak, hiszen mára már nem csak a nők privilégiuma a szépségápolás. Pontosan ismerjük férfi vendégeink igényeit, és tudjuk, hogy milyen nehéz a rohanó világban időt szakítani egy kis szépítkezésre. Sok férfi nőiesnek tartja, hogy kozmetikába, vagy pedikűrbe járjon, pedig ugyanolyan fontos lenne, hogy szakemberre bízza bőre vagy lába ápolását. Szalonjaink szolgáltatásai között szerepelnek kifejezetten férfiak számára kialakított kezelések. Egyre nagyobb sikert aratnak férfias szépségcsomagjaink, melyeket a férfi vendégeink által leginkább preferált kezelésekből állítottuk össze.


A szalonok speciális szolgáltatásai:

Az elmúlt 2 évben rengeteg új szolgáltatással bővültünk. Tavasszal elkészült a legújabb webportálunk, mely online is bemutatja szolgáltatásaink egyedülálló összefonódását. Jelenleg több mint 45-féle szépségcsomagunk, szépségprogramunk és speciális programunk van, melyek folyamatos bővülése egy új, Magyarországon még kevésbé ismert „VIP Szolgáltatások” körét hozta létre. VIP szolgáltatásaink vendégeink kérésére indultak, és bővülnek napról-napra.

A VIP szolgáltatásokon belül vannak Esküvői szolgáltatásaink, Kifejezetten gyerekes anyukák számára létrehozott Business mommy szolgáltatások, VIP fotós és operatőr szolgáltatásaink és Stylist szolgáltatásaink.

Programjaink mindenki számára kínál valami új és izgalmas szolgáltatási csomagot, melyet nem csak a legkényelmesebben, de a legjobb feltételekkel tudják igénybe venni vendégeink.

Szalonjaikban jellemző az egyéni kérések és kívánságok teljesítése minden szolgáltatási területen. Szalonkoordinátoraink minden vendég egyéni igényeit figyelembe véve ajánlják szakembereinket és szolgáltatásainkat.

Szabó Imre Express Beauty team szolgáltatásunk nagy népszerűségnek örvend. Csapatunk egyszerre több mint 20 ember frizuráját és sminkjét tudják egy időben elkészíteni kiszállással, az ország bármely pontján.

Imádjuk az esküvőket! Szalonjainkban 2011-óta évről évre erősebb az esküvős vonal. A 2014-es évben a VIP Esküvői szépségcsomagjainkon kívül rengeteg esküvőre felkészítő csomagot kínálunk menyasszonyok és a vőlegények számára is. Szalonjainkat minden hétvégén esküvői enterierrel díszítjük, és komplett násznépet megszépítő programokat szervezünk.

2014-ben indított rendezvénysorozatunk a szalonok szolgáltatásait és a szakembereink naprakész, professzionális munkáját hívatott bemutatni. VIP esküvői rendezvényünk több 160 résztvevővel zajlott, és elnyerte a város legelbűvölőbb VIP Partyja címét. Jelenleg a legújabb 2015-ös kollekciónk, és egyben a Szabó Imre szalonok arcát keressük egy nagyszabású  modellverseny keretében.

Közösségi oldalunk ITT látható!

 

 

 

Megjelent: 31634 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. szeptember 02., kedd 05:35

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Rendezvénytudósítás / II. Tisza Kálmán Kupa, Orosháza
2013. január 27-én rendezte meg a Békés megyei Tisza Kálmán Szakképző Iskola, Gimnázium,...
Trend / L'Oréal Professionnel hajvágóvideó-kollekció
A modern kor digitalizációja hihetetlen lehetőségeket ad a kreativitás kibontakoztatásának,...
Felhívás, pályázat... / Mi legyen az Év Professzionális Újdonsága 2016-ban?
A szakemberek mellett a termékek is bizonyíthatnak a www.remeka.hu oldalon,  2016-ban is...