Belépés

Le Noir - Budapest

Le Noir

Év Szalonja jelölt 2014.

 

 

 

 

 

 


Le Noir
Kovács Krisztián és csapata

www.facebook.com/LeNoirSzalon
http://www.lenoir-szalon.hu

 

 

 

 

 

 

Le Noir

 
2014. március 3-án nyitottuk meg Óbudán található Le Noir szalonunkat!
Az üzlet megnyitása több év szakmai és kereskedelmi tapasztalata révén született meg! Szalonunk külső és belső megjelenésében tükrözi a nemzetközi divat, luxus és stílus jegyeket! Kialakítása igazi csapatmunka volt, így a kollégáink sajátjukként kezelik és otthonosan érzik magukat benne.
Filozófiánk alapkövei a divat, profizmus, minőség!


 

 

  

FODRÁSZAT
Szalonunkban a legnagyobb hangsúlyt a fodrászat kapta. A vendégek elvárásai különbözőek, de az elképzeléseik mellé igyekszünk a mindenkori divatot beépíteni és személyre szabni számukra!
Ahhoz, hogy ez tökéletes és a legszínvonalasabb legyen, szükségünk van egy profi csapatra!
Fiatalokból álló csapatunk folyamatosan képzett szakemberekből áll, akik saját akadémiánkból és volt tanulóinkból épült fel és hűen képviselik azokat az értékeket, amely a filozófiánk alapja: Professzionális Szolgáltatás és Tudatos Munkavégzés! Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a vendégeink elégedettek legyenek! Szeparált technikai részünkben diszkréten készítjük el a hajszínváltoztatást, míg az első részen hat álláson fogadjuk vendégeinket.
Fiatalokból álló csapatunk folyamatosan képzett szakemberekből áll, hogy színvonalas és aktuális trendnek megfelelő frizurákat készítsünk. A frizura elkészítéséhez világszinten ismert és elismert L’Oreal Professionnel és Kerastase termékeit használjuk.
Ma már a szaktanácsadás is fontos szerepet tölt be egy fodrász életében, hogy a vendég a következő látogatásig könnyedén tudja ápolni és kezelni frizuráját.
A divat számunkra nagyon fontos mivel egy divat szakmát képviselünk! Vezetőként az én feladatom a legújabb innovációkat, trendeket, hajvágás technikákat, és a legújabb hajfestési módszereket rendszeres tréningek keretén belül megismertetni a fodrászainkkal!
Szalonunk image-nek megfelelően profi sminkessel, stylist-tal karöltve megálmodjuk és elkészítjük saját kollekcióinkat. A kollekciók vendégeink számára nyújtanak tájékoztatást a legújabb haj, és smink trendekről.

 

 KOZMETIKA
Hightech technológiával felszerelt kozmetikánk magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt a termékdíjas SKEYNDOR bőrfiatalító és esztétikai kezelésekre specializálódott luxus hatóanyagaival.
Ellazulni vágyó vendégeink számára különféle kozmetikai szolgáltatásokat kínálunk, a regeneráláson keresztül a teljes bőrfiatalításig minden kezelés megtalálható.
Egy kis ízelítő szolgáltatásainkból: mélyhámlasztás kristályokkal, Hyaluron-savas regenerálás, 2012. leginnovatívabb hatóanyag fejlesztés díjat nyert C-vitaminos kezelés, tű és tű nélküli mesofiler, speciális akne kezelés, vákuumos cellulit eltávolítás.
Természetesen a férfiakról sem felejtkeztünk el, számukra a SKEYNDOR speciálisan férfi bőrre fejlesztett termékeket használjuk. 
A kezeléseket különböző árfekvésű csomagokban kínáljuk. Otthoni szépségápoláshoz a krém-bárunkban, termékeink teljes skáláját megtalálják.

     

 

FLABÉLOS
A tökéletes ruhaviselethez elengedhetetlen ma már az alak formálása melyre szintén lehetőséget biztosítunk vendégeink számára!

KÖRÖM
Jó szakembert találni nem könnyű feladat.  Mi nem csak egy kiváló szakembert találtunk, hanem meglepő, de nagyon közkedvelt módon a köröm-specialistánk egy fiú.
Szalonunkban valóban egy professzionális szakember gondoskodik a kéz és láb ápoltságáról.
Az igazán vonzó külső elmaradhatatlan kelléke a szép és ápolt köröm. láb speciális elváltozásaira gyógy-pedikűrt javaslunk, melynek célja a betegség kezelése és fájdalommentesítése. A klasszikus manikűr és pedikűr mellett műkörömépítés, schellak, valamint parafinos kézápolás is az Ön kezeinek szépségét szolgálják.

GYEREKSAROK
Amíg vendégeink pihennek, feltöltődnek, és szépülnek addig a gyermekeik külön, de jól látható helyen játszhatnak, mesét nézhetnek. A móka és kacagás mellé egy csupor kakaóval is megkínáljuk őket. Így a gyermekek számára a fodrászat egy kellemes élmény lesz, ahova szívesen visszajönnek.  

Büszkék vagyunk arra, hogy vendégeink száma hónapról hónapra növekszik, és szolgáltatásainkat igény szerint tudjuk bővíteni!


Elérhetőségünk: Budapest, 1036 Bécsi út 136. (Stop – Shop)
Telefonszám: (1) 250 46 02
Open:
Mon – Fri: 7:00 – 20:00
Saturday: 9:00 – 17:00
Sunday: 9:00 – 15:00
www.facebook.com/LeNoirSzalon
http://www.lenoir-szalon.hu

 

 
   

 

 

Megjelent: 35896 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. szeptember 02., kedd 05:40

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Év Szalonja 2013. eredményhirdetés
Az Év Szalonja díjat az kapta, aki a legmagasabb pontszámot érte el a zsűrizés során. Az...
Szépipari Hírek: Rendezvény / World Bodypainting Festival 2015.
Napról napra a Kreatív Sminkműhellyel Az ausztriai Pörtschach-ban, a Wörth-i tó partján...
Sikerkulcs / Szalonhűség
Aki stabil vendégkört szeretne, nem elég, ha az új vendégek bevonzására fókuszál, hanem a...