Belépés

DANCSÓ ERIKA SZALON - Szentes

DANCSÓ ERIKA SZALON

Év Szalonja jelölt 2014.

 

 

 

 

 

 

Tonomárné Dancsó Erika és csapata
DANCSÓ ERIKA SZALON
6600 Szentes, József Attila u.16

 

 

 

 

 

 

Nagyon szerencsés ember vagyok, a szakmám a szenvedélyem. Imádom az embereket, imádom az alkotást. 17 éves korom óta fodrászként dolgozok. 21 évesen, ahogy az 5 év szakmai gyakorlatomat megszereztem sikeresen mester vizsgát tettem. Nagyon fontos számomra a maximális kiszolgálás, ezért folyamatosan képzem magam, hogy mindig elsők közt sajátíthassam el a legújabb technikákat és ismerjem meg a legújabb trendeket. Képzések mellett versenyzek, fotózásokon, divatbemutatókon is dolgoznak szalonunk munkatársai. Szakmánk szépségét hajshowokon mutatjuk be, évente 1-2 alkalommal.  A helyi tv-vel is együtt dolgozunk, ahol „A nagy átalakítás” címen felvételeket készítünk. Ezek egy része a youtube-on megtekinthetőek. http://www.youtube.com/watch?v=M2pb0RcHbOw

 

 

  

2012. szeptember 19-én megnyitottam a Dancsó Erika Szalont, egy olyan világot álmodtam meg, ahol a test, a lélek, a forma és a színvilág közti harmóniát alkotjuk meg. Magyarországon a L’ORÉAL  PROFESSIONNEL csapatától, külföldön pedig LAETITIA GUENAOU kollekcióiból inspirálódunk. Fejlődésünk érdekében külföldön és hazai kiállításokon, képzéseken veszünk részt, hogy a megszerzett tudást átadjuk vendégeink számára. Szalonunkban a legújabb luxus termékek és technikák elérhetőek egy alföldi kisvárosban is. Az üzlet fejlődését statisztikai mutatók is alátámasztják. Vendégek száma, új vendégek száma, a napi átlag vendég forgalom, havi és évi kimutatásban is.

Szalonunkban tanulóképzés is működik, és arra törekszünk, hogy magas színvonalú szakmai tudás birtokába jussanak a jövő fodrászai. Tanulóink versenyeken vesznek részt, ahol kiemelkedő eredményeket értek el.

 

 

Szolgáltatásainkat az igényeknek megfelelően igazítjuk. Vendégeink megismerhetik szalonunkban a L’ORÉAL PROFESSIONNEL és a KÉRASTASE luxus hajápoló termékeinket, melyeket megvásárolhatnak a WebShop-ban is, a www.dancsoerikaszalon.hu oldalon. Használatuk vagy eladásuk előtt haj és fejbőr diagnózist végzünk. Fejmasszázs mellé  pihentető kézmasszázzsal kedveskedünk vendégeinknek.

Célunk, hogy minden vendégünk testileg, lelkileg megújulva, elégedetten távozzon és jöjjön el hozzánk ismét. Ahol elérhető áron, elérhető helyen több összekapcsolható szolgáltatást igénybe vehetnek. Egyik szolgáltatásunk kiegészíti a másikat.
Szépészet: fodrászat, kozmetika, pedikűr-manikűr-műköröm, szolárium
Wellness: masszázs

 

                     

 

Széleskörű szolgáltatásainkkal a szépülni vágyók minden igényét kielégíthetjük. Így a kényelmet előtérbe helyezve szalonunkban akár egy napon, egy helyen minden szépségápolással kapcsolatos igényt ki tudunk szolgálni.
Tevékenységünket, újdonságainkat, akcióinkat, hirdetésünket weboldalon, közösségi oldalon, szórólapon, plakáton, névjegyen, médiában ismertetjük a vendégeinkkel és az érdeklődőkkel. Vendégeinkről számítógépes programban tartjuk nyilván az adataikat. Vendégeinknek születésnapra, névnapra ajándékkal kedveskedünk.

Szalonunk kellemes és hangulatos kialakítása, széleskörű szolgáltatásaink, képzett szakembereink, valamint visszatérő vendégeink révén úgy gondoljuk példaértékű a piacon.

A szolgáltatásainkkal szeretnénk szeretetet és örömet sugározni vendégeink felé.

 

 

 

Megjelent: 42948 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. szeptember 02., kedd 05:44

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / Alkalmi körömtrend 2017-18. tél
  Amikor a lélek mellett a körmök is ünneplőbe öltöznek, körmös szakembereket...
Trend / Dívák a kifutón: Marie Claire Fashion Days nyitónap
Klasszikus balett és a finom erotika egyaránt jelen volt a 8. Marie Claire Fasion Days...
Szépipari Hírek: Rendezvény / ELLE Fashion Show 2014
2014. április 4-5-én került idén megrendezésre az ELLE Fashion Show a Millenáris Parkban. A...