Belépés

Lívia Fodrászszalon - Békéscsaba

Lívia Fodrászszalon

Év Szalonja jelölt 2014.

 

 

 
Bunzel Lívia és csapata
Lívia Fodrászszalon
5600 Békéscsaba, Wlassics sétány 5/4.

 

 

 

 

 

 

Lívia Fodrászszalon

 

A Lívia Fodrászszalon 2007. óta fogadja vendégeit a békési megyeszékhely, Békéscsaba frekventált helyén, egy igényesen kialakított üzletben. Korábbi, 2002-ben bevezetett fodrászatom után egy jól átgondolt, tudatosan felépített koncepció útján sikerült ezen az új helyen, már meglévő vendégkörömet lépésről lépésre bővíteni. A közép- és felsőréteget céloztam meg szalonommal, ahol igazi családi fodrászatként fogadjuk a hozzánk betérőket. Itt a hölgyek mellett a férfiak és a gyermekek is megújulhatnak. A belső tervezéssel, megjelenéssel a belépő számára azonnal egyértelművé kívántam tenni szolgáltatásaink magas színvonalát. Szalonom egyben referencia üzlet is, ahol prémium kategóriás termékeket használunk és kínálunk vendégeink számára. Szlogenünk: Ez az a fodrászat a városban ahol az aktuális trendek megvalósulhatnak!

 

  

 

Pályázati lehetőségek segítségével sikerült a szalont mind eszközökkel, mind szolgáltatásokkal fejleszteni (masszázs fotel, meleg vágó olló). Igyekszünk igazi kényeztető élménnyé varázsolni vendégeink számára az itt eltöltött időt.  A többes számmal két kollégámra utalok: ők egykor volt tanulóim, akik mára munkatársaim lettek. A kezdetektől foglalkozom ugyanis oktatással: állandóan 5 diák sürög-forog a szalonban, ahol a szakmai tudásom átadása mellett egy vállalkozás rejtelmeibe is betekintést engedek. Így alkalmazottaim garantáltan ugyanazt a szakmai színvonalat és kreativitást nyújtják, amit tőlem már megszoktak vendégeim.
Erre garancia a folytonos megújulásra való törekvésünk. Hazai és külföldi továbbképzésekre, kurzusokra járunk. Jómagam minden évben a londoni Salon International új trendeket bemutató kiállítására utazok ki, ahonnan új technikákkal, élményekkel, a világtrendekkel a tarsolyomban térek haza. A Vidal Sassoon Akadémia kurzusain is rendszeresen részt veszek. Bevállalósabb vendégeim így itt Békéscsabán már rögtön viselhetik is a kifutók világát idéző hajkoronákat, hozzájuthatnak a legmodernebb technikákhoz! A városban például elsők között nálunk került bevezetésre a hajhosszabbítás, a tartós egyenesítés.

 

 

Az általános szolgáltatások mellett stílustanácsadással, hajgyógyászati fejbőr vizsgálattal, tartós hajegyenesítéssel, keratinos hajszerkezet újjáépítéssel, ápolási tanácsadással és termékértékesítéssel is foglalkozunk. Jó kapcsolatot ápolok a helyi tv-vel, ahol speciális „átváltoztatjuk” filmeket valamint tanácsadó illetve szolgáltatásunkat bemutató videókat forgatunk, melynek nagyon jó hasznát vesszük az online marketingben. Ez rendszeres megjelenést is biztosít a helyi médiában. A Csaba televízió műsorvezetőinek haját is hétről hétre mi alakítjuk.  Jól együttműködő, szoros kapcsolatunknak köszönhetően többféle műsor is megvalósult már. Külön büszkeségem a „fodrász kommandós” magazin, ahol jótékonysági akcióinkról tudósítanak. A videók kezelésére létrehoztunk egy saját youtube csatornát https://www.youtube.com/ , ahol folyamatosan figyelemmel kísérjük filmjeink nézettségét. Weboldalunkat - www.liviafodraszat.hu - úgy alakítottuk ki, hogy beépítettünk egy youtube-os alkalmazást, valamint a képgaléria is alkalmas arra, hogy közvetlenül a facebookon lehessen megosztani illetve lájkolni fotóinkat. A weboldalunk jól optimalizált és olyan tartalmakkal van feltöltve, hogy a google keresőben a legfrekventáltabb helyen jelenik meg. A facebookon mindennap új posztokkal, alkalmanként akciókkal illetve a weboldalon lévő friss információk megosztásával tartjuk fenn az érdeklődést. A weboldal látogatottságának elemzésénél jól megfigyelhető, hogy nem csak helyi érdeklődők követik a tartalmakat, hanem az ország más részén élők is. A szórólapok gyártása és újság hirdetések helyett marketing keretemet a fotózásokra, a weboldal fejlesztésére, facebook marketingre, valamint az üzletem külső megjelenésére, fejlesztésére fordítom. (világító tábla, zászló, kirakat, bicikli tároló) A folyamatos frissítést facebook marketinges szakemberünk végzi, így mindig naprakészek vagyunk. Vendégeink átalakulásáról, újdonságainkról folyamatosan profi fotós készít képeket, melyeket rendszeresen feltöltünk.

 

                     

 

Kereszt marketinget, mind online, mind kuponos illetve ajánlás útján folytatunk egy sminkessel, egy kozmetikai szalonnal valamint egy fitnesz centerrel. Minden lehetőséget megragadunk. Békéscsaba két legnagyobb létszámú cégével is kötöttünk kedvezmény szerződést, mely nagyon hatékonynak bizonyult. A szalonunk iránti érdeklődést a rendszeres időközönként szervezett bemutatóinkkal is igyekszem fenntartani. Többször kapunk felkérést rendezvényeken való megjelenésre. Mivel nagyobb csapattal dolgozom együtt, két három fő tud egy-egy ilyen alkalommal helyszíni tanácsadással, frizura készítéssel illetve kuponok és termékkatalógusok ajánlásával kampányolni. Évente szervezünk egyedi, vendégeknek szóló bemutatót vagy eseményt. Modelljeink, a színpadra lépő produkciók főszereplői természetesen vállalkozó kedvű vendégeinkből kerülnek ki elsősorban. E mellett fodrász társszakmák képviselői is tartanak az alkalmakon bemutatókat, így téve teljessé a show műsorokat.  Eddigi rendezvényeink közül: „Újjászületés”, „30 órás Hajvágó Maraton” „Idővágta - Retro Party”, „Fodrászkommandó a Narancs Klubban”

Széles vendégkörünk nyilvántartásához a Blonde SoftWare-t használjuk. Ebben a programban vezetjük a festő könyvet, az adatbázist valamint az előre leegyeztetett időpontokat. Állandó kérdőívek kitöltésével kapunk visszajelzést vendégeinktől az aktuális igényekről, megelégedettségi szintjükről, javaslataikról. Saját logóval ellátott időpont emlékeztető kártya, törzsvendég kupon, ajándékutalványok és egyedi névjegykártyák segítségével válogathatnak, értesülhetnek ajánlatainkról a betérők, az érdeklődők a szalon szolgáltatásairól.

Remélem, szalonunk bemutatásából kiderül, milyen tudatos, lépésről-lépésre megtervezett munkával jutottam el oda, hogy a keresztnevemet viselő szalon Békéscsabán ma már a minőség garanciájával egyenlő. Szakmám iránti szeretetem, eddigi sikereim ösztönöznek, segítenek abban, hogy további célokat tűzzek ki!

   

 

Megjelent: 33088 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. szeptember 02., kedd 05:46

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / Új kollekció a Hair by JFK-től - Mamak Warrior
A tónusok, textúrák és hosszúságok játéka az összemosódó színek kontrasztjával,...
Trend / Téli Bob-variációk Versics Viktortól
2012. Winter - Versics Viktor Kollekció
Szépipari hírek / Különdíjas Példakép: Harangvölgyi Anna
2014. január 17-én derült ki, hogy az 50 kiválasztott fiatal vállalkozó Példakép közül az...