Belépés

Lanèche Szépségklinika - Budapest

Lanèche Szépségklinika

Év Szalonja jelölt 2014.

 

 

Császár Zsuzsanna és csapata
Lanèche Szépségklinika
1023 Budapest, Frankel Leó út 21.
www.lanecheszepsegszalon.hu

 

 

Lanèche Szépségklinika

 

"A Lanèche Szépségklinikán úgy szépítünk, hogy Ön valóban éveket letagadhasson a korából!"

A szépségszalonunk nem csupán egy kozmetikai szalon a sok közül. Minden tekintetben a legjobb, és legmagasabb minőségre törekszik, hogy a vendégek mosollyal az arcukon távozhassanak. A Lanèche Szépségszalon 1997-ben nyitotta meg kapuit mindazok számára, akik igazán különleges, és magas színvonalú kényeztető szépülésre vágynak!  Azóta rengeteg év eltelt, azonban szalonunk mit sem veszített fényéből és szolgáltatásai eredményességéből! Okleveles szakembereink mindig a megfelelő tanácsokkal és kezelésekkel várják szépülni, vagy fiatalodni vágyó vendégeinket.

A II. kerületben található üzlet könnyen megközelíthető, akár tömegközlekedéssel vagy autóval érkező vendégeink számára.

Az exkluzivitás megmutatkozik abban is, hogy külön-külön helységekben (kabinrendszerben) dolgozunk, ez biztosítja a személyre szabott kényelmes pihenést a folyamatos relaxáló zene kíséretében. Fontosnak tartjuk, hogy nálunk mindenki megtalálja a tökéletes harmónia és nyugalom szigetét!

Szalonunk egyik fő különlegessége, az egyedi fűtés technika. Télen infravörös fénnyel fűtünk, mely egyenletesen kellemes hőmérséklettel teszi lehetővé a pihenést egyaránt vendégeink, és a dolgozok számára is. A kabinokban külön beállítható a kívánt hőmérséklet.

2007-ben még tovább bővültünk és a 200m2-es szépségszalon most otthont ad egy orvosi szakrendelőnek is, ahol jelenleg plasztikai sebészet, valamint gyógyterápiás kezelések is várják vendégeinket!

Hozzánk bármikor betérhet egy ingyenes konzultációra, hogy személyesen is megtapasztalja Szalonunk sokszínűségét és, hogy mi mindig az Ön igényeire szabva állítjuk össze szolgáltatásainkat.

Kezeléseink során a Lanèche professzionális kezelőanyagait használjuk, mivel ez a budapesti kozmetika a cég első számú referencia szépségszalonja!

A fiatalabb korosztály számára biztosítjuk a leghatásosabb Tisztításos kezeléseket, melyek garantáltan megszüntetik a már fiatal korban jelentkező bőrproblémákat, akár zsíros bőrről legyen szó, vagy egy vitaminhiányos száraz bőrről!

40 felé közeledve ideje elkezdenünk ismét jobban oda figyelni bőrünkre így könnyed SPA Alga Lifting, Biomatrix, Kaviáros, vagy Növényi őssejtes kezelésünk szinte minden bőrtípusra alkalmazható, mely csökkenti a megjelenő ráncok mélységét, növeli a bőrlégzést, feszesít, frissít. Alkalmanként, de akár kúraszerűen is alkalmazható! Ezek a hatóanyagokban gazdag kezelések segítenek, hogy a bőr megújuljon, feltöltődjön és pihenjen a vendég!

 

   

 

„Kollagénes kezelésünket már az első ráncok megjelenésekor ajánljuk…”

Fiatalságmegőrző kezeléseink közül nem is ajánlhatunk jobbat, mint a „Collagen Boostert”, hiszen ha bőrünkben csökken a kollagén termelés azonnal megjelenhetnek a zavaró mimikai ráncok  a szem és akár a száj környékén is! Ez a kezelés segítséget nyújt ahhoz, hogy ezt a folyamatot minél későbbre tudjuk tolni. Hidratálja a száraz, úgynevezett vízhiányos bőröket, és láthatóan késlelteti a ráncosodást. Legyen önnek is kedvence a kollagén!

A mai világban elengedhetetlenné vált, hogy a nők esztétikai megjelenése szinte tökéletes legyen. A Lanèche szépségklinikán igyekszünk könnyen, és gyorsan megoldást találni minden olyan problémára, melyek esztétikai szempontból zavarják a vendégeinket.

Legyen szó bőrproblémákról, sötétedő foltokról, vagy zavaró szőrszálakról, mi minden esetben megpróbálunk segíteni a szépülni vágyókon, hogy elégedetté, és magabiztosabbá váljanak.

Garantált, szemmel látható eredményeket érhetünk el Rádiófrekvenciás gépünkkel, ha a vendégnek állandósult hajszálértágulata, éranyajegye, fibrómája, öregkori pigmentfoltja, vagy szőrnövési rendellenessége van.

Az esztétikai megjelenést javítja a sminktetoválás is! Célunk, hogy a vendég szép szemét, szemöldökét, száját kiemeljük, hangsúlyozzuk. Ha úgy látjuk, hogy szükséges a formán javítani vagy a hiányosságokat pótolni, akkor minden esetben pozitívan befolyásoljuk a vendég megjelenését. A sminktetoválás készítéséhez a legmagasabb minőségű, digitális Nouveau Contour gépet használjuk. Császár Zsuzsanna kolléganőnk nem csak készít sminktetoválásokat, hanem oktat is, sőt ő írta a kozmetikai tetoválás tankönyvet is.

 

 

De nem csak a bőr szépségét ápolni vágyó vendégeket várjuk, hanem azokat is, akik alakjuk érdekében szeretnének tenni valamit.

Számukra rendelkezésre állnak a különféle testkezelő gépeink, az infraszauna, mely tökéletes a testi és lelki megújuláshoz is. Jótékony hatásának következtében a káros anyagok könnyedén távoznak testünkből megerőltetés nélkül. Mindannyian szeretnénk jobban érezni magunkat bőrünkben, stressz mentesen élni, épp ezért tökéletes választás az infraszauna, mely 30 perc alatt megváltoztatja a közérzetünket.

Szalonunk 2014 januárja óta a FLABéLOS minősített partnere. A FLABéLOS testvibrációs gép által a vendégeink gyorsan, hatékonyan formálhatják alakjukat, az izmokra gyakorolt hatása révén. Napjainkban egyre nagyobb igény van a gyors alakformálásra, így szalonunk tényleg minden elvárásnak igyekszik megfelelni.

Üzletünk népszerűsítéséről és a folyamatos napi kommunikációról a Lanèche Szépségszalon Facebook oldalán és a weboldalon gondoskodunk termékismertetőkkel, blogokkal. Rendszeresen elküldött hírleveleinkben friss újdonságokról és akciókról tájékoztatjuk vendégeinket!

Weboldalunkat magas igényekre szabva szerkesszük folyamatosan, mely a szalon egyedi és luxus színvonalát tükrözi!Megjelent: 34436 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. július 04., szerda 16:17
Tovább a kategóriában: « Wekerle Szépségház

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / The Cult of the Twin Unisus by DORA ABODI
A 2015ös év őszi-téli időszakára Abodi Dóra a Cult of the Twin Unisus kollekció új...
Szépipari Hírek: Rendezvény / Fashion Deluxe Hungary 2012.
Az Experidance Ház terme zsúfolásig telt érdeklődő vendégekkel 2012. május 30-án este 19...
Szépipari hírek / AHAVA: újult külső, felturbózott belső
2012 tavaszától a szemfülesek már észrevehették, hogy az AHAVA professzionális,...