Belépés

Ildikó Szépségszalon - Heves

Ildikó Szépségszalon

Év Szalonja jelölt 2014.

 

 

 

Kalmárné Nagy Ildikó
Ildikó Szépségszalon
3360 Heves, Erzsébet tér 3.

 

 

 

 

 

Ildikó Szépségszalon

 

 

 

Kalmárné Nagy Ildikó mesterfodrász vagyok, a hevesi Ildikó Szépségszalon tulajdonosa.
Heves, ahol a Szalon már 24 éve működik igen kis város. Rendkívül büszke vagyok, hogy mindig is mertem nagyot álmodni. Nagyon megörültem, amikor elolvastam a pályázati felhívást, nem is volt kétséges, hogy azonnal jelentkezem. Nagyon jó kezdeményezésnek tartom, hiszen számtalan kimagasló teljesítményű szalon működik remek kollégákkal az ország különböző területén, akikről csak keveset, vagy egyáltalán nem tudunk semmit.

Az állandó versenyzés megtanított nagyon sok hasznos dologra, többek között az igényességre, precizitásra; és ez nem csak a munkámra, hanem a környezetemre is egyaránt jellemző. Az üzlet kialakításánál fontos szempont, hogy jól megközelíthető helyen legyen a vendégek számára. Belső kialakításnál elsődlegesnek tekintettem, hogy berendezése legyen egyszerűen, de elegáns. Hangulatosnak, kellemesnek, stílusosnak kell lennie, hogy a vendégeim, szívesen térjenek be hozzám. Másik nagyon fontos, hogy saját magam is jól érezzem magam a környezetemben, hiszen az alkotásvágyamat ez teszi teljesé.

 

 

 

 

A Szalon egyedisége tükrözi a személyiségemet. Szeretem a színeket bátran használni, mivel fokozza az állandó jó hangulatomat. A vendégek pedig örülnek, hiszen amellett, hogy jól érezték magukat, elégedetten távoznak az elkészült frizurájukkal. A minőség tükröződik a munkánkban és a környezetünkben egyaránt. A versenyre jelentkezés célja számomra az is volt, hogy egyrészt bemutassam a Szalonomat a többi kolléga számára, másrészt pedig a többi kisebb településen működő Szalon bátorítása. 2011-ben  szalonom elnyerte a ,,Korrekt partner” elismerő védjegyet a Heves Megyei Kamarától, melyet a tiszta, korrekt, becsületes, tisztességes vállalkozók érdemelnek ki. Nagyon büszke és méltó viselője vagyok a megtisztelő címnek… a vendégek viszont nagyon hálásak, hiszen tudják és érzik, hogy miattuk és róluk szól minden, ami a Szépségszalonban jelen van. 

 

 

 

 

A versenyzést 14 éve kezdtem. Elmondhatom, hogy többszörös győztes mesterfodrász vagyok kontykészítésből, női és férfi hajvágásból. A mindennapi szalonmunka mellett szükségem van kihívásokra, bemutatókra, versenyzésekre, konty-showra, ami napról napra előrébb visz és energiát ad az üzleti életben. Remélem a kitartásommal, elszántságommal követendő példa leszek a szakmában. Kedvenc szlogenemmel fejezem be a bemutatkozó írásomat:        
Rájöttem, legfontosabb a szakma iránti alázat, az állandó fejlődés és a tudás fejlesztése. Tegyük ezt jókedvvel, bizalommal és mindezek előtt kitartóan… így teszek Én is.

 

Megjelent: 36565 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. szeptember 02., kedd 05:56

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Vélemény / Sminkes, sminkmester vagy micsoda?
Sminkes, sminkmester vagy micsoda?   Mi hír az oktatásban...Megláttam az egyik közösségi...
Trend / Francesco Arancio: TURN UP Budapest
Francesco Aranciot, az Alfaparf Milano utazó nagykövete legújabb, Turn Up névre keresztelt...
Szépipari hírek: Felhívás / Év Szalonja 2017. jelöltek
2017-ben is keressük az Év Szalonját! Azt a szépészeti szolgáltatásokat nyújtó üzleti...