Belépés

Matrix Hajszalon by Sarkady

 

 

 

Matrix Hajszalon by Sarkady

Győr Móricz Zsigmond rakpart 1/b

www.sarkady-hajszalon.huHajszalonunk Győrben a Dunapart Rezidenciában található meg. Vendégeink számunkra fontosak, ezért türelmükért zamatos kávét, választásukért kiváló minőséget és árakat, hűségükért díjmentes kiegészítő-szolgáltatásokat biztosítunk.
Nemzetközi versenyek, oktatás, minőséggel és szakmai tudással rendelkező partner-stúdiók nőttek fel általunk, melyekre büszkén tekintünk vissza.

A Matrix Hajszalon By Sarkady üzletben póthaj-árusítás és hajfelvásárlás is megtalálható. Vendégeink számára Matrix termékeket is értékesítünk, otthoni használatra, mivel a minőségi munka mellé minőségi termék használat jár!
Számos kedvezmény vár mindenkire, aki ellátogat a Móricz Zsigmond rakpart 1/b alatt található a Dunapart Rezidenciába, a Matrix Hajszalon by Sarkady üzletbe.

Szolgáltatásaink repertoárjában a következőek találhatók meg:
•    Fodrászat
•    Hajhosszabbítás, Póthaj
•    Esküvői frizura
•    Hajterápia, hajápolás
•    Póthaj nagykereskedés
•    Haj felvásárlás
•    Hajmodell-képzés
•    Oktatás
•    Tanuló képzés

 

Képgaléria:

 

Sarkady Lívia 2004 óta erősíti a MATRIX oktatófodrász csapatát. Győr-Moson-Sopron megye oktatófodrásza, illetve kontytanfolyamokat országszerte is tart. Lívia minden területen az újdonságot keresi, ami nemcsak a divatot jelenti, hanem saját képességeinek állandó fejlesztését is. Munkáját szívesen végzi, hiszen a megszépült vendégek mindig pozitív energiával töltik fel. Így egyik fő motivációja a vendégek elégedettségének és örömének a fenntartása. Szerencsére tudását is szereti megosztani a tanulni vágyó kollégákkal, akik érdeklődve figyelik minden mozdulatát.

Sarkady Lívia, aki édesapjától, Sarkady Istvántól tanulta a mesterséget, önállósította magát. A Dunapart Rezidenciában található korszerű üzletben, korszerű berendezéssel és eszközökkel felszerelt szalonja, mely a Matrix Hajszalon By Sarkady nevet kapta.

Édesapja több mint negyven éve dolgozik fodrászként, Lívia immár tizenkét éve. A családi hagyományt folytatva most már Lívia is elmondhatja magáról, hogy mesterfodrász, és igazán sikeres szakmájában.

Rendszeresen részt vesz, és ér el kiemelkedő eredményeket különböző fodrászversenyeken, van köztük olyan is, amelynek minden évben sikerül elvinni az első helyezettnek járó díjat. Ennek köszönhetően nem csoda, hogy ismert, és neve van a szakmában. Mindezt nagyban alátámasztja az is, hogy Vendégei az új szalonba is utána mentek.


Weboldala: 

 

 

Megjelent: 28011 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. október 15., csütörtök 22:03

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari Hírek: Rendezvény / L'Oréal Style & Colour Trophy 2017. magyar gála
2017. szeptember 11-én, a L'Oréal Style & Colour Trophy döntőjébe jutó magyar fodrászok...
Kozmetikus szemmel / Probléma a problémás bőr?
A problémás bőr kezeléséről hiteles forrásból, ismert kozmetikusoktól  tájékozódtunk,...
Szépipari Hírek: Rendezvény / Fashion Awards 2011
2011. május 26-án kiderült, idén kit szavaztak a legjobbnak a divatvilág szakemberei a...