Belépés

Perla Lábcentrum - Szolnok

 

 Perla Lábcentrum

5000 Szolnok, Arany J. u. 10/2.

web: www.karolina2000.hu


Szakterületem a speciális lábápolás. Szakmai kihívásként Magyarországon immár 12 éve végzem a lábápolást, kellemes környezetben, professzionális gépekkel, eszközökkel, speciális gyógy- és természetes hatóanyagokat alkalmazva.

A jól ápolt és egészséges láb a szépség és a jó hangulat alapvető része. A finom selymesen puha bőr és jól formázott körmök vonzerőt és magabiztosságot adnak minden ember számára. Megéri, hogy gondoskodjunk róluk és jól képzett lábápoló vegye kezelésbe őket, amely nemcsak szépítő , hanem egészségügyi szempontból is fontos.

Sokakat érintő probléma a benőtt köröm, ezért fontos a megelőzés és a megfelelő kezelés. Nincs annál fájdalmasabb és kellemetlenebb, mint amikor kénytelenek vagyunk a cipőbe szorítani a fájó lábujjat. A Perla Lábcentrumban erre egy nagyon kíméletes eljárást alkalmazok, amely fájdalommentes és az operáció is elkerülhető, ezek az ún. körömszabályozó kapcsok. A kapcsok felrakása fájdalommentes és köszönhetően az elhelyezésének és egyéni szabályozásának, szinte azonnal csökkenti a fájdalmat.

A beteg és deformált láb esetén puha, szilikon anyagból tehermentesítőket készítek, melyek a kényelem érzetet biztosítják. Az ortézisek finom tapintásúak és bőrbarát anyagból készülnek, nem okoznak allergiát sem pedig irritációt. Védelmet nyújtanak, a cipőn belül nem mozognak, ellenállnak az enyhébb nyomásnak is. Bütyökre, kalapácsujjra és egyéb lábprobléma megoldására személyre szabott tehermentesítő ortéziseket készítek gyerekeknek, sportolóknak és cukorbeteg lábakra is egyaránt.

Ez a két speciális technika alkalmazása teszi ki a Lábcentrum tevékenységének 70%-t, a fennmaradó időt a hagyományos eljárások, amelyek a gépi és kézi pedikűr, a tyúkszemek eltávolítása, a körömprotézis, a SPA lábápolás, a paraffinos kezelés és a lábak kényeztetése bio termékekkel.

Tevékenységem alapvetően két fő területre koncentrálódik: egyrészt a Perla Lábcentrumban a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtani a vendégeknek, másrészt szakképzett lábápolóknak továbbképzéseket szervezni és tartani, valamint a szolgáltatáshoz szükséges speciális anyagok biztosítását az általam képzett szakemberek számára.

Arra törekszem, hogy minél több ember figyelmét felhívjam arra, hogy lábaink is megérdemlik a kellő törődést, szenteljenek elegendő időt a lábuk ápolására, egészségének megőrzésére, s a hála garantáltan nem fog elmaradni.

Szakmai továbbképzéseken, konferenciákon itthon és külföldön egyaránt képzem magam és sajátítom el az új technológiákat, szakmai kiállításokon veszek részt.

Csóti Gyöngyi kéz és lábápoló mester

Weboldal:

 

Képgaléria:

Megjelent: 19639 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. október 15., csütörtök 22:21

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Tanulj és használd!
2013 decemberében a Wella budapesti oktatóstúdiójában teltházzal tartotta meg...
Rendezvénytudósítás / VÁSÁRHAIR 2015.
Hódmezővásárhely is csatlakozott azon városok közé, amelyek Szeged, Miskolc, Nyíregyháza...
Trend / Trendek 2014. ősz-tél
Az idei trendek nagyon sok színűek, mégis a ami a leginkább jellemzi, a klasszikus és az...