Belépés

Díva Haj- és Kozmetikai Szalon - Tiszaújváros

 
 

 

 

Díva Haj-, és Kozmetikai Szalon

3580 Tiszaújváros, Szent I. út. 13. 1.em.

www.divahajszalon.hu

 

 

 

 

 

 

Bemutatkozás:
Schinoglné Orosz Zsuzsanna vagyok,a Díva Haj-,és Kozmetikai Szalon tulajdonosa. 1994-től dolgozom fodrászként Tiszaújvárosban. A Díva Haj-, és Kozmetikai Szalonomat 2003-ban nyitottam meg a Galéria Üzletházban. Tapasztalataimat, és tudásomat igyekszem folyamatosan hazai, és nemzetközi szakmai rendezvényeken, és tanfolyamokon bővíteni. 1999-ben mestervizsgát tettem. 2010. januárjától csatlakoztam a MATRIX cég oktatási csapatához. Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyében tartok oktatásokat fodrászoknak, szervezünk bemutatókat. Számos Nemzetközi bemutatón kaptam lehetőséget fellépő fodrászként. Tanulók képzésével is folyamatosan foglalkozom.

Munkám során fontosnak tartom a minőséget és tökéletességre törekszem. Számomra a szép, ápolt, egészséges haj megtartása, ill. elérése a legfontosabb a frizurák megalkotása közben. A legújabb trendek, -technikák,és -anyagok használatának első kézből való elsajátítása után készítem vendégeim álmainak frizuráját.

Szalonunkban igyekszünk otthonosságot teremteni, mindig új és színvonalas szolgáltatásokkal várjuk Kedves Vendégeinket!
 

Szolgáltatásaink:

 • Női,férfi,és gyermek fodrászat
 • Hajgyógyászat
 • Hajhosszabbítás hőillesztéssel
 • Brazil Keratinos hajegyenesítés
 • Biolage regeneráló kezelések

 

 Képgaléria:

 

Munkámban nagy segítség, és ha távol vagyok a Szalonomtól, akkor kiváló kolléganőm, Dorina várja szépülni vágyó vendégeinket. Balogh Dorina 2013 novembertől dolgozik alkalmazottként a Díva Haj- és Kozmetikai Szalonban. Nálunk volt tanuló, és ügyességével, precízségével kitűnt már akkor is. Folyamatosan jár szakmai továbbképzésekre, hogy fejlessze tudását. Kedvessége, és kiváló szakmai tudása miatt hamar megkedvelték Vendégeink, és szépen gyarapszik Törzsvendégeinek a száma. - "Munkám során fontos a pontosság és a Vendégek kívánságának megvalósítása."

Szalonomban kozmetikusunk Farkas Stella szépíti Vendégeinket.
Bemutatkozása: Farkas Stella vagyok, 2009-ben kezdtem el kozmetikus és sminktetováló pályafutásomat. 2014. februárjától vagyok a Díva Haj-, és Kozmetikai Szalon csapatának a tagja. Szakmámat Miskolcon sajátítottam el, ahol próbáltam megtanulni mindent, ami a szépségiparral kapcsolatos. Igyekszem mindig megújulni és az újdonságokat elsajátítani. A munkám a hobbim is egyben, éppen ezért imádom. Gyakorlati éveim alatt nemzetközi sminkversenyekre is jártam ahol szép eredményeket értem el. Szeretném, hogy vendégeim jól érezzék magukat miközben szépülnek; hogy mindig szép és nyugodt környezetben fogadhassam őket, és a kívánságaikat megfelelően teljesíteni tudjam. Ősztől kozmetikus mesterként fogom szépíteni Vendégeimet, amelyre most kezdem a felkészülést, hiszen folyamatosan fejlesztem tudásomat.

Szolgáltatásaim:

 • Tartós szemöldök-szempillafestés,szemöldökformázás
 • Tincses és szálas műszempilla
 • Ultrahang kezelés
 • Ránctalanítás 24 karátos arannyal
 • Sminkek - Sminktetoválás
 • Fülbevaló belövés
 • Kavitációs zsírbontás.

 

A Díva Haj-, és Kozmetikai Szalonom egy 5 napos látványos átalakulással teljesen átváltozott, így 2015.07.30-án teljes berendezés cserével, és design váltással nyűgöztük le Vendégeinket. Mivel még nagyon új az élmény, és a festék alig száradt meg a falainkon, így az utolsó pillanatban jelentkeztünk a versenyre.

Van egyedi tervezésű logónk, névjegykártyánk, és profi honlapunk, amelyek a napokban fognak teljesen átváltozni az új hangulatunkat tükrözve.
Honlapunk: www.divahajszalon.hu
Reklámozásra a helyi médiát, és internetes felületeket - mint pl. a facebook - gyakran használjuk. A tiszaújvárosi TiszaTV-vel többször forgatott átváltoztatjuk műsorunk nagyon népszerű, és sikeres lett.

Szeretnénk megmutatni, hogy egy vidéki kis városka ékszereként, mind kinézetre, professzionális szolgáltatásokkal is igyekszünk színvonalas Szalonként kitűnni.
Szakmai fejlődésünk töretlen, és fiatal, lendületes csapatként szépítjük számunkra nagyon kedves Vendégeinket.

 

Weboldala:

  

Megjelent: 32812 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. október 15., csütörtök 22:30

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Búcsúzunk id. Korom Gyulától
Id. Korom Gyula, a Lisap cég magyarországi alapítója és Magyarországon az egyetlen...
Szépipari hírek / Az Atalier Kupa születése
Tonomárné Dancsó Erika az első magyar fodrász, akinek sikerült bejutnia a világ egyik...
Szépipari hírek / BÚCSÚZUNK Kozma Izabellától
"Megállt a szív, mely élni vágyott, pihen a kéz, mely dolgozni imádott, Egy csoda volt, ahogy...