Belépés

Ági Kozmetika Sminktetoválás - Balatonfüred

 

 

Ági Kozmetika Sminktetoválás

8230 Balatonfüred, Köztársaság út 16.

www.agikozmetika.hu

www.highcarebalaton.hu

www.agisminktetovalas.hu

 

 

 

Mottóm: „Amikor tervezel, légy merész
                 Ha sikered van, akkor szerény
                 Ha eléred a célod, akkor pedig büszke!”

 


A szépítés öröméért lettem kozmetikus. Mindig ezt tartottam és tartom szem előtt, hogy a vendégnek örömet okozzunk. Lehet ezt egy kényeztető kezeléssel, egy szép és igényes sminktetoválással, egy jó szóval, törődéssel, és azt gondolom, lehet egy szép környezettel is.

A szalon tulajdonképpen idén tavasszal nyerte el mai formáját, mikor is megdupláztam alapterületét, két üzlet összenyitásával. 
Mivel két kiemelt területre specializálódtunk a szépségápolás terén, egyre jobban erősödött bennem az igény arra, hogy a vendégeknek ehhez méltó helyet biztosíthassunk. Fontos volt a magas színvonalú design, mivel prémium termékekkel, minőségi szolgáltatással, egy magasabb kategóriájú igényes réteget céloztunk meg már évekkel ezelőtt is.

A koncepció az volt, hogy a központi helyet a recepció foglalja el, és a két fő irányvonal a sminktetoválás, és a kozmetika elkülönülve kapjon helyet. Fontos volt továbbá, egy ideális váró rész kialakítása is. A sminktetoválásban a Long-Time-Liner elite partnere vagyok. A tartós smink miatt a vendégek messziről érkeznek, akár egyszerre többen is. A kialakított várakozó részben TV-vel, női-férfi magazinokkal, frissítővel biztosítjuk a kellemes időtöltés lehetőségét. A sminktetováló kabin a váró mögött helyezkedik el. A kabinban egy fotó sarkot is kialakítottunk az előtte-utána fotók elkészítéséhez.

A másik terület a kozmetika, ahol a High-Care medical cosmetic, medical wellness protokoll programjait alkalmazzuk. Ezeket a kezeléseket a szalon másik oldalán lévő két kabinban végezzük. Kialakítottunk egy arc, és egy arc/testkezelő kabint. Ez a két kabin egy tolóajtóval összenyitható. Az úgynevezett páros, pl. anya-lánya kezelések kivitelezése szempontjából nagyon praktikus. Itt kapott helyet egy kis teakonyha is, ahol a frissítőket készítjük.

A belső enteriőrön kívül kiemelt hangsúlyt fektettem arra, hogy a vendég jól érezze magát, az legyen a benyomása, hogy itt jó helyen jár, azt kapja, amit elvár. Elsődleges szempont, hogy egy kabinban egy ágy legyen, hiszen csak így tudjuk biztosítani a nyugalmat, és az intimitást. Az üzletben központi hangszóróról szól a zene, mindig az aktuális kezelésnek megfelelően. A világítás kialakításánál szempont volt, hogy erősebb és lágy fényeket is tudjunk alkalmazni. A minimál stílusra törekedve minden gépet, zsinórt, tartozékot a szekrényekbe süllyesztve helyeztünk el. Addig vesszük elő őket, amíg használjuk, majd újra visszatoljuk a helyükre, praktikus görgős állványokon. Számomra nagyon zavaró, hogy a kozmetikák általában kaotikus benyomást keltenek: minden elől van, és minden látszik. Mi éppen ennek az ellenkezőjére törekedtünk! Csak a lakossági, eladásra kínált termékek vannak kirakatban, egy megvilágított vitrinben. Fontosnak tarom, hogy üljünk be a székbe, ahol a vendég ül, és nézzük meg mit lát, az ő szemszögből nézve egyből más képet kapunk.  

 

Képgaléria:

 

Balatonfüred, bár nagyon kedvelt a Balaton imádók körében, de tulajdonképpen egy kis város kb. 14000 lakossal. Legfőbb munkalehetőség a turizmus és a vendéglátás. Abszolút nem összehasonlítható egy nagy és állandó létszámú várossal, és az abból kialakult állandó vendégkörrel. Nem várható annyi bevétel az őszi-téli időszakban, mint az év másik felében. Bizakodva várjuk minden tavasszal, hogy megérkezzenek a nyaraló tulajdonosok, akik közül már többeket törzsvendégként köszönthetünk és a turisták.

Adja magát a helyzet, hogy olyan szolgáltatásokat kell nyújtanunk, ami a vonzáskörzetből is hoz vendégeket, ami máshol nincs, és ami túlmutat az alap kozmetikai kezeléseken. Mindig megvolt bennem a vágy, hogy ne legyek egy a sok közül, és nyitott voltam az újdonságok felé. Éppen ezért folyamatos beruházásokkal bővítettem a kozmetika szolgáltatásait, és magát a szalont. 1991-ben egy saját tulajdonú 12nm-es kis garázsban indítottam el a vállalkozásomat. 2002-ben, majd 2011-ben vásároltam meg a jelenlegi üzlethelyiségeket. Ezt már azzal a tudattal, ha egyszer bővíteni fogok, ide megtehetem. Egyiket kozmetikaként, másikat fodrászatként üzemeltettem idáig.
Gépparkomat is folyamatosan bővítettem. Az alap készülékek mellett, mint az iontophorezis, vio, ultrahang, körkefés masszírozó, vásároltam IPL szőrtelenítő gépet, sminktetováló gépet, mezoterápiás készüléket, High Care medical wellness gépeket: Slide Styler hullámmasszázs készülék, vákuum terápiás készülék, Dermionológia oxigénterápiás készülék, Mezo care rejuvenátor. Szolgáltatásaink széles skálán mozognak a gépi kezelések mellett, arc és testkezelésektől, mint pl. a body wrapping eljárás, a 3D műszempilla építésen át, a fülcimpalyukasztásig.

A tanfolyamok során tanultam meg azt, mennyire fontos a marketing, és az internet kihasználása. A „jelen lét” a szakmában, a városban, a környezetemben, a médiában. Évek óta készíttetek videókat, régen a helyi TV számára, utóbbi években a Viasat3 Trendközelben című műsorába. Szerepeltem újságokban, hirdetési felületeken. Az üzletben Nyílt napokat szervezünk, melyre személyesen, hírlevélben, FB-on meginvitáljuk vendégeinket, barátnőiket. Első honlapom 12 éve készült.

Jelenlegi honlapjaim: www.agikozmetika.hu, www.highcarebalaton.hu, www.agisminktetovalas.hu. Megtalálhatnak még a www.highcare.hu, és a www.longtimeliner.hu központi honlapokon is, mint franchise partnert. Számos kampányt folytatok pl. Google, Facebook kampány. FB címünk: Ági kozmetika sminktetoválás. A kozmetikában Blond programmal végezzük a bejelentkezést, a vendég adatbázis kezelést. Web galamb programmal rendszeresen hírlevelet küldünk vendégeinknek, tájékoztatjuk őket akciókról új kezelésekről. Postai úton is levelezünk, és kipróbáltuk már az SMS kommunikációt is a vendégek felé. Egységes szórólapokkal, plakátokkal, árajánlatokkal, bérletekkel, ajándékkártyával, névjegy kártyával rendelkezünk a franchise elvárásainak megfelelően. Az új designt viszont már egy új logóval kezdtük el kialakítani, amin csak az „Ági kozmetika sminktetoválás” szerepel. A bevezetést elkezdtük, az új One Way Vision fólia a kinti üzletportálra, ajándékkártya, boríték tervezés alatt áll. Ami idáig elkészült az a VIP kártya, névjegy, az üzletben a recepció feletti logó, és már ezzel a logóval indítottam egy óriásplakát kampányt júliusi kezdéssel, decemberig a vonzáskörzet nagyobb városaiban, mint Tapolca, Veszprém, Ajka.
Nagy hangsúlyt fektetünk az értékesítésre, ezért nagy raktár készlettel rendelkezünk lakossági termékekből. Az eladást segíti, hogy bankkártyával, Szép kártyával is fizethetnek a vendégek.

Összességében azt gondolom, hogy a jelenlegi üzlet filozófiánk megfelel a mai trendeknek, és, hogy a szépülni vágyóknak minden adott ahhoz, hogy jól érezzék magukat nálunk.

 

 

Weboldala: 

 

 

 

 

 

Megjelent: 32928 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. október 15., csütörtök 22:31
Tovább a kategóriában: Mineral Beauty Stúdió »

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek: Felhívás / Fotósajánló: Ne bízd a véletlenre!
  Ha biztos szeretnél lenni abban, hogy a munkád a lehető legjobban megmutatkozzon például a...
Trend / Színjátszó hajszínek trendje
Dancsó Erika inspirációja 2016-ra Szeretném megmutatni, hogy minden nő gyönyörű, hogy a...
Trend / Trendi Tavasz 2013
Leskelődtünk a kifutókon, hogy megtudjuk, milyen ruhadarabokkal töltsük meg szekrényünket,...