Belépés

Elegance Szalon - Hódmezővásárhely

Elegance Szalon Hódmezővásárhely

Év Szalonja jelölt 2014.

 

 


Meszlényi Tamásné és csapata

Elegance

6800 Hódmezővásárhely, Kálvin J. tér 1.

 "Engem a Jóisten már gyermekként fodrásznak szemelt ki, és így is igazgatta pályámat. Mindig szerettem az embereket és szerettem volna örömet szerezni mindenkinek azzal, hogy kicsit átalakulva, megszépülve engedjem útjukra őket, látni rajtuk, hogy boldogan viselik az általam készített frizurát.
Mindig arra törekedtem, hogy a legjobb szakemberektől tanulhassak és ez nem kis áldozatok árán sikerült is. Egy kis Dél-Alföldi faluból elindulva, minden álmom az volt, hogy egyszer majd nekem is saját üzletem lesz, és ez az álom most ért be.

 

Az Elegance szalon 2008-ban nyílt meg Hódmezővásárhely egyik legszebb terén. Ez egy merész vállalkozásnak indult, mert ekkora szalonhoz nem voltak hozzászokva a „népek”. A berendezés, a felszerelés, a világszínvonalú termékek mind újdonságnak számítottak. De ez mit sem ér, ha a munka nem az. Ezért mindig arra törekedtem, hogy folyamatosan képezzem magam, és munkatársaimat. Sikerült elérnem a mester fokozatot. Szeretném, ha ez a titulus nem csak egy szakmai elismerési címet jelentene, hanem egy emberek által elismert pálya kitüntetése. A szalonban jelenlegi munkatársaim, mind nálam tanulták a mesterséget és ez a munka továbbra is folyik. 1988 óta foglalkozom tanulóképzéssel, és a jelenlegi üzlet többször is elnyerte a kamarától a kiváló fokozatot. A vendégeim is megszokták már, hogy ebben az üzletben élet van, és mindent átjár az igazi csapatszellem. Minden rangos versenyen ott vagyunk a csapattal és a sikerek mindig azt igazolták, hogy érdemest ezt csinálni. Olyan ez, mint egy nagy család, és mindenkire óriási szükség van.
Egy üzletet lehet ezer helyen reklámozni, és mint a századfordulón csodálatos dolgokkal felruházni ( „ez a legjobb, ezt vegye”), de a lényeg az, hogy hányan lépnek be az ajtaján!"

 

 

Megjelent: 31988 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. szeptember 02., kedd 05:28

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Felhívás, pályázat... / Mit tehet a szépész a családon belüli erőszak áldozataiért?
Nemrég elfogadták Illinois államban (USA) azt a törvényjavaslatot, mely állami támogatással...
Rendezvénytudósítás / BEAUTY FORUM - 10. Beauty Hair & Spa 2011.
2011. november első hétvégéjén látványos és látogatókban az elmúlt évek tapasztalata...
Trend / Álmodott Wedge…
Álmodott Wedge…   Sirokai Marcsi új „formája” Londonból…   Új körömforma indult...