Belépés

Csernek Hajszalon - Budapest

 

Csernek Hajszalon

 Év Szalonja jelölt 2014.

 
 
Csernek Szilvia és munkatársai
1065 Budapest
Hajós utca 13-15.

 

Csernek Szilvia vagyok, a Csernek Hajszalon tulajdonosa, a Tv2 és a Wella cég oktató- és bemutató fodrásza. Az üzletem a budapesti VI. kerület Hajós utca 13-15. szám alatt található, immáron 12 éve. És mint oly sok vállalkozás, ez sem indult könnyen... 1989-ben végeztem a Dallos Ida fodrász iskolában, szülői segítség nélkül (balkezesként) szigorúan jobb kézzel tanulva, mesterek nélkül tanműhelyben tanulva... Nem sok esélyét láttam annak, hogy egyszer a belváros szívében, a patinás Operaház mellett nyissak üzletet! Visszatekintve: állásinterjú után felvettek az egyik nagy fodrászcég referencia üzletébe, ahol próbáltam szakmailag felzárkózni, itt 13 évet töltöttem el, oktatófodrász lettem. A második munkahelyemen 4 évig voltam, mikor jött a nagy lehetőség... Az ember vagy felugrik arra a bizonyos vonatra, vagy nem. Én megtettem! Tudtam, hogy csak az állandó fejlődéssel, kitartással, alázattal tudok fenn maradni, és készen álltam arra, hogy ezt meg is valósítsam! ... Bár egy emberileg és szakmailag is jó csapat életre hívása több évet vett igénybe! Ma is az egyik legnagyobb (számomra legkedvesebb) fodrászcég oktató- és bemutató fodrásza vagyok, mindig hangsúlyozom: tanulni, tanulni, tanulni szeretettel, kitartással, alázattal!

Fontosnak tartom, hogy mikor új vendég jön, az előző fodrász szapulása helyett megmutassam, én hogyan képzelem el, hogy a vendég miben érzi jól magát, és ezt a lehető legmagasabb szakmai színvonalon tegyem csapatommal együtt! Sok fodrász számára az új vendég a fontosabb, de számomra a régi vendég megtartása a lényeg! Hiszen ez az én részemről a hűség szimbóluma! Ha pedig új színt és formát szeretne, azt ne a szomszéd fodrásztól kapja meg! Összegzésként: saját példámból kiindulva kellő kitartással lehet várat építeni! :)))

A szalonnépszerűsítő tevékenységeink közül párat emelnék ki. A közösségi oldalakon eljuttatjuk vendégekhez az aktuális ajánlatokat, kollégáim diszkréten szórólapokat, névjegy kártyákat helyeznek el a vendégváró részen, plusz a csak erre a célra fenntartott televízión az egyperces bemutatkozó anyaguk is rendszeresen lejátszásra kerül. Célom volt egy teljes körű szolgáltató csapat létrehozása! A fodrászaton kívül kozmetika, manikűr, műköröm, pedikűr és gyógypedikűr, test-talp- és kézmasszázs és gyógymasszázs, fülakupunktúra, tape-lés (meridiánok mentén szalagokkal erősítés) is várja vendégeinket. Emellett egy operatőrrel dolgozom együtt, akivel esküvőkre, rendezvényekre nyújtunk komplex szolgáltatásokat.

 

 

Megjelent: 36059 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. szeptember 02., kedd 05:33

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Esküvő / Sharon Blain menyasszonyi fonat
    Sharon Blain mesterfogásai lépésről lépésre egy fonott menyasszonyi frizura...
Interjú / Megérkezett: Kozmetikai tetoválás szakkönyv
Megérkezett: Kozmetikai tetoválás szakkönyv Régóta esedékes hiánypótló könyv jelent meg...
Felhívás, pályázat... / Oscar-díjat a fodrászoknak is!
Egy vadonatúj közösségioldal-kezdeményezés indult, mely azért kampányol, hogy a fodrászok...