Belépés

A-List Salon & SPA - Pest

A-list Salon & SPA

 Év Szalonja jelölt 2014.
 
 

 

Galgóczi Zsuzsanna és csapata
A-list Salon & SPA
1051 Budapest, József Nádor tér 8.

 

 

 

Az A-list® Salon & SPA több mint 10 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit Galgóczi Zsuzsanna álmaként,  mely azóta is a béke szigetének jelképe. Az üzlet kialakításában fontos szerepet töltött be Zsuzsanna életútja és érzései, amiket a nagyvilágban szerzett. A szépségipari tapasztalatait és a fodrászszakma alapjait Párizsban sajátította el a francia frizurakészítés nagymesterétől, ahonnan friss élményekkel, jókora energiával és optimizmussal hazatérve alkotta meg az A-list® filozófiáját és vívta ki magának az elismerést a hazai szépségiparban.

Az egy évtized alatt az A-list® Buda egyik leglátogatottabb és legexkluzívabb szalonja lett rengeteg elégedett vendéggel. A sikerek arra ösztönözték Zsuzsannát, hogy a belváros szívében megnyissa újabb szalonját Pesten, immár férjével közösen, melynek vendégközéhez igazodva a keleti nyugalmat ötvözte a modern luxus hangulatával.

 

A pesti szépségszalon fő profilját a SPA szolgáltatások képzik, de egyaránt helyet kaptak a budai oldalon is megtalálható fodrászati és kozmetikai szekciók is. A testi-lelki megújulásról frissítő és exkluzív testkezelésekkel gondoskodnak. Különleges fürdőik megtisztítják a lelket, és minden feszültséget magukba oldanak, egzotikus masszázsaik finom érintései lélek legmélyebb régióiba hatolnak, testradírjaik felébresztik a szunnyadó energiákat, rituáléik pedig a test, a lélek és szellem teljes felfrissítésével szolgálnak. Itt mindenki maga mögött hagyhatja a külvilág nyüzsgését, és a nyugalom finom rezgéseiben ringatózva frissülhet fel kívül-belül. Az A-list® Salon & SPA exkluzív környezetben kínál lehetőséget arra, hogy vendégei – miközben gondos kezek munkálkodnak testük felfrissítésén – megtapasztalják a tökéletes relaxáció és harmónia állapotát.

 

 

Fodrászatukban top, junior és senior kategóriás fodrászok várják a vendégeket, akik a világ élvonalában lévő amerikai hajápoló és hajformázó termékcsaláddal, egyedi technikákkal és a külföldi trénerektől elsajátított tudásukkal készítik el a szebbnél szebb hajkölteményeket. A REDKEN elsőként az A-list® Salon & SPA-t választotta ki Magyarországon termékei teljes körű használatához és népszerűsítéséhez, melynek neve alatt fémjelzett szalonok egyet jelentenek a minőséggel, profizmussal, a mindenre kiterjedő figyelemmel és a személyre szabott kezelésekkel. A fodrászat arculatának alapvető meghatározója a professzionális hajvágás élvonalát képviselő francia Dessange technika, amely a nőiességet helyezi előtérbe – lágy dinamika, könnyed elegancia és finom vonalak jellemzik.

 

Modern és minden igényt kielégítő kozmetikai részleg az arcnak és testnek kínál maximális újjászületést a legkorszerűbb technológiákkal a GUINOT francia kozmetikumaival és berendezéseivel. Több mint 40 év professzionális szépségápolási tapasztalatával, a GUINOT küldetése ma is az, hogy különleges és innovatív technológiáival még szebbé és egészségesebbé varázsolja a bőrt. Az A-list® Salon & SPA-ban elérhető speciális GUINOT kezelések új életre keltik a bőrt – legyen szó intenzív hidratálásról, bőrfiatalításról vagy feszesítésről, az eredmények rendkívül látványosak és már az első kezelés alkalmával észlelhetők.

A pesti szalonban az ország legnagyobb halpedikűr szalonjaként kínálnak lehetőséget arra, hogy vendégeink a kangal-halak nyújtotta lábápolás különleges élményét megtapasztalják. A kezelés egyedi sajátosságai közé tartozik, hogy természetes és kíméletes módon varázsolja a bőrt egészségessé és bársonyosan puhává, miközben feszültségoldó, harmonizáló hatással is bír.

A szépségszalon kiváló és sokszínű kommunikációja révén jelen vannak a közösségi médiában (Facebook és Instagram), ahol káprázatos eredményeiket osztják meg az oda látogató közönség felé napi szinten. Követőik számára kedvezményeket, játékokat hirdetnek, valamint hírlevélben további kedvezményekkel kedveskednek vendégeiknek. Az A-list® hivatalos weblapját folyamatosan frissítik, fejlesztik, hogy naprakész információval szolgálhassanak az ott található oldalak.

A visszajelzések alapján 2014-ben az A-List® Salon & Spa Pestet választotta a Trip Advisor utazási oldal kategóriájában a legjobbnak, és a világ számos pontjáró érkeznek vendégek, hogy megtapasztalják az A-List® minőségi szolgáltatásait és feltöltődjenek az itt töltött napokban, hetekben.

„Az A-List® csapatának kiválasztásában fontos szempont számomra, hogy az önismeret útján járjanak, maximális szakmai alázattal és felkészültséggel várják vendégeinket. Ezért nemcsak szakmai fejlődésükre, hanem lelki, szellemi gyarapodásukra is nagy hangsúlyt fektetek. A szépségápolást holisztikusan közelítjük meg; hisszük, hogy a külső megjelenésnek lelkünk belsejét kell tükröznie, a test szépségének pedig a jó közérzetet kell szolgálnia – harmóniában, egységben, összhangban.” Galgóczi Zsuzsanna, Az A-list® szalonok megálmodója és tulajdonosa

Megjelent: 38074 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. szeptember 02., kedd 05:36

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari Hírek: Rendezvény / Hatóanyagok, masszázsfogások és a sminktetoválás
Szeptember végén újra találkozási lehetőséget biztosított a Piknik Kör a tudásra vágyó...
Szépipari hírek / SzínesCut Flashmob 2015 - Budapest
2014. július 23-án első alkalommal hívta egybe egy villámakcióra a magyar fodrászokat Marsi...
Szépipari hírek: Interjú / A HEDGE HAIR már bizonyított
Az év szalonja díjat 2015-ben Kompos Tamás fodrászmester és csapata nyerte el. Fiatal és...