Belépés

Az Év Szalonja 2014.: Madmazel Kozmetika - Siófok

Madmazel Kozmetika

Év Szalonja jelölt 2014.

 

 

 

 

 

 

Csanádyné Soós Brigitta
Madmazel Kozmetika
8600 Siófok, Szűcs u. 5.

 

 

 

 

 

Madmazel Kozmetika

 


A szalon - Mertem álmodni...


A Madmazel szalon 2011-ben nyitotta meg kapuit Siófok belvárosában, ingyen parkolási lehetőséggel és sokoldalúan kitáblázva. A szalon megjelenésének kialakításával az volt a célom, hogy minden részletében azt sugallja a belépőnek, hogy ez az a hely, amit régen keres. A hely amely eleganciával, finom stílusával körbe öleli a szépülni, relaxálni vágyókat. Minden Vendéget teával, üdítővel, kávéval kínálunk, évszaknak megfelelően kellemes hőmérséklettel (klimatizált) várjuk.

A kozmetikáktól, szépségszalonoktól túltelített piacon a Vendégek mind a szalontól, mind pedig a szakembertől elvárják a legmagasabb színvonalat. Nekem fontos volt, hogy szalonom minden egyes szeglete megmutassa a bennem rejlő szakma iránti tiszteletet, szeretetet, elhivatottságot. A kozmetika úgy lett kialakítva, hogy azok a kedves Vendégek, akik nálam megpihennek és szépülnek, mindenki élvezheti a privilégiumot: amikor nálam jár, csak Ő van. Fontos, hogy érezze, itt most minden róla szól, minden érte van. Érezze a tiszteletet, bizalmat, kedvességet, nyugalmat. Nincsenek zajok, szagok, más Vendégek, szakmák beszélgetését nem kell végighallgatnia.
 

 

  

Ahogy a Vendég belép a szalonba egy fogadó helyiségbe érkezik, ahol kényelmesen helyet foglalhat. Az olvasnivalók között megtalálhatja legfrissebb akcióimat, szórólapjaimat, kezelési ajánlataimat is megnézheti a szalon prospektusában. Mivel a szalonban egyedül dolgozom a bejáratot és a fogadót egy kamerás ajtónyitó rendszer köti össze, ami azt a célt szolgálja, hogy ha az előző vendégen az utolsó simításokat végzem, nem kell az ő kezelését a következő, esetleg korábban érkező vendég fogadásával megzavarnom. Ha valaki belép a bejárati ajtón, én azonnal látom a kamerán keresztül és amint tudok kijövök. Természetesen mindez kedvesen feltüntetve, így senki kezelését nem zavarják meg kopogással, benyitással.

A lelki megújulást, amit a bőr megújulásán kívül a Vendégeimnek szeretnék nyújtani, talán "a királynői kényeztetés egy tündérkertben" hangulattal tudnám kifejezni. A fenséges lila (ami meghatározza az arculatot), arany (mint a tündérpor), ezüst, barna, bézs színek használata is ezt tükrözi. A kozmetika neve Madmazel: a hölgy, aki a tükör előtt ül.

Mivel Siófok nyáron a turizmus hazája, mindenképp figyelembe akartam venni, hogy szalonom nemzetközi színvonalon is megállja helyét. Német, olasz, spanyol nyelvtudásomnak köszönhetően visszatérő, nemcsak Siófokhoz, de büszke vagyok rá, hogy hozzám is ragaszkodó külföldi Vendégeim vannak, akikkel ha kell, azért angolul is megértetem magam.

 

 

    

A teljes anyagok megtekintéséhez kattints a képekre!

 A szolgáltatások - ..., hogy a vendégeim is merjenek nagyot álmodni!

Már tanuló éveim alatt tudatosan kerestem a látványos, eredményes kozmetikai megoldásokat. Maximalizmusomnak köszönhetően rengeteg időt fordítottam arra, hogy megtaláljam és megtanuljam a leglátványosabb, valódi professzionális arckezeléseket. Termékeimet kizárólag a készítmények összetevői és hatásmechanizmusa alapján választottam ki, melyeket a vendég elvárása és bőre igénye szerint a legmagasabb minőségű gépi kezelésekkel egészítek ki. Kezdettől fogva arra törekszem, hogy elsősorban ne csak a szalon, a külsőségek, hanem a látványos bőrmegújító kezelések miatt is ragaszkodjanak hozzám.

Kizárólag bőrbarát, tiszta növényi olaj alapú, de az innovatív  hatóanyag tartalom miatt a szokványos bio termékeknél jóval látványosabb professzionális bőrápoló termékekkel dolgozom. Tudatosan tanítom vendégeimnek az otthoni bőrápolás fontosságát, a kozmetikumok helyes kiválasztását.

 

 

 

Vendégeim és én is, együtt élvezhetjük az egészséges, bőrbarát innovatív bőrápolásban rejlő fantasztikus lehetőségeket. Erre a legfontosabb visszajelzés nekem, hogy mára a legtöbb vendégem előre megvásárolt és lefoglalt kúrák alapján jár hozzám, amit többségük otthoni, általam javasolt és összeállított bőrápolással egészít ki. Hogy a bőr megújulása ne csak az arc-nyak-dekoltázs kezelésekre vonatkozzon, augusztustól szolgáltatásaimat exkluzív kényeztető testkezelésekkel tervezem kiegészíteni. Mátyók Klára Cellulit terapeuta, masszőr és kozmetikus végez.

A nyirokstimuláló speciális cellulit masszázsunk méregtelenítő hatását fokozzák az  innovatív, de kizárólag bőrbarát, mélyrétegben felszívódó masszázskészítmények. Így hatása eltér a szokványos testmasszázsoktól, azonnali bőrfeszesítő hatású,  bőre látványosan simább, bársonyosabb lesz. A kúrák hatása centiméterekben mérhető.

 

                      

A teljes szórólap megtekintéséhez kattints a képre!

 

Kreativitásomnak a smink világában adhatok teret. Nagy szenvedélyem a smink, több elismert sminkesnél sajátítottam el a sminkelés technikáját. Mivel nagyon szeretek emberekkel dolgozni, felemelő élmény számomra fotózásra, esküvőre, bálokra kihozni a hölgyekből a lehető legszebbet.

Folyamatosan gondozom honlapomat (www.madmazel.hu), a kozmetika Facebook oldalát (https://www.facebook.com/madmazelkozmetika). Állandóan aktualizálom nyomtatott megjelenő anyagaimat. Vendégeimmel hírlevélben tartom a kapcsolatot, de rendeztem már nekik nagyobb szabású rendezvényt is (http://www.madmazel.hu/szeretek-no-lenni) Minden média megjelenésnél nagy hangsúlyt helyezek arra, hogy kizárólag saját szalonomban, munkáimról készült képeket alkalmazzak! (http://www.madmazel.hu/mezo-i-laser) A nyomtatott anyagaimat pedig stílusban és megjelenésben tudatosan összehangolom az internetes megjelenésekkel, szalonom hangulatával.

Továbbiakban is célom a kozmetikai ipar fejlődésével lépést tartani, tudásomat folyamatosan bővíteni, hogy ezáltal is magas színvonalú, minőségi szolgáltatást nyújtsak. Minden emberben rejlik egy csoda, amit meg kell mutatni, ebben segítek vendégeimnek, - hiszem, hogy a „Szépségnek ragyognia kell”.

 

 
   

 

 

Megjelent: 38218 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. augusztus 22., szerda 12:17

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / Unit kollekció a Farkas Hair-től
Aki ismeri a munkásságom tudja, hogy imádok a színekkel játszani, mindig valami újat...
Szépipari hírek / Fashion Awards Hungary 2012
Fashion Awards Hungary 2012     A Fashion Awards Hungary díjkiosztó keretében már kilencedik...
Szépipari hírek / TRENDTEREMTŐ 2013. ősz-tél eredményhirdetés
    2013-ban egy újfajta versenyt, így egy újfajta kihívást állítottunk a szépségipari...