Belépés

Nail Harmony - Budapest

 

 

Nail Harmony

Év Szalonja jelölt 2014.

 

 

 

Nail Harmony
Budapest

 

 

 

Nail Harmony

 

Az alábbiakban egy átfogó képet adok arról, hogy mind egyes részleteiben, és mind összességében is mennyire különleges, mennyire más a Nail Harmony Kft. körmös standja, a “klasszikus” szépségszalonokhoz képest, ideértve a működési rendet, a legmagasabb minőségi színvonalat, és a különleges anyagok felhasználását.
Büszkék vagyunk rá, hogy már a megalakuláskor eltervezett működésbeli koncepción az elmúlt több mint egy év alatt szinte nem kellett változtatni, csak finomhangolni.

                       

Ez annak is köszönhető, hogy a szakmai vezető Kovács Viktória több éves körmös tapasztalattal és különböző típusú körmös helyeken dolgozott, kezdve az “otthoni” körmözéstől, a szépségszalon létrehozás és működtetésig, illetve más standon is szerzett munkatapasztalatot. Ekkor merült fel, hogy mennyire lehetne ezt a szolgáltatást jobban, hatékonyabban és magasabb színvonalon nyújtani, illetve régi vágyunk volt valami különlegeset "felépíteni” :
 
- Helyszín: A legmagasabb minőség nyújtásához fizetőképes vendégkör kell, ezért esett a választásunk az Eurocenterre, ahol igen magas a jól szituált budai lakosok száma. Nem a legforgalmasabb plázát kerestük, és nem is egy túlzsúfolt belvárosban levő miniszalont, hanem olyan helyet, ahol a minőségi vendégkör várhatóan gyorsan törzsvendéggé válhat.

- Bejelentkezés: Nálunk egyszerre 4-5 körmös dolgozik, így nem kell előre bejelentkezni, a hozzánk érkező vendégek várhatóan azonnal le tudnak ülni. Egy “normál” szépségszalonban a vendégek akár több hétre előre be kell jelentkezzenek, amelyhez igazodnia kell mind a körmösnek mind a vendégnek, az időpont változtatás mindkét félnek kellemetlen lehet. A mi rugalmasságunk óriási előnyt jelent a mai rohanó világban, a legtöbb nőnek munka és család mellett kell időt szorítani szépségére, nálunk ezt “bármikor” megteheti.  A standon nincs "választott körmöshöz” bejelentkezés, a vendég érkezésekor az éppen szabadon levő körmöshöz tud leülni. Ez elsőre szokatlannak tűnik, de ez is elsősorban a vendégeink kényelmét szolgálja, így tudjuk biztosítani a rugalmas időpontfoglalást és lehetőség szerinti azonnali munkakezdést.

 

 

 

- Nyitva tartás : A hét minden napján reggel 10-től este 8-ig nyitva vagyunk, ezzel is vendégeink kényelmét szolgáljuk.

- Alapanyagok: már a kezdetekkor is a prémium minőségre törekedtünk. Az itthon közismert gél lakk márkákat már korábban kipróbáltuk, ezek egyike sem felelt meg az általunk elvárt magas követelményeknek, így a kezdéskor amerikai prémium márkákkal dolgoztunk, ezek ára többszöröse a  "közismert” márkáknak. Sokkal magasabb minőségre és különlegességre törekedve folyamatosan próbálgattuk az itthon nem kapható igazán prémium márkákat, és meg is találtuk a számításainkat a Gelish felhasználásával, amely méltán világhírű. Ma már Harmony referenciaként a Gelish mind a 200 gél lakk színe, és a Morgan Taylor tartós körömlakk mind a 140 színe megtalálható nálunk. Az elsők között cseréltük le mind a 10 darab UV lámpánkat a Harmony LED lámpáira, melynek darabja 70 000 Ft, de bőrkímélő hatása mellett a professzionális minőség alapfeltétele, vendégeink is nagyon kedvelik, hisz nagyon gyors vele a munka, például a gél lakk alaprétegének kötési ideje mindössze 5 másodperc! A standon a műkörmös alapanyagok és eszközök összértéke meghaladja a 3 millió forintot!

 

 

- Statisztika: Minden vendéget érkezéskor regisztrálunk névvel és telefonszámmal, így az elektronikus ügyviteli rendszerben számtalan hasznos mérőszám látható könnyen értelmezhető grafikonon. A szokásos adatokon felül például olyan minőségi mutatókat lehet figyelemmel kísérni, mint a visszatérő vendégek száma és aránya, a problémák száma és aránya, vagy egy adott körmös visszatérő vendégeinek, illetve javításainak száma és aránya a többiekhez képest. Ezek nagyon hasznosak, a nálunk dolgozók azonnal visszajelzést kapnak nemcsak a saját, hanem kollégájuk munkájának is a minőségéről. A szokásos szépségszalonoknál az egyedüli körmös "a legjobb”, azaz sosem fogja megtudni, hogy munkája valójában milyen minőséget képvisel. De látható pár érdekesség is, például hogy a top 20 "leggyakoribb” vendégeink már fejenként 30-szor jártak nálunk, ami kéthetes rendszerességet jelent az elmúlt közel 1,5 évre számítva, köztük többen közismert személyek, sőt, van köztük férfi is.

- Minőség: Mivel biztosak vagyunk a nálunk dolgozók szakmai tudásában, és az alapanyagban, ezért az általunk készített munkákra egy hétig garanciát vállalunk, azaz ingyen javítunk. Ez egy "merész” szolgáltatás, de büszkén állítjuk hogy 1% alatti a reklamáció. De talán még jobban érzékelteti a minőséget az a tény, hogy az összes vendégen belül 85% a visszatérő vendégek aránya. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy aki egyszer “kipróbált” minket, az szinte mind visszajött! A fennmaradó 15% vagy épp csak most járt nálunk először, vagy “átutazóban” lehetett a pláza miatt, és hamarosan visszajön

 

  

 

- Csapat: már a felvételin magas az elvárás, a hozzánk jelentkező 4-ből 3 lánynak nem sikerül bekerülni, de akinek igen, azok is folyamatos képzésben vesznek részt. Szakmai vezetőnk itthon egyedülálló módon elvégezte a Harmony szakoktatói képzését. A Nail Harmony európai vezető oktatója pedig 2 napos tréninget tartott kizárólag nekünk, csak miattunk utazott Budapestre, ő az aki a tavalyi körmös olimpia csapatát is felkészítette, akik 28 éremmel tértek haza. Emellett az első hazai versenyen elért 2. helyezésen a lányaink annyira felbuzdultak, hogy az őszi versenysorozaton szinte mindenki el fog indulni, természetesen a cég támogatásával, és kizárólag Harmony alapanyagok felhasználásával. Évfordulók és ünnepnapok alkalmával pedig együtt ünnepel a most már 10 fős csapat.

- Forgalmazás: Vendégeink visszajelzésén és saját tapasztalatainkon felbuzdulva felvettük a kapcsolatot a Harmony anyacéggel, és az idei évtől mint a Hand & Nail Harmony kizárólagos hazai képviselete, ellátjuk a márka importőri és forgalmazói feladatait, ezzel is biztosítva a teljes termékkínálatot a géllakkoktól az építőzseléken át a porcelánig, mindenféle kiegészítőkkel együtt a teljes termékskála elérhető, a standon kizárólag Harmony termékekkel dolgozunk, amely a világ egyik vezető prémium márkája.

 

 

- Marketing: eléggé szokatlan, de a nyitás utáni két hónappal mindenféle marketinget beszüntettünk! Azóta sem költünk "új vendég szerzésére”, mivel annyi vendégünk lett, hogy a 4 fős standot 6 fősre kellett bővítenünk mindössze 9 hónappal a nyitás után. Minden bizonnyal a különleges koncepció, a magas minőségi munka, és a nálunk dolgozó csapat vendégközpontúsága miatt a vendégeink szájról szájra adják a hírt. Jelenleg havonta közel 1000 (!) vendégünk van, ennél többet nem tudunk kiszolgálni, illetve nem akarunk a minőségből engedni. A marketingre "nem elköltött” összeg pedig meglátszik az árainkban, a sokkal magasabb minőség ellenére azonos vagy alacsonyabb áron dolgozunk a többi standos cég vagy prémium szalonhoz képest.  

 
Remélem, a fentiekkel sikerült bemutatnom mennyire különleges a mi kis szívünk csücske, de amit nem tudtam bemutatni, hogy vendégeinktől nap mint nap mennyi pozitív visszajelzést kapunk.
 

 

Megjelent: 29324 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. szeptember 02., kedd 05:48

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / Nyári körmök 2018.: inspirációk a körömdivat világából
Színesebb, csillogóbb és szabadabb! Nyáron nem csak az öltözetek merészebbek, hanem a...
Trend / A világ kontyai
A Fashion Strars rendezvény keretein belül Szikriszt József és Varga Levente mutatta be az...
Kipróbáltuk / Saját bőrünkön... Az új Paul Mitchell Shines XG
    Mit várhatunk el egy színezőtől? A vendég általában sokat: ne roncsolja a hajat, de...