Belépés

Stúdió B1

Stúdió B1 Stúdió B1


Stúdió B1Poósné Kovacsics Judit és csapata

Stúdió B1
2000 Szentendre

Szentlászlói út 13.

Üzletünket Szentendre forgalmas helyén, a 11-es főút mellett 2012-ben nyitottuk azzal a céllal, hogy létrehozzuk a város egyik legsokoldalúbb szépségszalonját.
Küldetésünk: minden ember számára elérhetővé tenni a valóban szép, egészséges, és hozzá legjobban illő külsőt, haj, bőr, körmök vonatkozásában, igényes környezetben. A hajas fejbőr és  a haj egészségének megőrzése, esetleges helyreállítása nálunk elsődleges szempont.


"...hogy a szép valóban SZÉP legyen!"


A név a tulajdonos első szalonjára utal: Poósné Kovacsics Bonnie 1. szalonja.
Az üzlet helyét úgy választottuk, hogy tömegközlekedéssel is, és autóval is egyszerűen megközelíthető legyen. 30 méterre van egy forgalmas buszmegálló, és a parkolás az épület előtt ingyenes.

Szolgáltatásaink
-fodrászat
-holisztikus hajgyógyászat
-hajtetoválás ( festett és vágott/borotvál egyaránt)
-hajhosszabítás többféle technikával
-hajszerkezet-újraépítés
-műkörömépítés
-3D műszempilla
-ingyenes wifi hozzáférés

Tervezett szolgáltatások:
-kozmetika
- "speedfitness".


Termékpalettánk a fenti küldetésünk elérése érdekében széles körű. Kizárólag a Lisap termékeivel dolgozunk. Fontosnak tartjuk, hogy ne legyen 100-féle termék az üzletben, anyagaink és eszközeink minőségére nagy odafigyelést tanúsítunk. Az olasz prémium minőségű termékcsalád  részei éppúgy az ammónia-, ppd-, rezocinolmentes  vagy csökkentett ammónia tartalmú festékek,  ápoló tatalmú balzsamok, pakolások , hajszerkezet javítók, hajgyógyászati termékek magas minőségben elérhető áron.
Munkánk a hobbink, a hivatásunk.Célunkhoz tartozik, hogy bárki számára elérhető áron tudjuk a legmagasabb minőséget biztosítani. A frizurák készítésekor arra törekszünk, hogy a vendég otthon is könnyedén el tudja készíteni.
 Ezen felül fontosnak tartjuk a csapatunk összeállítását.
A személyzet fiatal szakemberekből áll, akik egymás kollégái. Ha egyikük éppen foglalt, a másikhoz irányítja a vendéget. Mindenki rendszeres továbbképzéseken fejleszti tudását (külföldön és itthon egyaránt), így a vendégek - bárkihez is kerüljenek - ugyanazt a prémium minőséget, és kiszolgálást kapják. Munkatársaink rendszeresen szakmai versenyeken mérik össze tudásukat a szakmájukban, legutóbb az Első Nemzetközi Hajfonó Bajnokságon dobogós 3. helyezést értünk el.
 
Fodrászaink férfi, női, és gyermek vendégeket egyaránt fogadnak. A kicsik részére külön játszósarok készült, melyben kellemesen töltik el a szüleik megszépülésének időtartamát. Alapszolgáltatásaink közé tartozik a fejmasszázs és a hajgyógyászat. A hajas fejbőr masszírozása közben vendégeink kikacsolódnak, relaxálnak, e miatt is kellemes élménnyel távoznak tőlünk. A haj, és a fejbőr rendellenességeiről azonnal tájékoztatjuk vendégeinket, felhívva a problémákra a figyelmet, megoldást kínálunk azok kezelésére gyakorlati tanácsokkal, termékválasztással, és használattal egyaránt.


Vendégeinket holisztikusan nézzük, azaz figyelünk testükre, lelkükre nemcsak a „fejükre”. A frizura kialakításakor is figyelembe vesszük ezeket a szempontokat. Időt, energiát fordítunk rájuk, kerüljük a futószalagos kiszolgálást. A mai rohanó világban mindenki megérdemel egy kis figyelmet. Szeretnénk ha tudnák, fontosak nekünk. Fontos a bizalom, a vendég kibeszélése nem fordulhat elő.  
Legnagyobb ajándék az elégedett, mosolygós vendégNyitva tartásunkkal próbálunk igazodni vendégeink igényeihez, e miatt a bejelentkezés nálunk nem feltétel.


Megjelent: 54011 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. július 25., csütörtök 07:16
Tovább a kategóriában: Patkós Alexandra Exclusive Beauty »

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari Hírek: Rendezvény / Ünnepi Piknik
2012-ben harmadik éve tartó működését ünnepelte a Piknik Kör. A Wesselényi utcai IBSZ...
Móka / Gyümölcsös Smink
    Természet ihlette sminkek...Így is lehet... :)    
Step by step / Pearl Nails: Varázslatos fényjáték ombre körmökön
A gyönyörűen színjátszó, megunhatatlan Aurora pigment por hybrid akrilzseléből készült...