Belépés

Hair-Menik Wella Professional Szalon

Hair-Menik Wella Professional Szalon Hair-Menik Wella Professional Szalon

Hair-Menik Wella Professional Szalon

Év Szalonja jelölt 2013.Homenik István
Hair-Menik Wella Professional Szalon
2112 Veresegyház, Fő 76/A
Hair-Menik Wella Professional Szalon
1997. július 5-én nyílt az első szalon, mely négy év után, 2003-ban új helyre költözött, tágasabb, frekventáltabb helyre, Veresegyház szívében. Az üzlet személete: a maximalizmus, precizitás, valamint a munkánk során fontos szerepet kap a pontos időbeosztás és az idő maximális beosztása. Ennek következtében vendégeinknek nem kell várakoznia, ez a megbízhatóság a mai rohanó világban fontos szempont. A vendégeink igényeire való odafigyeléssel a legmagasabb szintű, személyre szabott kiszolgálást nyújtjuk.
Az üzlet folyamatos fejlődését statisztikai mutatók is alátámasztják. Ezek az adatok a következőket mutatják: A vendégek számát, új vendégek számát, különböző műveletek darabszámát, napi átlag vendégforgalmat, havi és éves kimutatásban is.

Tanulóképzés is elkezdődött a szalonban, amelyben törekszünk arra, hogy magas színvonalú szakmai tudás birtokába jussanak a jövő fodrászai. Mindehhez, az üzlet tulajdonosaként fontosnak tartottam a fodrászmesteri cím megszerzését is 2004-ben, a mester fodrászi díj mellett, melyet már 17 évesen országos bajnokságon az összetett II. helyezéssel szereztem meg 1998-ban.


A szalon összképe modern hangulatú, fekete-piros színkombinációval. Az üzlet berendezéséhez és az összbenyomás kialakításához lakberendező segítségét vettem igénybe. Így született meg a HAIR-MENIK WELLA PROFESSIONAL SZALON.

A mindennapi szakmai sikereimben nagy szerepet kap minden évben a WELLA TRENDVISION országos és nemzetközi versenyen való részvétel, amelyek közül a 2010-es PÁRIZSI INTENATIONAL WELLA TRENDVISION AWARD-on a HAIR-MENIK SZALON tulajdonosaként én képviseltem Magyarországot. A tavalyi év során a 10. jubileumi alkalommal vettem részt a hazai versenyen. A hazai megmérettetéseken valamennyi évben helyezéseket értem el.
A Szalon 1999-től napjainkig szerződött Wella diplomával rendelkező üzlet, majd 2010-től megkapta a kiemelt GOLD REFERENCIA SZALON címet.
Mindezek mellett a WELLA MASTER COLOR AKADÉMIA diplomája is díszíti a szalon falát, mely egy nemzetközileg elismert képesítés.
Mindez hozzájárul a visszatérő vendégek megtartásához és az újabbak gyarapításához is.
100%-ban Wella Professional termékekkel dolgozunk, az Elite termékek bővítésére 2010-ben került sor a SYSTEM PROFESSIONAL termékcsaláddal.
A szalon célja, hogy a vendégek maximális kiszolgálásban részesüljenek, a fejmasszázs mellett a climazon használata közben masszázsfotel kényeztetését is élvezhetik. Eközben az LCD Tv-n nyomon követhetik a fodrász kifutók eseményeit. WI-FI elérhetőség is a vendégek rendelkezésre áll a nálunk töltött idő alatt.
A vendégek komfortérzetét a klimaberendezés teszi teljesség, a biztonságérzetet pedig kamerával megfigyelt rögzített felvételek erősítik. Teljes körű biztosítást nyújtunk esetleges, akaraton kívüli  ruha- és egyéb károkozásra üzleten belül.
A kiszolgáló tükrökön elhelyezett LCD monitorokon láthatják az aktuális trendeket, termékeket és az elmúlt 14 évben általam elkészített versenyfrizurákat.
A hangulatot a berendezésen kívül a napszaknak megfelelő és vendégek ízlésének igazodó zenével egészítjük ki, 5.1-es Dolby Surround hangtechnikai minőségben.
A vendégeinkre való odafigyelés és kényeztetés közé tartozik természetesen, hogy megkínáljuk kávéval, ásványvízzel, teával, és ha nagyon süt a nap, vagy közben elered az eső, még Wella esernyővel is kisegítjük őket.


Megjelent: 74459 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. július 25., csütörtök 07:23

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Vélemény / Amerikai fodrászatok
Amerikai fodrászatok   Szikriszt József, a JOICO Magyarország művészeti vezetője idén...
Kozmetikai step by step / Bőrfeltöltés metaterápiával
A kozmetika egyik szépítő-regeneráló eszköze a bőr hatóanyagokkal való "feltöltése". A...
Kozmetikus szemmel / Savas hámlasztás
A 2000-es évek elején az egyik kereskedelmi cég kezdte el a kúraszerű savas hámlasztás...