Belépés

Az Év Szalonja 2013.: Le Salon Kiemelt

Le Salon Le Salon

Le Salon

Év Szalonja jelölt 2013.

 

 

 

 

 

 

 

Ellinas Andrea tulajdonos és a Le Salon csapata
Le Salon
1028 Budapest, Máriaremetei út 72.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Le Salon

 

 

 

A Le Salon Budán, a Kertváros Üzletház emeletén található.
Mikor megálmodtuk, egyetlen cél vezérelt minket: Létrehozni az ország legszebb, legjobb és legszerethetőbb szépségszalonját. 2012. november elején megnyitottunk és azóta is folyamatosan bővülve működünk.
Bár a nyitás óta folyamatosan bővítjük szalonunkat és szolgáltatásaink körét, mára elmondhatjuk magunkról, hogy bár magasra tettük a lécet, sikerült megfelelni a legszigorúbb elvárásoknak is. Vendégeink pontosan tudják, hogy nálunk mindent megkapnak, amire szükségük lehet, úgy, ahogy Ők szeretik. Minden héten más-más akcióval lepjük meg Őket, névnapjukon, születésnapjukon ajándékokkal kedveskedünk Nekik.
 
Szolgáltatásaink mindenre kiterjednek a fodrászat és a szépségápolás terén, egy egyszerű hajvágástól vagy a legkülönfélébb masszázsoktól a legmodernebb természetes alapú vagy akár lézeres kezeléseken át egészen a plasztikai sebészeti konzultációkig. A tudomány legújabb kutatási eredményeit hasznosító eszközeink a teljesség igénye nélkül: BOM, Meso I. Lézer, hullámmasszázs, LPG.
A Le Salon Beauty-ban L’Oréal és Kérastase termékekkel dolgozunk, melyek forgalmazói által kiemelt szalon vagyunk. Részt veszünk a folyamatos fejlődésben, így elsők közt dolgozunk SteamPod-al, INOA-val, illetve minden szakmai rendezvényen megjelenünk, ezzel is érzékeltetjük: szenvedélyünk a szépségápolás. Fodrászaink egytől egyik magasan képzett, szakmájukban kiemelkedő tehetségek.

 

 

 
A Le Salonban gyermeksarok várja a kicsiket, ahol önfeledten szórakozhatnak, míg szüleik szépülnek, frissülnek, teljesen újjászületnek. A gyermeksarokban különféle rajzfilmeket nézhetnek a gyerekek, ahol kakaóval, süteménnyel és ajándékokkal kedveskedünk. A hajvágás így nem egy rossz élmény, inkább izgalmas mesedélután a kicsiknek, garantáltan könnycseppmentesen.

 

Fő a nyugalom!
 
A Le Salonban tudjuk, hogy mindenkinek szüksége van egy kis törődésre és nyugalomra. Ez utóbbi manapság különösen ritka és ennél fogva értékes dolog mindenki számára, ezért nálunk minden szolgáltatás - legyen az a legkülönfélébb kozmetikai kezelés, pedikűr, masszázs- különálló, diszkrét kabinokban történik. A Le Salon vendégei valóban ellazultan és teljes nyugalomban élvezhetik az igénybe vett szolgáltatásokat.

 

 

 
Szalonunk a Francia, a Brit, a Német és az Amerikai iskola vonzáskörzetében van, ezért célunk volt a szalon kialakításánál, hogy külföldi Vendégeink otthon érezzék magukat Nálunk, és világszínvonalon, mégis családias körülmények közt élvezzék az eltöltött időt. Gyakran találkoznak nálunk édesanyák délelőttönként és beszélgetésükkel, nevetésükkel töltik meg a teret. Munkatársaink természetesen több idegen nyelven is beszélnek (angolul, spanyolul, németül, oroszul, franciául, törökül), így elkötelezett vendégeink körében üdvözölhetünk számos külföldi családot is, akik rövidebb-hosszabb kiküldetésüket töltik hazánkban. Büszkék vagyunk rá, hogy valóban nemzetközi környezetben, a világ élvonalába tartozó szépségszalonokkal versenyezve sem maradunk szégyenben, így valóban biztosak lehetünk benne, hogy a saját magunktól elvárt teljesítmény nem csak számunkra meggyőző, hanem a legkülönfélébb nemzetközi elvárásoknak is megfelel.
 
Célunk a jövőben is a legjobbak közé tartozni, minél több embernek megmutatni, mit is jelent valamit jobban, szebben, professzionálisabban és kellemesebben csinálni. Fejlődésünk érdekében külföldi és hazai kiállításokon, képzéseken veszünk részt, hogy a megszerzett tudást, méltón adjuk át Vendégeink számára.
 
Hétfőtől szombatig várjuk kedves vendégeinket a Máriaremetei út 72-ben található Kertváros Üzletházban.
 

Megjelent: 54350 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. augusztus 22., szerda 12:16

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari Hírek: Rendezvény / Fashion Deluxe Hungary 2012.
Az Experidance Ház terme zsúfolásig telt érdeklődő vendégekkel 2012. május 30-án este 19...
Trend / Frizuratrendek Hajas László szalonjaiból
Idén tizenegyedik alkalommal szavazhatott a fodrász szakma, a meghívott sajtó és a...
Szépipari hírek / HAIRITAGE fodrászest 2016. tavasz
2016. március 06-án került megrendezésre a budapesti Akvárium Klubban Buzássy István...