Belépés

Marosfalvi Hair&Beauty

Marosfalvi Hair&Beauty Marosfalvi Hair&Beauty

Marosfalvi Hair&Beauty

Év Szalonja jelölt 2013.

Marosfalvi László és csapata
Marosfalvi Hair&Beauty
1036 Budapest Perc utca 6.


A Marosfalvi Hair&Beauty 2012 decemberében nyitotta meg kapuit. A szalon belső tere és arculata Marosfalvi László stílusa és tervei alapján lett kialakítva. Az alap ötlet szerint, egy fotóstúdióval egybekötött szépségszalont szerettünk volna nyitni, melyben lehetőség nyílik különféle képzések, tanfolyamok megrendezésére a jövő mesterfodrászainak, vagy akár magasabb szinten az oklevéllel rendelkező fodrászoknak. Nyitásunk óta több alkalommal tartottunk oktatást az Intercosmo márka olasz képviselőivel karöltve, festés technikák, haj- illetve fejbőrterápiák témában. Kezdeményezéseink minden eddigi esetben nagy népszerűségnek örvendtek.

A hely megtervezése során figyeltünk arra, hogy az bármikor könnyen átrendezhető legyen úgy, hogy az alkotói folyamatokhoz szükséges intimitás megmaradhasson, de mégis mások számára nyomon követhető legyen. Így az egy légtér lehetővé teszi, hogy a látványos folyamatokba betekintést nyerjenek kívülállók, anélkül, hogy megzavarnák azokat. A nagy ablakoknak köszönhetően nemcsak világos a tér, hanem az utcai forgalom is bepillanthat a Marosfalvi Hair világába. A teljes nyugalmat és intimitást igénylő szolgáltatásokhoz (kozmetika, masszázs, tetoválás, manikűr, pedikűr, műköröm, 3D műszempilla) a pihentető atmoszférát a szalon bejáratától legmesszebb elhelyezkedő helyiségekben kapják meg vendégeink.

A csapat alapja valójában egy baráti kör, az itt dolgozó emberek nagy része korábbról ismeri egymást. Egy régebbi munka, vagy egy még régebbi barátság kapcsán. Az alkotói folyamatok a környezetünk átalakításában is megnyilvánulnak, ezért időnként új belső enteriőrök jönnek létre. A munkálatokban a kollégák és maga a megálmodó is részt vesznek. Ezért nem csoda hogy minden itt dolgozó ember a magáénak érzi a helyet.


Exkluzív hajterápiás szolgáltatásunkhoz használt termékcsalád az Eksperience, a vendégek speciális igényeihez is optimális. Egy műszer segítségével felmérjük a vendég hajtípusát és fejbőrének állapotát. Az eredménynek megfelelően ajánlunk számára terápiás kezelést, amit kúraszerűen vagy alkalomszerűen is igénybe vehet nálunk. A kezelést egy erre a célra kialakított a nyüzsgéstől elzárt kényelmes helyen végezzük, ezzel is növelve a vendég kényelmét.

Férfi vendégeink számára egy külön részleget alakítottunk ki, régi, hagyományos borbélyszékekkel, amihez hagyományos borbélyszolgáltatás dukál. Tehát az urak nem csak hajvágást, de borotválást és szakálligazítást is kérhetnek.

Szalonunkban a professzionális termékeink lakossági kiszerelésben is megtalálhatók, így biztosítani tudjuk vendégeink számára a haj és bőrtípusának megfelelő otthoni ápolást. Könnyíti e törekvésünket, hogy Magyarországon egyedülállóan széles palettával vannak jelen az Intercosmo és American Crew termékek, melyeket munkánk során használunk.

Széleskörű szolgáltatásainkkal a szépülni vágyók minden igényét kielégíthetjük, így a kényelmet előtérbe helyezve szalonunkban akár egy napon, egy helyen minden szépségápolással kapcsolatos igényt ki tudunk szolgálni.

A Marosfalvi Hair&Beauty szépségszakmához való hozzáállása innováció. Vendégeink a személyiségükhöz illő szakembert kapják partnerül, aki segít felszínre hozni a bennük rejlő rejtett szépséget mindenre kiterjedően. A szalonban dolgozó szakemberek mind szakmai tapasztalatuk, mind emberi, és személyiségi jegyeik alapján olyan közeget biztosítanak, melyben bárki érezhetően felengedhet. Ez biztosíték arra, hogy vendégeink elégedetten távozzanak tőlünk és örömmel térjenek vissza hozzánk. Törekvéseink reméljük példaértékű lehet a jövő szépségszalonjai számára.


Megjelent: 68745 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. július 25., csütörtök 07:21

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari Hírek: Rendezvény / Salon International 2013.
Idén is megrendezésre került a Salon International, sok-sok régi és egy-két új...
Trend / Ünnepi frizurák - Harry Boocock kollekciója
A kreatív és a klasszikus megjelenések keveredése igazi csábító egyveleggé válik az idei...
Szépipari hírek / Subrina Nyílt Nap
2015. június első hetében tartotta a Stella Zrt.  Subrina Nyílt Napot, hogy az érdeklődő...