Belépés

Ildikó Szépségszalon

Ildikó Szépségszalon Ildikó Szépségszalon

Ildikó Szépségszalon

Év Szalonja jelölt 2013.Kalmárné Nagy Ildikó
Ildikó Szépségszalon
3360 Heves, Erzsébet tér 3.Ildikó Szépségszalon

Kalmárné Nagy Ildikó mesterfodrász vagyok, a hevesi Ildikó Szépségszalon tulajdonosa.
Heves, ahol a Szalon már 23 éve működik igen kis város. Rendkívül büszke vagyok, hogy mindig is mertem nagyot álmodni. Nagyon megörültem, amikor elolvastam a pályázati felhívást, nem is volt kétséges, hogy azonnal jelentkezem. Nagyon jó kezdeményezésnek tartom, hiszen számtalan kimagasló teljesítményű szalon működik remek kollégákkal az ország különböző területén, akikről csak keveset, vagy egyáltalán nem tudunk semmit.

Az állandó versenyzés megtanított nagyon sok hasznos dologra, többek között az igényességre, precizitásra és ez nem csak a munkámra, hanem a környezetemre is egyaránt jellemző. Az üzlet kialakításánál fontos szempont volt, hogy jól megközelíthető helyen legyen a vendégek számára, saját parkolóval. Belső kialakításnál elsődlegesnek tekintettem, hogy berendezése legyen egyszerű, de elegáns. Hangulatosnak, kellemesnek, stílusosnak kell lennie, hogy a vendégeim, szívesen térjenek be hozzám. Másik nagyon fontos, hogy saját magam is jól érezzem magam a környezetemben, hiszen az alkotásvágyamat ez teszi teljesé.

A Szalon egyedisége tükrözi a személyiségemet. Szeretem a színeket bátran használni, mivel fokozza az állandó jó hangulatomat. A vendégek pedig örülnek, hiszen amellett, hogy jól érezték magukat, elégedetten távoznak az elkészült frizurájukkal. A minőség tükröződik a munkánkban és a környezetünkben egyaránt. A versenyre jelentkezés célja számomra az is volt, hogy egyrészt bemutassam a Szalonomat a többi kolléga számára, másrészt pedig a többi kisebb településen működő Szalon bátorítása. 2011-ben  szalonom elnyerte a ,,Korrekt partner” elismerő védjegyet a Heves Megyei Kamarától, melyet a tiszta, korrekt, becsületes, tisztességes vállalkozók érdemelnek ki. Nagyon büszke és méltó viselője vagyok a megtisztelő címnek… a vendégek viszont nagyon hálásak, hiszen tudják és érzik, hogy miattuk és róluk szól minden, ami a Szépségszalonban jelen van.

A versenyzést 13 éve kezdtem. Elmondhatom, hogy többszörös győztes mesterfodrász vagyok kontykészítésből, női és férfi hajvágásból. A mindennapi szalonmunka mellett szükségem van kihívásokra, bemutatókra, versenyzésekre, konty-showra, ami napról napra előrébb visz és energiát ad az üzleti életben. Remélem a kitartásommal, elszántságommal követendő példa leszek a szakmában. Kedvenc szlogenemmel fejezem be a bemutatkozó írásomat:       
Rájöttem, legfontosabb a szakma iránti alázat, az állandó fejlődés és a tudás fejlesztése. Tegyük ezt jókedvvel, bizalommal és mindezek előtt kitartóan… így teszek Én is.

Megjelent: 70319 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. július 25., csütörtök 07:22

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / Sassoon Academy- AW13 Kollekció
    The Dandies azaz „A Piperkőcök” elnevezéssel a Sassoon Academy bemutatta legújabb...
Szépipari hírek: Interjú / Állandó készenlétben: Szabó Imre
„1960-ban végeztem, azóta dolgozom fodrászként. Hihetetlen, nem?” – Hangzik a válasz...
Vélemény / Szerintem Nick Berardi
Szerintem Nick Berardi Minden fodrász - beleértve magamat is - a geometrikus hajvágás...