Belépés

Lanèche Szépségklinika

 Helanor Pro Kft. Lanèche Szépségklinika Helanor Pro Kft. Lanèche Szépségklinika

Lanèche Szépségklinika

Év Szalonja jelölt 2013.

Császár Zsuzsanna és csapata
Lanèche Szépségklinika
1023 Budapest, Frankel Leó út 21.
www.lanecheszepsegszalon.hu
 

A Lanèche szépségszalon Budapesten, a II. kerületben a Margit-híd budai hídfőjénél található.

A Lanèche professzionális szépségszalon teljes körű szolgáltatásaival méltón képviseli a magas színvonalú Lanèche kozmetikum imázsát. A szépségszalon 1997 elején nyílt meg, ahol azóta a sok híres vendég mellett rendszeresen visszatérő vendégeink élvezik a következő szolgáltatásainkat:


- Kozmetika
- Nouveau Contour sminktetoválás
- Orvosi mikropigmentáció (areola, heg, haj, stb.)
- Végleges szőrtelenítés IPL
- Epilálás
- Esztétikai kezelések (fibróma, hajszálér tágulatok, pigment foltok)
- Infra szauna
- Szolárium
- Manikűr, műköröm, pedikűr


A légkondicionált szépségszalon szakképzett mesterekkel és okleveles szakemberekkel várja vendégeit, akik a pihenés mellett a szépség, ránctalanítás, fiatalítás birtokába akarnak kerülni. A téli időszakban az infravörös fénnyel fűtött szépségszalon helységeiben mindenhol egyenletes, kellemes hőmérséklet teszi lehetővé a pihenést, ahol az infravörös fény nemcsak a meleget, hanem a komfort érzetet is javítja. Télen különösen előnyös, hiszen az infravörös fény hangulatjavító hatású nemcsak a szépségszalon dolgozóira, hanem a vendégeink számára is.

A szépségszalon külön-külön helységeiben (kabinrendszerben) dolgozunk, hogy a vendégeink zavartalanul élvezhessék a személyre szabott kényeztető kezeléseket. Rohanó világunkban nagyon fontos, hogy vendégeink a nyugalom szigetét tapasztalják nálunk. A szépségszalon kabinrendszerében végzett kezelések lehetővé teszik, hogy vendégeink a szépülés mellett meghitt, relaxáló zenére tudjanak pihenni, kikapcsolódni.

A 220 m2-es szépségszalon orvosi rendelővel bővült 2007-ben, így jelenleg plasztikai sebészet, belgyógyászat, akupunktúra szolgáltatások is rendelkezésre állnak vendégeink számára.


A Lanèche szépségszalon kozmetikus tanulók gyakorlati oktatására is biztosít helyet, ahol nemcsak a vizsgákra és az életben való kozmetikus munkára készítjük fel, hanem szakmai versenyekre is. Büszkék vagyunk rá, hogy a 2013-ban a Szakmai Kiváló Tanulója verseny győztese is a mi szépségszalonunk tanulója lett.


Szépségszalonunk kellemes kialakítása, széleskörű szépészeti szolgáltatásaink, profi szakembereink valamint a megannyi visszatérő elégedett vendégünk révén úgy gondoljuk, hogy szalonunk példaértékű a piacon.Megjelent: 68752 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. augusztus 01., csütörtök 14:00

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Trend / Frizuratrendek Hajas László szalonjaiból
Idén tizenegyedik alkalommal szavazhatott a fodrász szakma, a meghívott sajtó és a...
Szépipari hírek: Interjú / Bronzérmes a férfiválogatott
Bronzérmes a férfiválogatott! „Álomvilágból valóság lett” – interjú Cseh Istvánnal...
Szépipari hírek / Őszi sminktrend: Lukéj Gabi bemutató
Avagy mit keresett Angelina Jolie és a szépségkirálynő a Szépvölgyi úton? :)