Belépés

MI AZ A REMEKA?

Online szépészeti magazin és infógyűjtemény. Más néven a szépség szakmái, és e szakmák szépségeinek gyűjteménye a remeka.hu oldal.

A REMEKA név Remek Annamária nevéből ered, aki 2002 óta megszerzett szépségipari szaksajtós tevékenységéire építkezve alapította meg 2010-ben saját projektjét.

Kimondottan professzionális szépségipari témákkal foglalkozó független online felületen külön rovatokba gyűjtve szépségipari magazin cikkei olvashatóak, a többi menüben a szépészeti szakmákhoz tartozó tevékenységek aktualitásait és infóit találhatja meg az érdeklődő. A projektet legnagyobbrészt az az igény hívta életre, hogy a szépségipari információk elfogulatlan módon a megfelelő helyekre kerüljenek.

Tevékenységünkkel kimondottan segíteni tudjuk a szépségiparban tevékenykedők – nemcsak a gyártók és forgalmazók, hanem a benne dolgozók, illetve a szépségipar iránt érdeklődők – életét.

 

Bízunk benne, hogy oldalainkon hasznos és érdekes anyagokat talál!

 


Versenyek a REMEKA oldalain

---
Az Év Szalonja

Az év szépség szalonja – Országos internetes szépségszalon pályázat

A remeka.hu online magazin által 2013-ban életre hívott versenyen a magyar határokon belüli szépségszalonok mutathatják meg magukat, és versenyeznek az Év Szalonja címért. A jelentkező szalonok bemutatkozó pályázatot és fényképeket küldenek magukról, mely alapján egy független zsűri a koncepció és megvalósítása, a szakmai színvonal, a specialitások, a kommunikáció és az összkép alapján értékel. 2015-ig közönségdíj is átadásra került a legtöbb közönségszavazatot kapott szalon részére. A verseny célja, hogy a példaértékűen kialakított és működő szalonokat megmutassa a szakmának és a nagyközönségnek, húzóerőként segítve ezzel a magyar szakmai és szolgáltatási színvonal fejlődését.

Számok: 2013 óta 50 különböző szalon (27 budapesti és 23 vidéki) mutatta be tevékenységét az ÉV Szalonja fotópályázaton. A versenyfelhívásra, főoldali kiemelt bannerre, az eredményhirdetésre és a szalonok bemutatkozására összesen 699 654 kattintás történt az elmúlt időszakban.

A versenyre nem kell külön nevezési díjat fizetni, bármely szalon részt vehet a versenyen, akinek legalább egy alkalmazottja aktív regisztrált tagja a www.remeka.hu oldalnak. A regisztrációról bővebben ITT!

A beérkezett pályamunkákat az előző évek helyezettjeiből álló zsűri értékeli, a nyertesek a megtisztelő cím mellett pedig a támogatók által összeállított ajándékcsomagokban és vásárlási utalványokban részesülhetnek. Ezen kívül pedig egy REMEK lehetőség szalonjának népszerűsítésére a versenyen való részvétel.

A 2017. év szalonja verseny eredményhirdetése

 

 

A 2015. év szalonja verseny eredményhirdetése

 

A 2014. év szalonja verseny eredményhirdetése

 

A 2013. év szalonja verseny eredményhirdetése

 

---
Az Év Professzionális Szépészeti Újdonsága Díj

 

A szakemberek mellett a termékek is bizonyíthatnak a www.remeka.hu oldalon,  2018-ban is folytatódó megmérettetésünkön! Minden hónapban értékelheted a megjelölt új termékeket. Felhívásunkban megmutatjuk, milyen újdonságok vannak versenyben a címért, és a fotójukra kattintva megnyíló linken lehet véleményt nyilvánítani:

* = nem vált be, ** = a célnak megfelel, *** = jó, **** = nagyon jó, ***** = nem tudom, hogy boldogultam eddig nélküle :)!

 


A HÓNAP KEDVENCE címet az az újdonság kapja, amelyik a legjobb értékelést, és azonos értékelés esetén a legtöbb értékelést kapta.

Az év végén pedig kiderül, hogy melyik újdonság nyeri el az Év Professzionális Újdonsága címet! Illetve a nevezett termékek típusainak függvényében az ÉV Újdonsága díj mellett kategóriai különdíjakat is kiadunk. Nevezhető kategóriák: fodrász hajápoló, fodrász hajszínváltoztató, fodrász hajformázó, kozmetika arcápoló, kozmetika testkezelő, kéz- és lábápoló + műkörömépítő, szempilla, smink és szépészeti eszköz.

Ha szeretne részt venni a versenyen, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot a Szeretne megjelenni? menüpontban megadott elérhetőségeken!

Ez történt 2017-ben:

A 2017. évi Év Újdonsága Verseny eredményéről ITT olvasható!


Ez történt 2016-ban:

A 2016. évi Év Újdonsága Verseny eredményéről ITT olvasható!


 Ez történt 2015-ben:

A 2015. évi Év Újdonsága Verseny eredményéről ITT olvasható!


Ez történt 2014-ben:

 

A 2014. évi Év Újdonsága Verseny eredményéről ITT olvasható!

 ---

Trendteremtő Fotópályázat

„Teremtsd Te a Trendet!” – Országos internetes verseny fodrászoknak, sminkeseknek, műkörmösöknek, lábápolóknak

 

A Remeka Contact Kft. által 2013 tavaszán elindított fotópályázat célja a szépségiparban dolgozó szakemberek azon rétegének a megmozgatása, akik a mindennapos munkákban is az egyedi, kreatív megoldásokat képesek ötvözni, mindezt egy konszolidáltabb, a hétköznapokban is hordható frizura vagy köröm megalkotásában.

A pályázat félévente kerül kiírásra a tavaszi, illetve őszi időszakban, amikor a divatszakma kifutóin már láthatóakká váltak az aktuális trendek irányvonalai. A verseny lényege, hogy a kiírásban szereplő valamilyen témájú trendet képviselő fotót kiválasztva a nevező elkészít egy minimum két fotóból álló sorozatot, amelyen az elkészült frizura, köröm szerepel. Az alkotásnak a kiválasztott képből kell inspirációt nyernie, de a megalkotás során a készítő saját egyéniségét, egyedi meglátását, kreativitását kell, hogy alkalmazza, ami által egy olyan munka kerül ki a kezei közül, amit viselője a hétköznapok folyamán is hordhat minden akadály nélkül.

A nevezéshez szükség van minimum két darab fotóra, egy „előtte” és minimum egy „utána” képre, amelyek minősége helyt tud állni egy versenyen, ezen kívül a képekhez mellékelni kell egy fél oldala leírást, amelyben a szerző leírja miért esett erre a választása, mi inspirálta a munkában, mit használt az elkészítés folyamán. Külön nevezési díjat nem kell fizetni, a versenyben bárki részt vehet, aki regisztrált tagja a www.remeka.hu oldalnak. A regisztrációs díj (3000 Ft +ÁFA) fél évre ad jogosultságot az oldalra való belépésre.

A versenyt egy szigorúan összeállított szakmai zsűri bírálja el, a kiírásnak megfelelő szempontokat alapul véve, az eredményhirdetésre a jelentkezési időszak lejárta után egy hónappal kerül sor. A nyertesek értékes nyereményekben részesülnek, amelyeket a pályázatot támogató cégek ajándékcsomagjaiból és vásárlási utalványaiból állnak össze. Ezen kívül pedig REMEK megjelenési lehetőség minden fejlődni és ismertségre szert tenni vágyó szakember számára.

A 2016. tavasz-nyár verseny eredményhirdetése

A 2015. tavasz-nyár verseny eredményhirdetése

 A 2014. ősz-téli versenymunkái

A 2014. tavasz-nyári versenymunkái

A 2013 Ősz/Tél versenykiírás pályamunkái

A 2013 Tavasz/Nyár versenykiírás pályamunkái

 


Amennyiben médiaajánlatunk érdekli, KATT IDE!

Megjelent: 19334 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. szeptember 30., vasárnap 09:51

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Sminktetováló szemmel / Szálas kontra Soft púder szemöldöktetoválás
Az már nem kérdés, hogy a vendégeknek a természetes hatású sminktetoválások tetszenek...
Sikerkulcs / 10 időálló tipp műkörmösöknek
  Minden szakma alapját az iskola/oktatási intézmény valamely formáján belül tudja az ember...
Körmös szemmel / Mennyi idő alatt készül el egy szett köröm?
    Leginkább kezdő körmösök keserednek el a “szintidejükön", és rendszeresen...