Belépés

Euroskills 2016.: magyar sikerek

 Hat érmet szereztek a magyar szakmunkások az Euroskills versenyen!

2016. december első hétvégéjén rendezték meg Göteborgban a fiatal szakmunkások Európa-bajnokságát, az Euroskills versenyt. Két ezüst és négy bronzérmet szerzett a tizennégy szakmában versenyző 16 fős magyar csapat. A versenyen 35 szakmában 28 országból mintegy ötszáz fiatal szakmunkás mérte össze tudását december 1-3. között.

Ezüstérmes lett a Tóth Bence és Vajgel Viktória alkotta informatikai csapat (IT specialista - a nemzet legjobbja elismerés birtokosai), Stadler Bence épületasztalos. Bronzérmet szerzett Molnár Zsófia virágkötő, Pányi Péter hegesztő, Szöllősi-Vágó Éva fodrász és Beke Barbara szépségápoló. A magyar csapat az átlagpontszámok alapján az 5. helyen, az éremtáblán a 8. helyen végzett 28 ország között.

A vasárnap kihirdetett eredményt Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke úgy értékelte, hogy a magyar csapat megállta a helyét, nagyon erős versenyben, az Euroskills történetének legnépesebb mezőnyében érte el a kiváló, tisztességes eredményt.

"Rengeteg munkát fektettek be a versenyzők, a felkészítők, a támogató vállalatok. Mindez jó alapot teremt a 2018-as budapesti Euroskills verseny megrendezéséhez" – mondta az MKIK elnöke.

A záró eseményen a svéd házigazdák az Euroskills zászlóval átadták a stafétabotot a következő  versenyt, a 2018. évi budapesti Euroskills-t szervező Magyarországnak.

Gratulálunk!

 

Szépségápolás

Linhart Rita: "Euroskills Göteborg 2016 Beauty Therapy versenyszámban Beke Barbi 3. helyezett :). Köszönjük a szurkolást, együttérzést, segítséget és támogatást az Magyar Kereskedelmi és Iparkamarának, SkillsHungary-nak,a Szakképzési Centrum Zalaegerszegi-nek, a ZSzC Keszthelyi Asbóth Sándor Szakgimnáziumának, Szakközépiskolájának  – ezen belül kedves Kollégáimnak, a Hotel Mendan-nak, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműves Szakosztályának körmös kollégáinak - Balogh Lajosnénak, Nagy Magdinak, Kárpáti Orsolyának, Sikari Edinának, a Crystal Nails-nek, az AnPé Kft-nek Bánné Radnai Annának, Kovács Barbarának, Péntek Dettinek, Varga Máténak, Németh Nikolettának, Szabó-Bertók Kinganak, Zsemberi Zsuzsának, Bioline Kft.-nek, Dr.Grandel-nak- Németh Gábornak, a Biola Kft.-nek Kis Izabellának!"

 

Fodrászat


A bronzérmes Szöllősi-Vágó Éva a hódmezővásárhelyi Elegance szalonban dolgozik, Cseh István és Tombáczné Szemerédy Zsuzsanna fodrászmester készítette fel a versenyre.

Képek:

 

 

 

Forrás: MTI
Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Eleven Australia Launch Party 2017.
Az Australia Next Topmodel, Paris Hilton és Gigi Hadid fodrásza Budapesten tartott bemutatót a...
Szépipari hírek / Ecocert minősítést kaptak a Vintage Beauty termékei!
  2017 elején a Vintage Beauty Nyugtató szérum 24982 szám alatt, a Vintage Beauty Regeneráló...
Szépipari hírek / Megalakult: Pest megyei fodrászcsoport!
  2019. március 4-én Törökbálinton tartotta alakuló ülését a Pest megyei fodrászcsoport....