Belépés

HL20&3 - HairLine szakmai nap 2016.

 

Teltházas rendezvényen hívta egybe partnereit és az érdeklődőket szakmai napján a HairLine Kft. A budapesti RAM színházterme zsúfolásig megtelt fodrászokkal, hogy megismerjék a legújabb frizuratrendet, az ehhez kapcsolódó technikákat, hajszíneket, és inspirálódva megmártózzanak a HairLine Kft. meghívott előadóinak fergeteges show-iban.

 

Bár a meghirdetett nemzetközi sztárfodrász nem jutott át a francia határon, így le kellett mondania a francia és a magyar szemináriumait, a magyar fodrászok bemutatói és  show-i feledtették hiányát. Crisan Carlo és az Alfaparf New Generation csapat, Segal Viktor séf, Viola Dóra, Dröszler László a délelőtt során került színpadra. Első nagy meglepetés Hajas László megjelenése volt, aki a Magyar Fodrász–Kozmetikus Közhasznú Egyesület elnökeként kifejezte köszönetét a HairLine Kft.-nek az egyesület támogatásáért, és megosztotta a közönséggel történetét első saját szalonjáról,  első munkatársáról, az azóta sokak számára ismert és elismert kedves barátról, Molnár Joliról. Ezen felvezetés után lépett színpadra  Molnár Joli, aki meglepetésvendégként Karika Zsolt és Szűcs László fodrászmestereket hozta magával. A svédasztalos ebéd után pedig Francesco Arancio „Alfaparf nagykövet”, majd Antal Judit és Némethné Ildikó állt színpadra. A meglepetésekkel teli nap egyik megható csúcspontja a HairLine Életműdíj átadása volt, amit Kökény Ferenc fodrászmester érdemelt ki.

A kiemelkedően színvonalas fodrászrendezvény a HairLine Kft. alapítójának, Hansági Gyulának állított emléket, és meg tudta mutatni, hogy ha a szakmát helyezik a középpontba, akkor márkától és elköteleződéstől függetlenül együtt tudnak dolgozni a fodrászok. 

 

Képek:Szöveg és fotó: remeka.hu

 

Olvasóink értékelése:  / 4
ElégtelenKitűnő 

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Aromareneszánsz könyvbemutató
2013 novemberében mutatta be Feller Adrienne és Tobai Ágota Aromareneszánsz - Otthoni...
Szépipari hírek / REKORD MENNYISÉGŰ, 80.000 ADOMÁNY GYŰLT ÖSSZE AZ ELMÚLT KÉT HÉTBEN
Adok-Kapok Napok népszerűsége idén minden várakozást fölülmúlt: a tavalyi felajánlások...
Szépipari hírek / Békéscsabai XXI. országos fodrász- és kozmetikustanuló verseny
2019. március 30-án 4 ország fiatal make-up versenyzője mérte össze tudását a BEAUTY...