Belépés

Anti Aging szakmai nap a PASCAUD-val


 

2015. január végén szakmai napra hívta a PASCAUD a magyarországi partnereit, ahol az anti aging jegyében a hámlasztás orvosi és kozmetikai szerepéről és hatásairól tartott előadást dr. Balogh György, és a Pascaud anti aging szisztémája mellett Pomucz Edina bemutatta a legújabb fejlesztésű, egyedülálló újdonságukat is.

 

 

 

Pomucz Edina
Pascaud-Pomucz Beautygroup
ügyvezetője és a Pascaud
koncepció kizárólagos
magyarországi forgalmazója
és jogtulajdonosa, anti aging
specialista

 

 

A hámlasztás, vagy angol nevén peeling, a kozmetikai kezelés alaprésze, amely az anti aging kezelések során kiemelt szerephez jut. Dr. Balogh György összefoglaló előadása során a peelingek tipusai és hatásmechanizmusai mellett az orvosi és kozmetikai használat határáról, a peeling ellenjavallatairól és problémás eseteiről is esett szó. Az előadás egyik mottója: "ne ártsunk!", amit azzal tudunk leginkább elérni, ha tudjuk, hogy mit, miért és hogyan csinálunk.

 

Pomucz Edina a PASCAUD anti aging szisztémát ismertette, közben felhívta a figyelmet arra is, hogy a hatásosan szemléltető Pascaud kertvideó a laikusok számára is érthetővé teszi a bőrkezelési folyamatot, és a folyamatosságot biztosító kozmetikus szerepét is megerősíti. A PASCAUD anyagok eddig is azért készültek, hogy kozmetikai megoldásokat nyújtsanak, összeállításuk és kiszerelési verzióik is ezt a célt szolgálják.

Az anti aging egyik alapanyaga a C-vitamin (aszkorbinsav), mely a kollagéntermelésre hat, gyorsítja a bőranyagcserét, blokkolja a tiranáz enzimet (melanintermelés), semlegesíti a szabadgyököket és erősíti az imunrendszert. És nem csak belsőleg használható. A PASCAUD legújabb fejlesztése során egy olyan termék született, mely extrém magas, 79%-os C-vitamin tartalmú. A kettős komponensű CryoSafe technológia teszi lehetővé, hogy a szérum aktiválása után a bőr mélyebb rétegeibe is eljusson, hozzáadott irritáló anyagok nélkül! A kúraszerűen használható kezelés bőrgyógyászati tesztelésen esett át, és most már a magyar kozmetikusok számára is elérhető.

A Pascaud-Pomucz BeautyGroup egy új, a dekoltázsápolás elengedhetetlen kellékét is elhozta a magyar piacra. Az original La Decollette © dekoltázsfiatalító koncepció a korai ráncosodás ellen dolgozik, és elősegíti a már látható ráncok kisimulását.

 

 

Az előadásokon és újdonságokon túl a  szakmai nap kellemes ebéddel és kötetlen szakmai beszélgetéssel tette teljessé a találkozót.

Szöveg és fotó: remeka.hu
Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Képzési tájékoztató a Kamarában
    2014. február 19-én a BKIK Kézműipari Tagozat XVII. Egészségügyi Szolgáltató...
Szépipari hírek / Nagy Győző Emlékolló átadó 2015.
Idén Kászonyi Gergely fodrászmester tanulója, Fórizs Nikoletta kapta a Nagy Győző...
Szépipari hírek / Év Szalonja 2013. eredményhirdetés
Az Év Szalonja díjat az kapta, aki a legmagasabb pontszámot érte el a zsűrizés során. Az...