Belépés

Különdíjas Példakép: Harangvölgyi Anna

 A cikk előzménye itt olvasható (katt)!

 

2014. január 17-én derült ki, hogy az 50 kiválasztott fiatal vállalkozó Példakép közül az internetes szavazás eredménye alapján ki lett az Év Példaképe. A szépségszakmákat Harangvölgyi Anna és Zsiga Renáta képviselte a Példaképek között.

A díjátadó gála nyitásaként Cserpes Laura énekelt. Ezután Orbán Viktor miniszterelnök mondott köszöntőbeszédet, melyben kihangsúlyozta, hogy mennyire örül, hogy egy ilyen pályázat által megmutatható, milyen jó dolog ma Magyarországon vállalkozóként működni, és reméli, a jó példa ragadós lesz.

A pályázatot meghirdető Példakép Alapítvány alapítójától, Valentínyi Katalintól, aki egyben a pályázat ötletadója is, megtudhattuk, hogy hogyan született a terv, mely rengeteg embert mozgósított meg, és országszerte komoly médiatámogatást kapott.

A kiválasztott ötven Példakép között az est további részében a következő díjat és különdíjakat osztották ki:

Az Év Példaképe Díj és a Tesco Példakép Különdíj - kapta: Dr. Letoha Tamás, a gyógyíthatatlan betegségek kialakulásának megelőzésén tevékenykedő szegedi kutatóorvos, aki legújabb fejlesztéseik révén nemzetközi gyógyszergyárakkal dolgozik együtt.

 

 

EXIM Példakép Különdíj - kapta: Belegrai Péter, aki székesfehérvári alumínium bútortermékgyárukat fejlesztette úgy tovább, hogy ma már nemzetközi cégek beszállítói lettek.

 

 

 

 

Nemzeti Innovációs Hivatal Példakép Különdíj - kapta: Losonczi Áron csongrádi építész, az "üvegbeton", a magyar innováció szimbólumának fejlesztője, aki rangos nemzetközi díjakat nyert találmányával.

 

 

 

Magyar Nemzeti Bank Példakép különdíj - kapta: Harangvölgyi Anna, a budapesti Harangvölgyi Anti-Aging Központ és saját kozmetikai termékük megalkotója, mellyel hamarosan megjelenik a nemzetközi piacon is.

Gratulálunk!

 
 

Képeink az eseményről:

 

 
Szöveg és fotó: remeka.hu

Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Trevor Sorbie - egy csapat és a fodrászművészet
A nagy tisztelettel övezett élvonalbeli angol művészeti csapat 3 tagjával idén a L’Oréal...
Szépipari hírek / Solanie Partnertalálkozó és Workshop 2016.
A Solanie történetében először került sor olyan partnertalálkozóra, ahol a márka...
Szépipari hírek / Képzési tájékoztató a Kamarában
    2014. február 19-én a BKIK Kézműipari Tagozat XVII. Egészségügyi Szolgáltató...