Belépés

Létezik: fájdalommentes alakformálás! A Winshape szakmai napon jártunk

 

 

2019. február elsején a budapesti Lion's Garden hotel különtermében mutatta be legújabb fejlesztését az olasz Winform társaság. Az újgenerációs, orvostechnológián alapuló alakformáló készülékek az Innoshape Kft-n keresztül érhetők el hazánkban.


Képek:

 

A rendezvény háziasszonya Csomor Csilla színművész volt, aki a szikementes arc- és alakformálás híve. Bemutatkozott Pesti Antal, az Innoshape Kft. ügyvezető igazgatója, aki a készülékek eléréséhez többféle lehetőséget mutatott be.

 

A nap legnagyobb részében Michele Rossi fizikoterapeuta orvosé volt a szó, aki részletesen ismertette az alakformáló készülékek technológiai hátterét, a TECAR és a lökéshullám működéselvét és a testre gyakorolt hatását. Ugyanis ezek társítása a kozmetikákban is jól ismert ultrahangtechnológiával hozta létre a gépi alakformálás legújabb generációját, melynek egyik képviselőjét, a ReCell-t működés közben is tanulmányozhatták a jelenlévők. A helyspecifikusan alkalmazható készülék előnye, hogy folyamatosan és automatikusan kontrollálja a testre gyakorolt hatást, így a „ne árts!” alapelv megvalósítását segíti. A lenyűgöző eredményt saját bőrükön is kipróbálhatták a kozmetikusok. A készülék használata leginkább a striák, a hegek, az alakformálás, a cellulit és a megereszkedett bőr kezelésében javasolt.

Fotó: remeka.hu és Innoshape Kft.
 

Máskor is szívesen olvasnál ilyen témáról nálunk?
Nyomj egy like-ot és oszd meg a linket!
Köszönjük! :)

 
Olvasóink értékelése:  / 3
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Magyar győzelem a nemzetközi fodrászversenyen
A Wella Professionals immár tizenegyedik alkalommal rendezte meg a Nemzetközi TrendVision Award...
Szépipari hírek / Mesterlevelek átadója 2013.
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara 2013. december 9-én ismét új mestereket avatott Krisztina...
Szépipari hírek / Tanulj és használd!
2013 decemberében a Wella budapesti oktatóstúdiójában teltházzal tartotta meg...