Belépés

Létezik: fájdalommentes alakformálás! A Winshape szakmai napon jártunk

 

 

2019. február elsején a budapesti Lion's Garden hotel különtermében mutatta be legújabb fejlesztését az olasz Winform társaság. Az újgenerációs, orvostechnológián alapuló alakformáló készülékek az Innoshape Kft-n keresztül érhetők el hazánkban.


Képek:

 

A rendezvény háziasszonya Csomor Csilla színművész volt, aki a szikementes arc- és alakformálás híve. Bemutatkozott Pesti Antal, az Innoshape Kft. ügyvezető igazgatója, aki a készülékek eléréséhez többféle lehetőséget mutatott be.

 

A nap legnagyobb részében Michele Rossi fizikoterapeuta orvosé volt a szó, aki részletesen ismertette az alakformáló készülékek technológiai hátterét, a TECAR és a lökéshullám működéselvét és a testre gyakorolt hatását. Ugyanis ezek társítása a kozmetikákban is jól ismert ultrahangtechnológiával hozta létre a gépi alakformálás legújabb generációját, melynek egyik képviselőjét, a ReCell-t működés közben is tanulmányozhatták a jelenlévők. A helyspecifikusan alkalmazható készülék előnye, hogy folyamatosan és automatikusan kontrollálja a testre gyakorolt hatást, így a „ne árts!” alapelv megvalósítását segíti. A lenyűgöző eredményt saját bőrükön is kipróbálhatták a kozmetikusok. A készülék használata leginkább a striák, a hegek, az alakformálás, a cellulit és a megereszkedett bőr kezelésében javasolt.

Fotó: remeka.hu és Innoshape Kft.
 
Olvasóink értékelése:  / 3
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek / Búcsúzunk Hansági Gyulától
Váratlanul és érthetetlenül... Végső búcsú: november 5-én, Szombathelyen.          
Szépipari hírek / Boldog szülinapot, Tárnoky Laci bácsi!
2014 szeptemberében  Laci bácsi 95. születésnapját ünnepelte a Tárnoky Fodrásziskolában a...
Szépipari hírek / Sisy Alapítvány jótékonysági szakmai est 2016.
Az Erzsébet Királyné Szépészeti Szakközépiskolában a 2015-ös év is színes programokkal,...