Belépés

Sminktetováló konferencia, termékfejlesztések és folyamatos fejlődési lehetőség!

 

 

Császár Zsuzsanna, az Év Újdonságának forgalmazója idei fejlesztéseiket osztja meg olvasóinkkal

 

 

2018-ban, a Henriëtte Faroche erdeigyümölcsös antioxidáns szettjével ismét a Helanor Pro Kft. győzött a remeka.hu által szervezett Év Újdonsága versenyen, melyen a professzionális felhasználásra szánt, magyar piacon elérhető újdonságok mérettetik meg magukat. Császár Zsuzsanna, a győztes forgalmazó cég tulajdonosa idei fejlesztéseikről és újdonságaikról adott interjút nekünk.

 

 Mennyire lepett meg, hogy a Henriëtte Faroche terméketek nyerte el a díjat, hiszen annyira nincs előtérben ez a márkátok?

–Igaz, hogy a Lanèche régebb óta van, így ismertebb, de a fiatalabb közönséget célzó Henriëtte Faroche is nagyon jó termékcsalád. Az év újdonságának választott Erdei gyümölcsös szett nekem az egyik személyes kedvencem, rendszeresen használom a kezeléseim során. Nagyon praktikus ez a szett kiszerelés a maszkkal és az aktivátorral, ugyanakkor a vörös bogyós gyümölcsök erős antioxidáns hatása közismert a vendégek számára is, így sokkal nyitottabbak rá a kezelés során. Nagyon jó az állaga, nagyon jól kenhető, lehúzható, vonzó illatú – és nem mellesleg még az ára is megfizethető.

 

 

– Idén is készültök különleges újdonsággal?

– Hamarosan nevezzük a versenyen az egyik legizgalmasabb újdonságunkat, a fecskendőbe csomagolt Hialuron és C-vitamin tartalmú filler szérumunkat, ami nagy sikernek ígérkezik. Szenzációsan jól működik, én már próbáltam, és nagyon megszerettem.

 

– Már olvashatóak részletek arról, hogy az általatok forgalmazott Nouveau Contour sminktetováló újdonságait egy nagyszabású őszi konferencián mutatjátok be Budapesten. Mit emelnél ki a programok közül?

– A Nouveau Contour sminktetováló cég legnagyobb idei magyarországi projektje a Fusion Line elnevezésű konferencia. Már negyedik alkalommal szervezünk találkozási lehetőséget a szakembereknek, és mindig arra törekszünk, hogy valódi tudást nyújtsunk, és márkafüggetlenül segítsük a magyar sminktetoválók fejlődését. Természetesen nem csak Nouveau Contour partnerek jelentkezését várjuk, minden tudásra szomjazó kollégát szívesen látunk. Sok apropónk van: új gépeink lesznek, teljesen megújulnak a pigmentjeink, nem csak pár szín, hanem két teljesen új sorozat lesz. Az egyik az organikus pigmentek, melyeknek lesz szem-, száj- és szemöldökre kifejlesztett árnyalatai is. És amit nagyon várok, lesz az ún. Fusion Line sorozat, aminek az a lényege, hogy az organikus és nem organikus pigmentek legelőnyösebb tulajdonságait ötvözi. Ezt jelenti a neve is: Fusion Line. Tehát megfelelően tartós lesz, de mégsem fog szürkülni, nem fog vörösödni. Nagyon előnyösnek ígérkezik. Kíváncsian várjuk. Ugyanúgy 10 ml-es kiszerelésben kerülnek forgalomba, nyártól már elérhetőek nálunk.

 

– Lehet még újat mondani a sminktetoválásban?

– Mindig újabb és újabb technikák vannak. Az utóbbi évek nagy divatja, a szálas szemöldöktetoválás mellett egyre jobban terjed, és egyre modernebbnek számít a púderes szemöldöktetoválás. Már most is sokan alkalmazzák, de nagyon sokféleképpen lehet készíteni, így ezen a téren úgy gondolom, még volna mit tanulni. Pont emiatt hívtunk meg egy nagyon profi szakembert Oroszországból, akit Anastasiya Roganovanak hívnak. Amszterdamban, a sminktetováló világkonferencián láttam először bemutatóját, és első pillanattól nagyon szimpatikus volt. A munkája nagyon logikusan van felépítve, nagyon tiszta és precíz. Ebben csak megerősített Chris fiam, aki a floridai szakmai bemutatókon dolgozott együtt Anastasiyaval. Sőt, Chris el is végezte Anastasiya moszkvai tanfolyamát, most két hete jött haza tőle, miután megtanulta egyéni konzultáción a technikáját. Nagyon büszke vagyok a fiamra egyébként, aki amellett, hogy vendégeket tetovál, oktat is a szakmában sminktetováló kolléganőket, folyamatosan fejleszti és képzi magát. Mindenkinek fontos fejlődni, ezért nagy kutató munka alapján keresi ki, hogy éppen hol és melyik kurzuson vegyen részt. Mindenkinek kell tanulni, én is ezért járok tanfolyamokra, konferenciákra!

 

– Mire számíthat a sminktetováló konferencia közönsége az orosz előadótól?

– Anastasiya élő modellen fog bemutatni tetoválást, illetve előadást fog tartani ennek a hogyanjáról. Akit pedig még részletesebben érdekel a púderes szemöldök tetoválás, annak néhány fős létszámban, korlátozott férőhellyel VIP Class tanfolyam lehetőséget tudunk biztosítani a konferencia utáni napon, a Nouveau Contour Akadémián. Ez egy egynapos tréning lesz, ahol úgy tudja átadni a szakmai ismereteket, hogy valóban már másnap használni tudja a sminktetováló a szalonmunkája során.

 

– Milyen programmal készültök még a konferencián?

– Nagyon nemzetközi lett a program, igazán színvonalas előadásokkal és bemutatókkal készülünk. Ráadásul nagyon kedvező áron, amiből még „early bird” kedvezménnyel is kedveskedünk. Gyakorlott sminktetoválóként fontosnak tartottam, hogy olyat nyújtsunk és annyiért, ami már egy tetoválással is be tudja hozni az árát. A konferenciára érkezik még hozzánk Romániából a Nouveau Contour Art Team tagja, Nemes Orsi, aki szemtetoválást fog bemutatni élő modellen. Budapestről prémium partnerünk, Szegődi Anita szájtetoválást fog bemutatni, egy szájtranszformációt NT tűvel.

 

– NT tű?

– Az NT tű a Nouveau Contour egyik új fejlesztése. Már nem csak Nano tűket forgalmazunk – merthogy a szálas technikához egyre vékonyabb tűk kerültek forgalomba –, hanem egy ún. NT tű, aminek az a lényege, hogy nem csak hogy olyan vékony, mint a Nano tű, hanem mivel három ponton alá van támasztva, sokkal stabilabb. Ez egy nagyon jó és igazi újdonságfejlesztés. Már tényleg csak a tetováló kezén múlik az eredmény! A részletes program és az előadók névsora már látható a weboldalunkon. Szeretném még kiemelni dr. Karádi Péter plasztikai sebész főorvos előadását, amelyben részletezésre kerül majd a két szakma határterülete és együttműködése. Érdekes lesz a szegedi Ábrahám Ottília sminkes-sminktetováló előadása, akinek előadásában a sminkelés és a sminktetoválás fúziója lesz a középpontban. Természetesen Chris és én is tartunk előadást, sőt, az új pigmenteket is én fogom bemutatni. Az egész napos programra háromfogásos ebéddel, termékakciókkal és ajándékokkal is készülünk.

Ami még újítás a korábbiakhoz képest, hogy dolgozunk azon, hogy az előadás és gyakorlati bemutatók közben felmerült kérdések is megválaszolásra kerüljenek, így digitálisan interaktív lesz a konferencia.

 

– A konferencián túl mire számíthatnak tőletek 2019-ben a szépítők?

– Továbbra is tartunk tanfolyamokat, egyéni és csoportos felkészítést – főleg az újdonságainkra fókuszálva. Az új pigmentek miatt az általam tartott színelméleti tanfolyamok is újra előtérbe kerülnek. Tudjuk, hogy a sikeres sminktetoválás kulcsa a jó színválasztás, és a megfelelő előrajzolás. A kozmetikai hatóanyagokkal és termékhasználattal kapcsolatos tanfolyamaink időpontjai megtalálhatóak a weboldalunkon (www.laneche.hu), ugyanakkor egyéni megkeresés alapján is fogadunk fejlődni és tanulni vágyókat. A termékpalettánk jól ismert és kedvelt termékeit változatlanul megtalálják nálunk a szakemberek: a Nouveau Contour, a Lanèche, a Henriëtte Faroche és a Courtin kozmetikumait, és a Marie Christine sminkjei mellett a nagyon nagy népszerűségnek örvendő, egyik vezető termékünk, az Orenna (www.orenna.hu) szempilla- és szemöldökfestéket is. Mindenkit várunk szeretettel a budapesti képviseletünkön, de postai úton, illetve területi képviseleteinken keresztül az egész országban megtalálhatóak termékeink. Talán Jász–Nagykun–Szolnok, Baranya és Bács–Kiskun megyében tudnánk erősödni, így erről a területről várunk érdeklődőket erre a feladatra.

 

– Köszönöm, hogy indultatok a versenyünkön, és sok sikert kívánok a továbbiakra!


Szöveg: Remek Annamária
Fotó: remeka.hu
Illusztráció: Helanor Pro Kft.

Máskor is szívesen olvasnál ilyen témáról nálunk?
Akkor nyomj egy like-ot és oszd meg a linket!
Köszönjük! :)

Olvasóink értékelése:  / 23
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari hírek: Interjú / A kozmetikai masszázsverseny győztese: Kancsár Andrea
2018 októberében, a Beauty & Style Hungexpo rendezvényen országos kozmetikai...
Szépipari hírek: Interjú / Magyar Bajnokság 2014. – Miskolc
2014-ben a Magyar Fodrász–Kozmetikus Közhasznú Egyesület (MFKKE) és a...
Szépipari hírek: Interjú / Szünetel a Mezőtúri verseny!
Hat év után idén nem lesz Mezőti Verseny. Az okokról és a továbbiakról Kozma Izabellát, a...