Belépés

Salon International 2014.

A Salon International 2014 szervezői ismét egy hihetetlen évet tudhatnak maguk mögött. A világ minden tájáról ellátogató nézőközönséget elvarázsolta a három napos extravaganza, ahol a legkiemelkedőbb termékek és ekluzív piaci kiadványok sokasága megtalálható volt a világ minden tájáról érkező kiállítókkal egyetemben, akik már most feliratkoztak a 2015-ös Salon Internationalra.

 

 

 

 

A rendezvény célja, hogy összehozza kreatív és üzleti szféra vezető iparágainak képviselőit, akik számára az inspiráció eddig soha nem látott szintjeit képes felmutatni. A kiállítás fénypontjai közé tartozik az inspirációs oktató műsorok, a Salon Live és Salon Seminars, illetve a kiemelkedő színvonalú HJ's British Hairdressing Awards Gallery, amelyet a Schwarzkopf Professional szponzorál. Ezenkívül a változatás versenyek is nagy sikernek örvendenek, úgymint az Andis által szponzorált HJ'S Barber of the Year, a Salon Supplies and Salon Services által támogatott Student Creative Team os the Year és a legújabb szám, az Afro Stylist of the Year, mindemellett pedig a The Clothes Show Live Young Hairdresser of the Year hatalmas tömeget megmozgató eseménynek bizonyult.

 

  

 

A Salon International 2015. október 10-12-én kerül újra megrendezésre.

 

Képgaléria a kiállítás eseményeiről:

Forrás: Salon International

 


 

Sassoon International Creative Team a Salon International|Salon Live keretein belül

A Mark Hayes vezette Sassoon International Creative Team a 2014-es Salon International keretein belül megrendezett Salon Live során mutatta be legutóbbi kollekcióját, a NU-POP-ot.

A csapat egy sor informatív vágáson, színes demonstráción és koreografikus prezentáción keresztül mutatta be az új kollekciót, hogy teljes mértékben megmutathassa a csapat legújabb ötleteinek széles látókörét.

Mindegyik kollekció rendelkezik egy mélységes témával, amely átöleli a divat, utcai kultúra és szocio-ekonomikus trendeket, úgy mint felrajzol több történeti és kortárs referenciát a fotográfia, művészet és dizájn területéről.

Mark szerint, "a Salon International tökéletes helyszín az International Creative Team számára, hogy mindenkivel megoszthassuk a kiválóság iránti szenvedélyünket ebben a különleges közenben, ahol a haj, mint dizájn elem van jelen. Szemináriumaink úgy lettek kialakítva, hogy inspiráljanak és motiváljanak, de ezen túlmenően demonstrálják a vágás és festés harmonizálását, hogy egy stílusos környezetű haj-szerkezetet hozzon létre."

 

Képgaléria a bemutatóról és az előkészületekről:


Forrás: Sassoon Academy

A NU-POP kollekció és leírása ITT megtekinthető.

 

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari Hírek: Rendezvény / Szakma Sztár Fesztivál és SZKTV 2015.
A 2015. évi Szakma Kiváló Tanulója fodrászversenyen a hódmezővásárhelyi  Meszlényi...
Szépipari Hírek: Rendezvény / Szabolcs Kupa 2013.
Idén XI. alkalommal szervezte meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara...
Szépipari Hírek: Rendezvény / Frizurette és Barokk Esküvő 2017.
Idén 25. évfordulóját ünnepli a tízezreket vonzó győri Barokk Esküvő rendezvény, melynek...