Belépés

Köröm&Szépség Palota 2014

 

2014. május 11-én, vasárnap a budapesti Stefánia Palota termei megteltek körmökkel, lakkokkal és azzal a jellegzettes ilattal, amely miden körmös munkahelyét is körüllengi, a Köröm&Szépség Palota keretein belül. Az egész napos rendezvény során előadásokon, workshopokon és kedvezményes termékvásáron vehettek részt az odalátogatók.

A többtermes rendezvény sokféle és színes programpalettával várta a kíváncsi szemeket, és fejlődni kívánó szakmabelieket. Az épület emeleti részén a Tréning Teremben hat asztalnál három tömbre bontva 18 ingyenes továbbképzésen vehettek részt a regisztrálók, ahol többek között Assenbrenner Nikolett olimpiai és többszörös országos bajnok, Benkő László, a természetes körömápolás szakértője, Bognár Anita Nail Art bajnok, Perfect Nails oktató, Csomai Ágnes Perfect Nail tréner, Herendi porcelánfestő, Csomai Betti négyszeres tip-box bajnok, porcelánfestő, Darabos Évi Winner is winners London, Olimpiai és Európa bajnok, Kis Mercédesz Nemzetközi és többszörös országos díszítő és építő bajnok, Szulimán Nikolett Perfect Nails szakoktató és Tóth Edit PN tréner, többszörös Nail Star győztes tartott tréninget.

A Műköröm Teremben egész nap előadások sora tartotta tömve a termet, az előbbiekben említett szakembereken kívül Gáspár-Köbli Kriszta Nemzetközi és országos díszítő bajnok, Koppányi Emese Világbajnok, háromszoros Európa Bajnok, ötszörös USA Aranyérmes tartott interaktív bemutatót. A Masszázs, szempilla teremben felváltva vehettek részt egy-egy szempilla hosszabítással, illetve test-, kéz-, és lábmasszázzsal kapcsolatos előadáson és bemutatón vehettek részt az érdeklődők.

Az épület földszinti részében egész napos Vásártér volt kialakítva, ahol rengeteg akcióval és újdonsággal találkozhattak azok, akik szerették volna készleteiket feltölteni.

 

 

 

 

Szöveg és fotó: remeka.hu

 

 

 

Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

You have no rights to post comments

Kiemelt hirdetések

Professzionális márkák

Legolvasottabb írások

Szépipari Hírek: Rendezvény / Kézműves Kupa 2018.
  2018. március 25-én vasárnap, a miskolci Generali Arénában rendezte meg a...
Szépipari Hírek: Rendezvény / 4. Globális Fenntarthatósági Divathét #GSFW
#fashionrevolution: „A jövő rajtunk múlik!”   A Nemzeti Divat Liga Magyarország Egyesület...
Szépipari Hírek: Rendezvény / Beauty Forum Business Days 2014
   Beauty Forum Business Days Kongresszus és Vásár néven tartotta májusi rendezvényét a...